CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Barisan kabinet kerajaan, cabaran sebenar Anwar kini bermula

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 04:19 PM | Show all posts
Solokkk replied at 27-11-2022 11:06 AM
Kalau Pak Non berjaya untuk jadi PM10 sampai habis term, untuk masa 5 tahun, memang worth it la tu ...

mula2 rasa bersyukur...PH tersembam..
tapi sebenarnya drama tak nak bagi bangnon naik...
kebaikannya cuma dah x de yg berani kuang ajar psl agama islam....
harap bangnon dapat lempang cina dap tu sekor2....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-11-2022 04:19 PM
mula2 rasa bersyukur...PH tersembam..
tapi sebenarnya drama tak nak bagi bangnon naik...
kebaikann ...

Ni nak tanya...ko pun jenis spesis lalang keww? Dulu one eye jack tak boleh disebut nama anwar macam si rainbowthickskin ...now?

Ada kepentingan keww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-11-2022 04:19 PM
mula2 rasa bersyukur...PH tersembam..
tapi sebenarnya drama tak nak bagi bangnon naik...
kebaikann ...

Memang harap dilempang la geng2 tuh. Tapi geng2 tuh byk taktikalnya . Masih terlalu awal, kita marhein sabar tunngu dan lihat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 27-11-2022 12:48 PM
iols nak tgk, apa yg Anwar Ibrahim aka n lakukan utk jaga kebajikkan org2 Melayu Islam ...

What is your expectation actually?

Yg ko sebut jaga kebajikheun org2 melayu islam?

Komposisi Rakyat malaysia ini sebenarnya tertumpu pada masyarakat melayu islam sahaja keww?

Kita beri keutamaan pada org melayu yg memerlukheun bantuan atau semua rakyat mslaysia yg memerlukheun bantuan?

Come tell me....apa aspirasi ko sebenarnya utk melihat org melayu islam di jaga kebajikheunnya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I paling risau Pendidikan, Kesihatan & Kewangan

Boleh tak Iols nak Rafizi jadi KDN,gaya  heols macam suka menyumbat orang masuk penjara
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak tgok Anwar sebagai PM full term.
Apa yg dia boleh buat utk rakyat dan negara
Sbb masa PKR menang Pru14
Aku dapat tahu banyak bantuan utk rakyat Selangor antaranya bantuan keperluan mknn kat 99 Speedmart setiap bulan. Ramai ibu2 yg claim bantuan ni dlm 150 kalau tak salah. Itu 2018 kalau tak salah aku. Sekarang aku tak tau jika prog ni masih ada atau amount dah bertambah. Utk golongan yg memerlukan, aku rasa walau 150 sangat membantu.
Wajib teruskan prog2 bantuan macam ni tetapi perlu kena tempatnya supaya sampai target prog. Kalau bagi duit, bukan keperluan pulak yg dibeli.

Masa tu aku berharap prog2 camni boleh sampai kepada semua rakyat di Malaysia bukan kat Selangor ja.
So aku akan tunggu, apa lagi kerajaan baru akan buat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:25 PM | Show all posts
Edited by nolya at 27-11-2022 10:27 PM

Kalau menilik kpd barisan kabinet bayangan yg dicadag2kan, ada bberapa orang yg dilantik adalah mereka yg ibarat pinang pulang ke tampuk, ibarat sirih pulang ke gagang. Mereka ialah Johari Ghani ke MOF, Anthony Loke ke Kem  Pengangkutan, Dr. Dzul  MOH, ada juga H Yeo, Teresa Kok dn yg paling I sambut baik ialah DS Azalina Othman yg digadang2 sbg Tim. Speaker.  Yg lain2 tu tak berapa kenal. Cuma tak ada pula trsenarai menteri Agama..... sape agaknya.Entah iye entah tidak, wallahu wa'lam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 10:03 PM | Show all posts
apa yg aku boleh komen DSAI ni workaholic dan minat dgn tugasan dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon kerajaan baru kali ni banteras aktiviti dadah sekerasnya dari akar umbi
Tangkap semua tokan dan tembak sampai mati
Yang dadah plak kasi tidurkan sampai bila2
Tolonglaaaaa biar budak2 muda ada rasa takut nak cuba2 dadah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 27-11-2022 11:40 AM
YDPA, raja dan sultan dah tak dapat mengundi bermula PRU15 ni

Selama ni sultan2 mengundike? Soalan serious ni? Ke kau buat lawak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:58 PM GMT+8 , Processed in 0.141431 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list