CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4985|Reply: 96

Kahwin Baru 4 Bulan! Suami Dah Curang, Buat Seks Dengan Warga Indonesia

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Seoang wanita kecewa mendapat tahu suami yang baru dikahwininya selama empat bulan menduakannya dengan perempuan lain.


Melalui luahan tanpa nama di Twitter, wanita berkenaan berkata bahtera percintaan mereka pada mulanya belayar dengan lancar.


"Sebelum kahwin ni kami bercinta enam tahun. Kami tak bertunang terus proceed nak nikah.


"Selama enam tahun bercinta, teman lelaki saya tak pernah buat perangai pasal perempuan.


"Kalau gaduh pun sebab-sebab lain, saya percaya dia tak akan pernah curang, dia tak pernah ada isu pasal tu," kata wanita itu.





Gambar Hiasan





Kepercayaan penuh yang diberikan wanita itu bagaimanapun tidak dibalas dengan kesetiaan di pihak suaminya.


"Disebabkan terlalu percaya, kami tak pernah check phone masing-masing.


"Kami pun tak pernah masuk check Instagram atau Facebook masing-masing. Lagipun suami saya jarang main media sosial.


"Masuk bulan kedua menikah dia datang stay sekali dengan saya, baru saya tergerak hati nak check phone dia waktu dia tidur.


"Apa yang saya jumpa buat saya rasa sangat down," katanya kepada pengendali akaun Twitter @ConfessTweetMY.


Seperti dilapah dan disiat-siat hati wanita itu apabila mengetahui suaminya berhubungan intim bersama seorang wanita warganegara Indonesia.


"Lima bulan sebelum kami nikah dia adakan hubungan seks dengan seorang perempuan Indonesia ni yang satu tempat kerja dengan dia.


"Saya jumpa chat mereka dekat Telegram. Apabila baca semua perbualan dengan perempuan tu, dia asyik tanya macam situasinya kalau mengandung.


"Rupa-rupanya satu kilang tahu mereka bercinta," dakwa wanita itu kecewa.


Mungkin sedar akan kesilapan yang dilakukan, si suami cuba untuk memulihkan keadaan dengan menjauhkan diri daripada wanita warganegara Indonesia itu.


"Lepas sebulan dia terus pindah kilang and block perempuan tu.


"Saya ada baca juga dekat Instagram, perempuan tu spam direct message meroyan merayu dia balas mesej.


"Saya tak tahu sama ada dia block sebab kami dah nak nikah atau dia takut perempuan tu pregnant," ujar wanita itu menzahirkan kerisauan.


Namun nasi sudah menjadi bubur, hubungan wanita itu dan suaminya mula tawar selepas kejadian yang memilukan hati si isteri.


Lebih meruntun jiwa apabila kebenaran yang memeritkan itu hadir tiga hari sebelum wanita tersebut positif ujian kehamilan.


"Kami memang bergaduh teruk dan yang paling sedih tiga hari selepas tu saya dapat tahu saya mengandung.


"Saya tak rasa gembira langsung sekarang ni. Saya rasa macam nak larikan diri daripada dia.


"Tapi kami baru sangat menikah dan saya tak nak keluarga tahu tentang benda ini," kata wanita itu yang seperti tidak ada jalan keluar daripada situasinya sekarang.


Berat untuk wanita itu memaafkan suaminya yang sudah terlanjur walaupun diminta untuk diberikan peluang kedua.


"Dia mengaku silap dia dan dia merayu menangis minta maafkan dia, bagi dia peluang nak berubah.


"Tapi hati saya dah retak. Saya tak tahu nak cakap macam mana tapi saya rasa dendam yang teramat sangat dengan dia," ujar wanita itu luluh hatinya.


Melewati ke ruangan komen, rata-rata netizen berbeza pendapat dalam memberikan nasihat.


"Berikan dia peluang kedua. Maafkan suami awak. Semua orang diuji Allah dengan pelbagai cara. Ini adalah satu ujian untuk awak dan suami," kata seorang netizen.


Manakala netizen yang lain menggesa hubungan yang sudah pincang itu segera berakhir.


"Once a cheater always a cheater. Mungkin kamu nak pertahankan perkahwinan ini tetapi kamu hanya akan sengsara.


