CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12731|Reply: 145

"Manja Betul Lofa, Pandai Bergurau,"Neelofa Suruh Haris Beri Ciuman Pada Pembeli Inai, Bila Betul Nak Buat Cemburu Pula!

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Neelofa dan suaminya, Haris Ismail selalu buat Live di media sosial, mempromosikan produk keluaran mereka.


Dalam satu sesia Live, Haris ada menerangkan kepada pelanggannya yang mereka akan memberikan hadiah, sau paket inai refill beserta sign mereka berdua di atasnya.




Secara spontan Neelofa kata bukan sahaja sign malah dapat ciuman Haris sekali sambil meletakkan paket tersebut ke mulut suaminya.


Melayan 'gila' isterinya, Haris kata "aku buat betul nanti haaa".







Disebabkan itu Neelofa terus cemburu dan melarang Haris melakukannya.


Gelagat suami isteri ini nampaknya menjadi perhatian ramai yang terhibur dengan kemesraan mereka berdua.


  



Ramai yang memuji cara mereka berdua bergurau. Katanya berjenaka macaminilah rahsia kebahagiaan.


Ramai yang tersengih-sengih sendiri tengok video tersebut.




  



"Ummi Abah Bilal ni memang lawak betul."


"Adoi manisnya laki bini"


"Manja betul Lofa, pandai bergurau."




  



"Comelnya dua-dua"


Cemburu tanda sayang tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh dear me..!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaling tutup litup
terpaling usrah
terpaling ingat mati
terpaling ingat dosa pahala

yiiihhhh puiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:44 AM | Show all posts
ada terbaca yang semua agent agent Yinnai Non Hah dah nak melingkup..semua pakat nak let go murah-murah...tak laku dan kebarangkalian untuk dikambus di belakang rumah tak....kesian pula dekat agent2...stock bukan sepuluh dua, beratus-ratus stok lagi belum laku kekdahnya.... jadi tak payah nak tandatangan dan ciyom sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
xoic726 replied at 27-11-2022 11:44 AM
ada terbaca yang semua agent agent Yinnai Non Hah dah nak melingkup..semua pakat nak let go murah-mu ...

ala...sory tekan report


kena pk positip uols sementara ink undi xilang lg xmo cacat kuku maka pakai la inai nunhauk......ada ye kt kilang iols buat cmni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:49 AM | Show all posts
Dh ada ura2 nak cri prmpuan lain ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:51 AM | Show all posts
Kemesraan yang dibuat buat untuk content ig
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:53 AM | Show all posts
She panggil laki dia sayang jugak ke masa live? Tengok maknya panggil laki sayang. Itu sayang ini sayang. Geli la orang tua apam kedut pagi petang siang malam sayang. Sikit2 oklah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 11:59 AM | Show all posts
Dia yang buat "lawak", dia yang mengekek bagai nak rak sensorang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai bodoh nya ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
@Cari-Saiful  aksi manja2 yg lain takde ke?she kan artis terpaling di Malaysia,chuols kena follow rapqt apa yg dia buat tau.netizen perlu tahu.
Kalau boleh,letak sekali tarikh n masa supaya kitorang tak terlepas berita2 terkini dan sensasi dari dia.
Thanks saiful.muahhhh!

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati hitam aii syak yang dia up balik yenna dia sebab inai republic ada keluarkan produk inai terbaru..range colour yang baru..dark tapi tak nampak macam lipas..lawa pula..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembaga  berniqab  pun tetap  tak boleh tahan dari ramas ramas laki lepas tu upload kat public. Cringey nya orang beragama terpaling ni.Adegan macam tu simpan dalam bilik tidur tak boleh ke?
Jap lagi ramai la muslimah berniqab ikut  tiru lopak semua duk merenyam laki depan orang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:50 PM | Show all posts
Edited by mrsdean at 27-11-2022 12:51 PM
Nozot replied at 27-11-2022 12:29 PM
Hati hitam aii syak yang dia up balik yenna dia sebab inai republic ada keluarkan produk inai terbar ...

https://www.instagram.com/reel/ClbRgyAOXpO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

dia bakal launch range inai nunhauk yg baru. dah mcm inai instant je. tercabar kot tgk inai republic tu laku keras..


tak reti nak masukkan video. tgk la sundiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
buat review atas karpet jer ker, dah ghuper bangla jual karpet
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:18 PM | Show all posts
Kat sopee pun duk ofer tp sikit ja kurangnya. Takdak org tanya n beli ponn

Pwp pun org tak beli
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Inai republic ni yg che ta pny ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:51 PM | Show all posts
Sapa lah nak kan laki dia tu. Haris tu memang diciptakan untuk neelopak sorang. Memang sesuai sepadan do’oh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
xoic726: ada terbaca yang semua agent a ...

Sabaq la dulu sat..kn bulan4 tahun depan dah nak raya..xkn la nk kamboih dah? Ceepaat mau expired nya? Bulan remdan thn depan lelong la 3box seploh hinggit
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm pakcik pakcik Pakistan dah si Harris LOL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:47 PM GMT+8 , Processed in 0.117998 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list