CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Highflyer19

[Tempatan] Tujuh beranak semua jadi doktor

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Stress tak hidup dalam keluarga macam ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
wah amazing
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramnyeh sape2 nak jadi menantu family deyeols. Mesti expectation too high.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah semoga berjaya dunia akhirat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
angelofish replied at 27-11-2022 08:01 PM
Stress tak hidup dalam keluarga macam ni?

tak kot sbb kehendak masing2 lbh krg jah pastu kepala otak pun lbh krg pandainya. so aman damai je la tgk masing2 punya kerjaya+kejayaan.

tahniah pakdoktor dan makdoktor didik anak2 semua berjaya dlm kerjaya.
pakar perunding ni doktor yg ada phd la kan? ke master je?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:31 PM | Show all posts
kalau family sakit masing2 boleh bawa stelescope check kt dada rawat masing2

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-11-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 27-11-2022 02:16 PM
memang possible ke camtu? jadi doktor dan lawyer?

maknanya dia amik medic 6 tahun lepas tu sambun ...

Ada, kawan ayah I. Dulu pelik sebab double professional kan, sebab orang kata kalau professional mana boleh ada lebih dari satu expertise. Tak professional lah gitu. Kawan ayah I tu law dulu baru medic. Kepandaian berganda, tak reti berhenti belajar. Tapi dia tak practice pun law,  practice medic more.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
angelofish replied at 27-11-2022 08:01 PM
Stress tak hidup dalam keluarga macam ni?

mcm bosan jer sbb semua suka baca buku jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Syabas
Aku dari 5 beradik cuma yang mengikut jejak parents sebagai doktor ialah 2 orang kakak dan seorang abang manakala aku pula dalam bidang accounting dan adik bongsu dalam bidang engineering
Aku kagum dengan anak2 Dr Wan Ahmad yang kesemuanya mengikut jejak langkah dia sebagai seorang doktor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:59 PM GMT+8 , Processed in 0.690920 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list