"Gugurkan anak dia sebab kandungan masih di fasa awal kehamilan dan terus tinggalkan dia.


"Jangan beri peluang kedua kepada suami awak. Sekali dah buat, tak mustahil akan jadi lagi selepas ini. Utamakan diri awak," kata sebilangan warga maya. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:51 AM | Show all posts
mesti jantan kepam boroi busok
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 27-11-2022 11:51 AM
mesti jantan kepam boroi busok

Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:31 PM | Show all posts
ishhh aku nak meluah boleh x.. dorang ni ade pkai2 ke ea..sebab ade kenalan aku kan ko bayangkan kawen dah lama tiba2 laki die buat seks dengan perempuan indonesia ko tau x die bagi semua duit die kt perempuan tu..die selalu pergi sana bermadu kasih.isteri kt umah sorang2 tanggung anak2 sbb duit semua bgi kat perempuan indon tu..ko bayangkan 30k sebulan ko bagi siap perempuan tu buat rumah banglo kt sna..ko bayangkan die kerja bagus kt sini tup2 berhenti kerja pindah sana sbb nak duduk dengan perempuan tu..tinggal isteri die mcm tu jerrr..sekarang isteri die lah duk bela anak sorang2 suami dah sedap kt sna..suami die kluarkan duit kwsp semua ya sbb suami die dah boleh kluarkan duit kwsp dah x bgi satu sen kt isteri die dah selamat bawak duit tu gi sna..

banyak lagi semua lebih kurang sma yg mana laki tua tpi berduit dan berpelajaran gi nikah dgn perempuan indon x de pelajaran sgt tpi pakej seksi  hbis duit semua bagi kt sna..kdg aku musykil mmg dorang ni ade ilmu ke..hebat betull lahh kalo mcm tu..senang je nak cri duit cara mcm tu kite ni susah payah kerjaaa dorang guna ilmu mcm tu jer..

maaf aku mmg nk luah sbb aku jadi anti dgn dorang aku siap kalo jumpa dorang aku jeling kot..tpi ckp trisna n friska tu btul sbb mmg rmai laki cina,india dan melayu duk trgila2 kan dorang yg kaya2 pon rmai..mgkn kelebihan dorang kot yg xde kt perempuan msia kot..yelah kwan aku india  n cina pon ckp saudara dorang ade jer kawen dengan perempuan indonesia tpi dorang xtukar agama..perempuan tu islam tpi laki die bukan islam..maaf ya aku trluahh sebb byk kenalan aku yg teraniaya dgn perempuan indonesia ni.. ak smpai boleh percaya dorang ni ade pkai2..

untunglahhh dapat laki berduit kt msia ni xperlu kerja ke apa just bagi puki jerr..aku smpai satu tahap doa yang xbaik utk dorang..kalo dorang kene dera ke bunuh ke aku mcm xkesian langsung walaupun sebenarnya dorang tu ada yang baik.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:34 PM | Show all posts
Bedah.Cun replied at 27-11-2022 11:51 AM
mesti jantan kepam boroi busok

xjuga bedah oooi rmai je yang kaya2 ni trgila2 kt perempuan indon bak kata trisna tu..kawan aku cina n india byk dah suami die ade hubungan sulit dgn perempuan indon, muka boleh tahan tpi minah tu herm mmg muka indon betul.. tu yang aku x leh brain bukan nak mnghina tpi mcm x logik plak..ntah lahh aku jadi menyirap sbb ade kena kt org sekeliling aku psal benda ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cc: madu friskies
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:42 PM | Show all posts
cucuq replied at 26-11-2022 04:31 PM
ishhh aku nak meluah boleh x.. dorang ni ade pkai2 ke ea..sebab ade kenalan aku kan ko bayangkan kaw ...

