CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6769|Reply: 84

Gimik Apa Lagi Ni? Nabila Razali Padam Semua Gambar IG, Ganti Dengan Gambar Kahwin

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 05:09 PM | Show all posts |Read mode
Tiada angin tiada ribut, penyanyi Nabila Razali tiba-tiba memadam semua gambar di Instagram miliknya dan menggantikan foto yang memperlihatkan dia bersama seorang jejaka dalam persalinan baju pengantin berwarna putih.




IG Nabila




Menerusi foto berbentuk kolaj itu bagaimanapun tidak mendedahkan wajah lelaki berkenaan yang berpakaian kasual rona sama dengan menampakkan bahagian seluar yang tertera jenama Christian Dior.








Lebih menimbulkan kesangsian peminat, Nabila turut menutup bahagian komen di laman sosial itu menguatkan lagi ada sesuatu sedang disembunyikan penyanyi tersebut.


Menerusi Instastory pula, Nabila atau lebih mesra dengan sapaan Bella turut memuat naik beberapa lagi foto yang menunjukkan lokasi majlis perkahwinan di tepi pantai selain jambangan bunga tangan.




IG Nabila




Tidak hanya itu, Nabila turut memuat naik foto hitam putih yang memperlihatkan jejaka berkenaan memegang sebentuk cincin bersama seutas rantai.









IG Nabila




Tindakan itu sekaligus menimbulkan tanda tanya dalam kalangan peminat sama ada Nabila sudah melangsungkan perkahwinan secara rahsia.


Atau pun, ia sekadar gimik bagi melancarkan lagu terbaharunya seperti mana pernah dilakukan sebelum ini.




Sumber: mStar








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 05:13 PM | Show all posts
entah la... kaka cuma tertengok kopek heshe jah tajam macam ayam serama gittuhhh... kebetulan sama2 katik kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2022 05:13 PM
entah la... kaka cuma tertengok kopek heshe jah  tajam macam ayam serama gittuhhh... kebetulan ...

Span je tu, dud
Iol pulak tertgk tangannya
Dh knp dkt nau
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Riben/belt CD tu utk apa plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2022 05:13 PM
entah la... kaka cuma tertengok kopek heshe jah  tajam macam ayam serama gittuhhh... kebetulan ...


Btw baju tu kureng, mekap pun mcm comot bertapuk2.
Seingat iols baju panten/ dress kalau yg sewa kat butik dah siap sedia span kat dada tu.Taktaula kalau yg tempah ngn designer pun sama gak la kot.
Hat takde tetek leh nampak membuak.
Sbbnya iols pun penah pakai
Jenuh nak menepis spekulasi liar yg menuduh iols buat sheshuatu tang situ

Yg gambar ala2 pelamin/pintu gerbang tu kemain lawa mcm amik kat pinterest jaa tp
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:36 PM | Show all posts
Aneem replied at 28-11-2022 05:22 PM
Span je tu, dud
Iol pulak tertgk tangannya
Dh knp dkt nau

ye laaaaaa

umur dia dah bape

dia pun nak rasa keseronokan membelai burung ittewwwwwwwwwwwwwwwwww


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:39 PM | Show all posts
promo drama baru dengan si aedy lah tu kot. Bagus bella ni, berlakon tak lah power mana, nyanyi boleh lah dari takde. Tapi bab promo product kaw kaw sentiasa masuk forum. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Uih sapo pemuda ni.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah korg hilang ingatan ke..
Tiap kali duet or projek dgn jantan sape2 tah mesti nak gak menempek drama cliche2 ala bercinta gitew..
Lepas tu kne kutuk nyanyi live sedih, lepas tu lelaki tu memujuk dsb..
nasib lah ade cable n duit.. xde bakat pun tetap dpt beli lgu best etc..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu baru otw la kan
dia punya lagu2 best gak sbnrnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 28-11-2022 06:07 PM
lagu baru otw la kan
dia punya lagu2 best gak sbnrnya

Rasanya mcm lagu baru kalau tgk kat tiktok ni

https://vt.tiktok.com/ZS8JbuB27/
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2022 05:13 PM
entah la... kaka cuma tertengok kopek heshe jah  tajam macam ayam serama gittuhhh... kebetulan ...

I seram tangan dia kt gmbr last tu knp mcm dekat sgt ngan tooooooot dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tu pakai jam rolex tapi baju casual amat. Bkn nikah la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mk eh?         
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sheolz antara retis yg gigih dan rajin blanje netz bahan2 di medsos. ade retis blnje peribadi je sokmo tp ape bnde pun tak masyuk. masyuk angin jelah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
make up pengantin indon setengah kati tu lgi kemas dari nab…spoil tul mua tu….
lagu nab memang best pun….walaupun sore dia x …x dek sapa nak buat redention lagu nab….
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 08:44 PM | Show all posts
aku kondifen ni gimik jer

utk drama or lagu baru



Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Slmt perantin baru if kwin
Dan
Halah halah halahhhhhh if gimik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai delete semua yang lain
Ni memang nak full attention la hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ade drama baru kot
sebab ada nama kat profil ig dia
maybe nama watak hero dan heroin tu
memang bab marketing no 1 nabila ni haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:42 PM GMT+8 , Processed in 0.118050 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list