CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Gimik Apa Lagi Ni? Nabila Razali Padam Semua Gambar IG, Ganti Dengan Gambar Kahwin

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni MV lagu Putus. Kesinambungan dari mv peluang kedua tu sebab hero yg sama. Aritu dia ade tanya kat IG nak tak MV putus. Baju yg dia pakai tu baju yg sama masa AJL
Dia shoot mv ni kat Redang yg org dok kecam dia pakai baju renang tu. Lama bethol dia peram sebab dia pernah cakap mv akan keluar nak dekat drama dia keluar. Sekian....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 09:04 PM | Show all posts
marketing zaman skarang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Loh baru ingat die kahwen dgn prince mateen.. Sbb prince mateen turun malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Xboleh blkg sikit ke?
Apa ko nak buat kat ig ko tu lantak le kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2022 04:13 PM
entah la... kaka cuma tertengok kopek heshe jah  tajam macam ayam serama gittuhhh... kebetulan ...

Hahhahahahaahahahahahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah betul lah dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
murahan nya taktik sheols. Dah la banyak kali dh buat.

Embarrassing nyah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis skrg gimik murahan. Bakat tak ade
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 11:43 PM | Show all posts
walaupon nyanyian dan lakonan NR ni biasa ja tp marketing sheols
pernah jua iolls tertipu masa lagu cumi cumi tu, ingatkan betul sheols bercinta dgn aedy ashraf
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo mekap capuk2.. tayang kopek? Dah sendu sangat ke tayang2 tu? Tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Noki ke tu.. badan, tangan, jam mcm heshe jah.. gimik apakah kali ini
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts


Errrkkkk
..sikit lagi tu nak terkena.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ratu gimmick dia niii
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Confirm la promo lagu ke drama ke. Murahan sgt kaknab, tak malu ke org wedding photoshoot pun tak daring gini. Kopek satu hal, tangan tu dah kenapa? Nak pegang bebird sangat ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa pulak i tgk gmbar tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la marketing team NR ni mmg i salute
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi tangan dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh takde modal lain ke marketingnye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 04:56 AM GMT+8 , Processed in 0.105262 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list