CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Safawi Rasid, Syifa Melvin sah suami isteri

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam main2 menikah je. Serius ke korg ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 27-11-2022 08:48 PM
arif aiman tu outshine dia…
serius le x main dengan jdt? ke turun jdt 2?


Arif aiman tu mmg layak jadi pemain paling bernilai pun skrg pawi dulu gitu jugak tapi skrg dah x mampu nak score gol. Hari tu sepak penalti pun x masuk mmg kena kutuk la

Ada gosip2 kata pawi akan balik main dekat negeri asal dia tahun depan suami mia ahmad pun tahun depan dah x main dekat jdt. Katanya nak masuk sri pahang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts

Muka desa nan permai sangat tanpa make up..produk kecantikan sendiri pun tak dapat bantu . Rakyat marhaein nama mek yah lagi lawa dik..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah betul kan nikahnyaaa..tapi kann..kalau aku jd bininya kecik ati weii...aku je beriya² nak umum tapi acah² sekrettt...
Skali Mai Pawi terus x mau Komen.. bila nak nikah..ngan sapa nak kawenn...
????
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2022 02:03 AM
tahniah... selamat di comotkan macam laki si kakak nya...
sesama mencomotkan somi gittuhhh....



TMJ itu mak ayah pawi ke?

Tak kan.so shhh, buat apa dia nak mintak restu ikut. Berkat doa dari mak ayah weyh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kancilkering at 28-11-2022 04:25 PM

moga dipermudahkan dan cepat  dpt baby…
tmj tu beef dengan kaka dia je….minah ni ok jeh ….
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 28-11-2022 04:24 PM
moga dipermudahkan dan cepat  dpt baby…
tmj tu beef dengan kaka dia je….minah ni ok jeh ….

Syifa nie pernah kena tegur dengan tmj la .siap tmj up kat ig story lagi..katanya adik beradik cari jantan kaya nak senang hidup..masa tu isu ttg pawi tak perform. hot la sekejap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 28-11-2022 04:05 PM
Muka desa nan permai sangat tanpa make up..produk kecantikan sendiri pun tak dapat bantu . Rakyat m ...

Nampak mcm x proper majlisnya..dgn si laki pakai suar pendek mcm tu je..mcm majlis lepak2 kt rumah dgn adik bradik..mcm bkn pasangan yg baru nk jadi suami isteri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni kan JDT ada friendly game. Pawi main game lain.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 27-11-2022 09:55 PM
benda boleh buat sendiri takyah hire designer pun takpe. kadang2 designer pun cilok idea dari canv ...

Kalau aku duit kepok n letop pun aku buat sdiri kt canva. Hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 28-11-2022 12:29 AM
Pawi muda lagi
Kenaper tak cari gadis yang lebey cantik muda dan peel helok

Gegadis trg pun lg helok dr adik beradik tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 28-11-2022 11:47 AM
pawi bukan ensem pon nak cari yang lebey elok
kui kui kui
harapkan duit banyak je masa main ngan J ...

Kalau duit x lebat, ko rs sm ni nk ke kt dia? So wpun rupa paras x seberapa, heol boleh cari yg lg helok bermodalkan duit kepoks
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nvr like the rempits sisters. Good luck pawi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 28-11-2022 04:30 PM
Syifa nie pernah kena tegur dengan tmj la .siap tmj up kat ig story lagi..katanya adik beradik car ...

heleh…bini dia rakyat gak pe…

ada rezeki dpt jodoh kaye…siapa suruh carik yg semekin…realiti nyeh….
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 28-11-2022 04:05 PM
Muka desa nan permai sangat tanpa make up..produk kecantikan sendiri pun tak dapat bantu . Rakyat m ...

Lebau pinggan jugak muka sheol
Dh mcm kakak dia yg balu itu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya pawi akan jadi biras sam la ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 28-11-2022 04:05 PM
Muka desa nan permai sangat tanpa make up..produk kecantikan sendiri pun tak dapat bantu . Rakyat m ...

Lainnya muka sheols
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 28-11-2022 04:59 PM
heleh…bini dia rakyat gak pe…

ada rezeki dpt jodoh kaye…siapa suruh carik yg semekin…realiti  ...

Kan..sama jek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 28-11-2022 04:05 PM
Muka desa nan permai sangat tanpa make up..produk kecantikan sendiri pun tak dapat bantu . Rakyat m ...

Skang memang trend berinai sesama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 28-11-2022 04:40 PM
Malam ni kan JDT ada friendly game. Pawi main game lain.

Adakah pawi akan menjaringkan banyak gol malam ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.119271 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list