Set2 neh menyaka, gurl. Mak memang tak caya deme datang kosong. Urghhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:48 PM | Show all posts
cucuq replied at 27-11-2022 12:34 PM
xjuga bedah oooi rmai je yang kaya2 ni trgila2 kt perempuan indon bak kata trisna tu..kawan aku ci ...



yg dtg Msia kebykkan kurang cantik, tapi kalu ko pergi sana, gi kat tempat2 org2 kaya sana suka lepak or mall utk org2 kaya, mmg cantik2 diorg nie....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:53 PM | Show all posts
sib baik baru 4 bulan kawen, belum ada anak lagi...run for your life
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah indon suka la menyakau laki2 org, boleh dapat blue card pastu pi sepital free.
Tp katanya kalau laki dorang tu meninggal tak dapat dah subsidi bila pi sepital gomen.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
midori888 replied at 27-11-2022 12:53 PM
sib baik baru 4 bulan kawen, belum ada anak lagi...run for your life

Dia dah ngandung wak... haish iols pun penin baca situasi dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn iols husband dia kedekut namatey tapi bila sangkut kt pompuan yendon, terus londeh bagi semua. Siap keluarkan duit kwsp utk bayar monthly rumah, duit tu bkn pegi bayar rumah, tapi g baki kt pompuan yendon. Muka pompuan yenddon tu bkn nk ckp tapi iols rasa mcm trisna or friska kot, mmg muka petak jongos gigi bersepah. If deorg buat rambut boycut takleh beza jantan ke tino.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:06 PM | Show all posts
Kenapalah sampai jadi macam gini, kasihan kepada sang isteri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:11 PM | Show all posts
percaya sangat la dengan dongeng twitter

ni semua fantasi seks je

tah yang cerita tu pun gay2 pondan pedo etis berkulop PKNS

barbie tongong bdk2 ni pergi percaya

waaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 27-11-2022 12:31 PM
ishhh aku nak meluah boleh x.. dorang ni ade pkai2 ke ea..sebab ade kenalan aku kan ko bayangkan kaw ...

mmg kebanyakan yg dtg tmpt kita ni 'ada' bukan kosong2 je dtg sini
antara yg selalu jd sasaran pilot2 darat yg selalu singgah kedai mkn tmpt dorg kerja
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedara mara frisna triskot ke tu?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
"bapak gue Msia..mak gue yindon...mohon IC nya".-Bapk Msia,mak yindon.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:37 PM | Show all posts
Berita ndak penting, trit sampah ini!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 27-11-2022 12:31 PM
ishhh aku nak meluah boleh x.. dorang ni ade pkai2 ke ea..sebab ade kenalan aku kan ko bayangkan kaw ...


I tak pernah pakai maid indon.... semua maid i gajikan adalah malaysian sbb i ada prinsip takkan pakai maid dari negara lain bahkan i takkan menggaji pekerja foreign....

Tp arwah ayah i contractor biasa pakai buruh melayu, indon, bangla, atau collab dengan Puspen amek penagih yg dah pulih)..

SEMUA indon pekerja ayah i ada ilmu... ko bayangkan.. dari tingkat 3 bangunan tengah bina, si indon2 tu buleh terbang pakai plywood je pegang kiri kanan sbb nak cepat turun bawah.. pekerja2 lain semua turun pakai tangga je tak kira melayu, bangla etc...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asmurai at 27-11-2022 04:10 PM
midori888 replied at 27-11-2022 12:48 PM
yg dtg Msia kebykkan kurang cantik, tapi kalu ko pergi sana, gi kat tempat2 org2 kaya sana suka  ...


Cantik la dah sana boleh seksi meksi. Perempuan Melayu disuruh berkelubung bertudung litup tapi yang lelaki Malaysia cari perempuan seksi seksi Indon, Siam, Rusia. Hipokrit sungguh.

Sebab tu perempuan Melayu kena empower diri sendiri, belajar rajin rajin kerja bagus bagus untung untung boleh dapat laki omputeh macam Dr Amalina tu. Jangan percaya sangat lelaki Melayu termasuk yang acah acah lebai, mulut dorang kemain la suruh perempuan berkelubung la suruh duduk rumah jangan kerja la suruh pakai stokin la hujung hujung dia pergi skandal dengan yang seksi meksi, yang bini Melayu melopong dah tua tak dapat merasa kwsp laki dah la diri sendiri tak kerja tak ada duit, duit laki pulak dikebas perempuan lain. Buat penat je berkorban jaga laki dan rumahtangga berpuluh tahun. Belum cerita bini tu diri sendiri dapat macam macam sakit disebabkan berkorban melahirkan, stress jaga anak dan rumahtangga lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:16 PM GMT+8 , Processed in 0.479812 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list