CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 6411|Reply: 75

"Semoga Dikurniakan Adik Untuk Fatima Nanti..Amin" - Doa Fazura Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Ke-5

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 04:58 PM | Show all posts |Read mode








Pelakon dan usahawan, Fazura dan Fattah Amin menyambut hari ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-5 semalam.


Menerusi satu hantaran di Instagram, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin berkongsi fotonya bersama Fattah dan Fatima serta menitipkan ucapan istimewa buat suami tercinta.


  



Fazura juga ada memuat naik tangkap layar perbualan WhatsApp yang dihantar kepada suaminya dengan ayat yang cukup romantik hingga membuatkan netizen "bersemut".








"Happy Anniversary suami ku. 5 years and counting...mudah-mudahan...Loving you always through it all"

Semoga Allah SWT sentiasa melindungi dan memberkati perkahwinan kita dan anakanda Fatima. Semoga sentiasa dikurniakan rasa kasih sayang yang berkekalan dan dikurniakan adik untuk Fatima soon...mudah-mudahan..Amin," tulis Fazura.


  



Untuk info, Fattah dan Fazura melangsungkan perkahwinan dalam sebuah majlis tertutup di sebuah hotel di ibu negara pada 27 November 2017.








Tiga tahun kemudian iaitu pada 2 Oktober 2020, pasangan ini dikurniakan anak sulung mereka, Nur Fatima Aisya.











Selamat ulang tahun perkahwinan ke-5 buat Fattah dan Fazura. Semoga perkahwinan "sweet couple" ini sentiasa berkekalan hingga ke Syurga. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh tu.nyamaaaa dah besar mesti bosan tak ada adik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy Anniversary Fattah n Fazura, moga berbahagia selalu, amin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
5 tahun dh? rasa mcm baru je bc news yg diorg tiba tiba kawin sampai tekejut 1 malaysia
semoga timoh dpt adik laki
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:30 PM | Show all posts
dah 5 tahun ye??

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tertanya2 camner nak family planning selain makan ubat....bukan ke kalau kerap makan ubat badan akan jadi gemok?? Tapi tengok ramai je yg kekal slim
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pistolairAbah replied at 28-11-2022 05:37 PM
Aku tertanya2 camner nak family planning selain makan ubat....bukan ke kalau kerap makan ubat badan  ...

Kalau period regular boleh la kira hari
Tp nnti bila masuk umur 40 an period tak teratur time tu kena jugak amek ubat
Sbb kalau kira hari mmg tak selamat dh byk kes yg ttba ada anak umor 40 an
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pistolairAbah replied at 28-11-2022 05:37 PM
Aku tertanya2 camner nak family planning selain makan ubat....bukan ke kalau kerap makan ubat badan  ...

Tembak luar lah tu pun nak tanya. Choii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 06:36 PM | Show all posts
Aamiiin


semoga di makbulkan segala doa dan hajat Fattah dan Fazura
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 28-11-2022 05:43 PM
Kalau period regular boleh la kira hari
Tp nnti bila masuk umur 40 an period tak teratur time tu  ...

Satu lagi bila da 40 nie hormon kesuburan meningkat semula sebelum nak menopos..itu yg doc bg tahu sebab ramai kawan- kawan yg mengandung umur 40an nie.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy Anniversary Fatah & Fazura. Semoga bahagia hingga akhir hayat...Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sweet pun tapi matang seiring usia

And that's sexy. Macam dua dua committed n penuh tanggungjawab raising a family together

Tak perlu urut urut tengah live gelak menggoda gegar 8 petaling pun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagianya tengok gambar saling berpandangan yg time dorg umrah tu. Semoga bahagia sampai jannah FattZura
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy anniversary beautiful couple. Semoga cpt2 bg fatima adik. Bby boy pulak mesti hensem. Fatima dh besar ni makin lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy anniversary both of you
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pistolairAbah replied at 28-11-2022 05:37 PM
Aku tertanya2 camner nak family planning selain makan ubat....bukan ke kalau kerap makan ubat badan  ...

Banyak cara contracep. IUD/IUCD, implant etc. tengoklah mana yang serasi dengan badan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
pistolairAbah replied at 28-11-2022 05:37 PM
Aku tertanya2 camner nak family planning selain makan ubat....bukan ke kalau kerap makan ubat badan  ...

Boleh try guna condom
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 28-11-2022 07:47 PM
Happy anniversary beautiful couple. Semoga cpt2 bg fatima adik. Bby boy pulak mesti hensem. Fatima d ...

Shooting nak hbis rasanya, x da surprise nampaknya faz ke jakarta
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy anniversary to fattzura! Lots of love giteww
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy anniversary to these two beautiful souls
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.100544 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list