CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3268|Reply: 55

Suara hilang dan telinga pekak sebelah..itulah puncanya Shila Amzah x dpat jd juara GV9

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 01:13 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 28-11-2022 01:13 PM

Suara Hilang dan Telinga Pekak Sebelah Menjadi Punca Shila Amzah di tempat ke 3



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggap je lah takde rezeki. Plus, you’re fighting with Jac kot. Probability nak menang tu memang rendah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:52 PM | Show all posts
Pulak dah. Pekak yang disalahkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anggap la xde rezeki..aritu menang masked singer..ajl..aim..ni rezeki org lain pulak..be more down to earth..jgn kekwat menjawab mcm terpaling international terpaling bagus..percaya rezeki di tgn tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:55 PM | Show all posts
bob patut menang

mesweeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la
X sakit pun biasa je xde la wow mana
Duk kunyah chewing gum
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmmmmmmmm baiklah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Huh...aku tengok biasa jer...mmg tak pernah rasa dia bagus mana. Apa2 pun percaya pada rezeki. Lepas ni please turunkan berat badan tu...buruk benar dgn pakaian sarat lompat2 atas stage.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 02:15 PM | Show all posts
haih nak bgtau kalau dia tak sakit confirm2 dia juara ka. dah mmg rezeki jac n bob, kalau lalat sihat pun sama je, mcm la org lain tak layak menang dia sorg ja
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko improvise teruk lagu agnes tu. Takyah banyak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuhan bagi byk kemenangan berturut2 dekat ko sejak dua menjak ni dek skali sekala Dia uji ko bagi sikit bersyukur jelah..anggap itu je rezeki ko mlm tu..untung top3 kalo no 6 mahu melompat acik Ndlala..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk komen Adlin Aman Ramli kat big stage..  jgn pakai kasut bentuk bulat & xde heels.. nampak persembahan malas.. tp mcm betul juga ckp adlin tu.. persembahan shila ni cantik dah.. tp kasut tu nampak berat..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xila yg sentiasa ada alasan itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:50 PM | Show all posts
tiber suara serak2 time interview
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dia bagi alasan (macam ni), terus nampak low class yang otomatik. Nampak sisi tak berapa nak bijak dia.

Kalau kau menang, adakah alasan yang sama kau bagi kenapa kau tak dapat nombor lebih terpaling daripada SATU? Dan kau cakap - alhamdulillah (wajib sebut) walaupun saya hilang suara dan telinga pekak badak, saya tetap juara!

Try to be humble, down to earth...and people will love you more..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
memang tak pernah berubah dia nih kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan2 la suara ko lemah xmau keluar terus bila interview. Dkt stage duk melalak bleh jee
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah klua sikap sebenar dia...sikap terpaling! Acah² kalau ko sihat sebenarnya ko boleh kalahkan Jac! Silap besar la kau Shilalat. Jac tu jauhhhhhhhhhhhh lagi bagus dari kau, mmg kau x akan boleh beat dia! Jangan nak bg alasan je..padahal malu kalah. Padan muka penyanyi acah² internesenel dikalahkan penyanyi tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bukan dpt no2 yg acah  sihat kalau boleh jadi juara .No TIGA! Dengan Bob pun kau kalah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya suara interview tu. Lagu takda logika tu tak sedap la xilalat improvise. Ok la nom 3, menang dari tomok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:01 PM GMT+8 , Processed in 0.125696 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list