CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: rayna_raynes

[POST GV9 GOSSIP] GOSIP HANGAT mulai post #1117 - FUAD ceraikan isteri selepas popular? Bercinta dengan Tom? Post #1489 DAH DECLARE BERCINTA!

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 27-11-2022 08:40 PM
Dah dm sis

Sat tau .... Aku ajar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 27-11-2022 08:35 PM
Orite2..jap nk pm..tq yaaa

Susah lah Pm hahaha x bleh baca .. ko kena tukar setting mobile ke desktop rasanya ...  

Xpe.... Cmni.    Ko g Telegram ko taip je Mysplix ... Nnti ko install apps tu .... Kalo umah smart tv ko bleh cast je terus ke tv ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 27-11-2022 08:40 PM
Dah dm sis

Alaaa yuu aii xboleh baca pm dia la.yuu boleh baca ka xtau la..sbb ni 1st time pm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 27-11-2022 08:40 PM
Dah dm sis



Xpe.... Cmni.    Ko g Telegram ko taip je Mysplix ... Nnti ko install apps tu .... Kalo umah smart tv ko bleh cast je terus ke tv ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 27-11-2022 08:44 PM
Alaaa yuu aii xboleh baca pm dia la.yuu boleh baca ka xtau la..sbb ni 1st time pm

Mmg huru hara hahahaha xpe aku dh reply kat sini biar lantak hahah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 08:43 PM
Susah lah Pm hahaha x bleh baca .. ko kena tukar setting mobile ke desktop rasanya ...  

Xpe....  ...

Ok tq yaa..boleh ber gv mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 27-11-2022 08:45 PM
Ok tq yaa..boleh ber gv mlm ni

Selamat beb hahah......horaaa horeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 08:34 PM
Baik ko mesej aku tepi aku ada cara hahaha

Nak juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 08:33 PM
TOM tu actually kalau ko perasan lah kan dia tu rasa dia terpaling hebat ..terpaling sexy .terpali ...

I x smpat stalk lagi smpai bawah tapi dh rasa meluat gaklaaa
Gigihla menempel dgn laki org hish
Dasar sunds
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 08:36 PM
Naseb lah dia dh x pnah kje or jumpa laki aku .. kalau dia jumpa laki aku skrg  mesti dia mintak k ...

Yes sis
Sila wakilkan ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Maap la Baru nak mencabuk kt sini
Lepas baca Tom Tom bak dgn puad ni Terus I singgah ig dia org
2-2 jenis Ada tattoo
Si puad ni masa nyanyi tak pernah plak perasaan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sofea86 replied at 27-11-2022 08:52 PM
Nak juga

Ko skroll komen kat atas aku ada bagi cara
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 08:49 PM
Selamat beb hahah......horaaa horeyyyy

Alaaaa yuuu skali dok loading ja xboleh kot bukak kat phone
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 27-11-2022 08:45 PM
Ok tq yaa..boleh ber gv mlm ni

Okey boleh ke x.... Dh start puad nyanyi ni ahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 27-11-2022 08:59 PM
Alaaaa yuuu skali dok loading ja xboleh kot bukak kat phone

Boleh je aku kat umah ni bukak pakai hp cikai je cast ke tv ... Ko kena refresh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:00 PM | Show all posts
apa ke babi sangat puad ni dah tersingkir pon tetap lah nak jugak buat suara teran berak tu dah kenapa noreeennn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
enchante78 replied at 26-11-2022 12:49 PM
Betul. If takde Jac, Shila and Tomok at least something. Cos GV untuk yg sendu naik balik.

cycle gv dah nak abis..meols tunggu pemenat tegar bukak thread wish list retis mana yang depa nak tgk dlm gv 10 akan datang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hampunnnn baju kak kepomm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wayree replied at 27-11-2022 09:03 PM
Ya hampunnnn baju kak kepomm

Butterfly chuollsss
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi baju kepom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.188195 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list