CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9741|Reply: 274

[Tempatan] Baru Day 1. Geng DAP dah mula tuntut bukan2.. Tuntut iktiraf dan peruntukan kekal untuk UEC

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dong Zong gesa kerajaan baru iktiraf UEC dan beri peruntukan secara kekal

Post Oleh : EditorKiri pada 11/26/2022 12:08:00 am 0

Dong Zong menggesa kerajaan baru mengiktiraf UEC dan memberi peruntukkan secara kekal. Dong Zong merancang bertemu dgn Menteri Pendidikan secepat mungkin sejurus mula bertugas.

https://sabah.sinchew.com.my/20221125/董总促新政府尽速承认统考-制度化拨款独中/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 26-11-2022 07:45 AM

Nak peruntukan secara kekal lagik. Butoh lu la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah mula dah. Geng sepet Tak sedar diri. Perasaan mcm penduduk asal Tanah Melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga anwar tikam balik dap dgn bubarkan sjkc dan sjkt. Jadikan sekolah satu aliran je. Bahasa tamil, mandarin dan arab sbg subjek elektif.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
High chance Ahmad Maslan menteri pendidikan. Elok lah Dong Zong jumpa Ahmad Maslan nanti. Boleh dia perkenalkan nasi goreng UEC untuk Dong Zong.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 26-11-2022 08:02 AM
ResellerMaxis replied at 26-11-2022 07:57 AM
High chance Ahmad Maslan menteri pendidikan. Elok lah Dong Zong jumpa Ahmad Maslan nanti. Boleh dia  ...


Tak confirm lagik menteri pelajaran tuh. Kalau confirm pun, mintak2 Mat Melan bolayan jer. Tak payah nak gebang. Nak peruntukan, masuk sekolah gomen. Bahasa kebangsaan pun kelaut, tapi kehulu kehilir kita Malaysian
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu diaaaa lajuuu baq hang. Tak serik naaaa? Memang cari pasai sunggoh la hai puak2 cina dap ni na?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:02 AM | Show all posts
Rasanya orang Melayu yang tak serik. Dah kena sekali nak lagi. Standby la yea.
More to come.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:07 AM | Show all posts
Puak2 Dong Zong ini memang terencat akal ya.

Semoga permintaan bernilai sampah menjijikkan mereka ni tak akan ditunaikan dan diharamkan sampai bila-bila.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
BartholomewKuma replied at 26-11-2022 08:00 AM
Tu diaaaa lajuuu baq hang. Tak serik naaaa? Memang cari pasai sunggoh la hai puak2 cina dap ni na?

99.99% pengundi cina dah undi ph. Haruslah tuntut janji.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:10 AM | Show all posts
tahniah

atas kebodohan dan tamak melayu sendiri

bagi kuasa kt cina

lantik terus la pm cina pasni takyah pru

hari kedua dah hancing

dasar babi laknat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap kawan aku tu org kuat pkr sedar dri kemain sokong ph tapi anak masuk itm. Ni kalau dh sokong ph htrla nk anak hang tu pi oversea self fund. Eh 2 org  2 2 anak depa msuk itm. Kuat sapot ph tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:16 AM | Show all posts
Buat apa mau iktiraf UEC? U ambik UEC, u pergi la further study di Taiwan dan PRC. Itu pun mau ajar lagi ka?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Melayu PKR & PAN khadam DAP redha je..... Diam tak berkutik langsung.... Takut benar kat tuan DAP korang tu.... Itulah akibatnya bila pegangan agama tu lemah... Asyik ingat harta dunia aje.... As if rezeki tu DAP yg bagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-11-2022 07:52 AM
Moga anwar tikam balik dap dgn bubarkan sjkc dan sjkt. Jadikan sekolah satu aliran je. Bahasa tamil, ...

Sampai ke hari ni takde sapa dapat buat nih dlm manifesto BN kot yg ada nk jadikan bhasa lain tu subjek elektif. Iols ok je sbb kalau ada mmg nk suh anak amik mandarin tu. tak perlu la nk kena hantar
Skjc.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I loike Dong Zong
Cepat, pantas buat keje.
Tade nak tunggu seminggu ke sebulan ke.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pinggan replied at 26-11-2022 08:28 AM
I loike Dong Zong
Cepat, pantas buat keje.
Tade nak tunggu seminggu ke sebulan ke.

Kalau org lain claim, geng panatik reformasi cakap: baru kawen, takkan besok nak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tuntut jangan tuntut... harap kerajaan tak layan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 26-11-2022 08:36 AM

Lantak lah depa nak tuntu apa pun.Tak perlu nak mengelupur sgt .Kalu tak layan pun , apa DAP boleh buat.Nak keluar  dr PH , dipersilakan....PN akan gantikan.DAP plk jadi pembangkang.Itu yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-11-2022 07:52 AM
Moga anwar tikam balik dap dgn bubarkan sjkc dan sjkt. Jadikan sekolah satu aliran je. Bahasa tamil, ...

Tak kan terjadi cayalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.172165 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list