CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Kluster mahkamah perlu ditolak daripada barisan Kabinet-Tan Sri Rafidah Aziz

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 28-11-2022 01:17 PM
Suka nko ler . Tapi cadangan nek Pidah pasal cluster mahkamah tuh memang tepat 250%, bertepat ...

Triggernya. If DSAI tukar ketua hakim maknany bkemungkinan zahid, bung, ss n lge boleh lps
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 28-11-2022 04:18 PM
Cluster mahkamah x boleh tp cluster penjara boleh. So tunggu bossku buat come back.

Setahun pun belum lagi usia dlm penjara  menu penjara pun banyak lagi belum cuba....ikut queue ler... org lain pun  waiting utk giliran pengampunan....

Bangnon smelly smelly yg ko haram tak minat iteww pun dah serve dgn tawadukknya for good 10 yrs in total kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa umur nek pidah ni? meols rasa mcm sheols ni ala2 tok det pulak ..panjang umur

meols bukan apa..sejak meols lahir lg rasanya sheols dah jadi menteri kan??
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 28-11-2022 04:38 PM
Setahun pun belum lagi usia dlm penjara  menu penjara pun banyak lagi belum cuba....ikut queue ler ...

Mana tau wak kawtim dgn nuart bossku dpt pengampunan awal.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 28-11-2022 01:06 PM
Yer….the whole world tahu dia geng atok, walau sekali dua ada lain pendapat dgn atok. Infact, gen ...

Nek pidah ngan atok daim ramai yg datang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 28-11-2022 12:03 PM
“Golongan ini tidak patut berada dalam kepimpinan kerajaan seperti Zahid Hamidi,Syed Saddiq,Lim Gua ...

Bangnon kena walk his talk la
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 28-11-2022 04:28 PM
Nenek Rafidah memang pandai dan kuat bercakap, antara ciri2 utama membawang.  Sebab tuh iols setuju ...

Makcik Zizah kn hadap la pe suami tersayang dia bt.. nampak pun Abam Non tu jenis ketegak benau..kasar pun ye gak rsnye tu..jenis ckp dia je nk kn ikut.. elok Abam Non berdebat gan nenek pidah..X sempat memyamput..bertalu2 kn..geng2 atok semua mulut ya ampun..agaknye Kalo deme makan2 di hotel ala2 langkah melangkah sape la paling berkicau nye..yg pelik otak deme ni bgs kan..X nyanyuk,bdn sihat kesana kesini
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Setujuuuu. Mohon Anwar tahu rakyat memang menolak wak jahitt sungguh2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 28-11-2022 06:20 PM
Mana tau wak kawtim dgn nuart bossku dpt pengampunan awal.

Windu bebenor ko dgn boskur kheunz?

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rafidah ni antara menteri wanita yg pada aku mmg kredibiliti dia as menteri tu mmg terserlah. Cara dia bercakap tegas je dulu. Takdelah merepek² mcm menteri² wanita yg pernah ada kat malaysia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap anwar boleh pilih menteri wanita yg semenggah sikit. Lepas nek pidah berenti mcm takde menteri wanita yg tegas & outspoken mcm dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:21 AM | Show all posts
rafidah ni juga perlu disiasat...zaman beliau ramai kroni menerima AP secara tidak sah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la apa dia cakap. Dah kluster mahkamah ko pegang la benda lain. Nak ngimpit jadi menteri dah ko kenapa kan. Ramai lagi menteri lain
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat  dia, teringat terserempak dan berebut dengan dia kt toilet di Pisa Italy. Haha. nasib baik dia senior, bagi chance kt dia dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu berbakat mcm Wak Jahit dan Lim Guan Eng apa salahnya dilantik...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:09 AM | Show all posts
hoii hoii yaa hoiiii siapa sokong penyamun !
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 10:09 AM | Show all posts
Ni betul2 tak memilih bulusssss...saya sokong...Sebab mnam2 ni la nanti akan menjadi naratif pihak pembangkang untuk memburukkan kerajaan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Buka kisah AP
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 29-11-2022 09:21 AM
rafidah ni juga perlu disiasat...zaman beliau ramai kroni menerima AP secara tidak sah

Yg paling sadis dia ada dlm  masa mesyuarat bila menantu dia dpt AP. Bila org pertikai dia kata x salah sbb dia diam yg lain buat keputusan....haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi bangkit dr kuburan ke ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:50 PM GMT+8 , Processed in 0.114664 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list