CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: rayna_raynes

[POST GV9 GOSSIP] GOSIP HANGAT mulai post #1117 - FUAD ceraikan isteri selepas popular? Bercinta dengan Tom? Post #1489 DAH DECLARE BERCINTA!

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols tgk x kapsul gv td.. Nape shila tukar lagu.. Iols suka lagu secret little song tu tp nape tukar ke bad romance
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bob dan hazrul top 3
X nak shila menang

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-11-2022 06:14 PM
Chuols tgk x kapsul gv td.. Nape shila tukar lagu.. Iols suka lagu secret little song tu tp nape tuk ...

Siyes lah? Nanti Kene kecam lah main tukar lagu

Tp hopefully dia bad romance versi Halestrom
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
CikAm92 replied at 26-11-2022 06:31 PM
Siyes lah? Nanti Kene kecam lah main tukar lagu

Tp hopefully dia bad romance versi Halestrom

Ye masa VT lagu2 yg diorg dpt tu pelik pulak tunjuk video clip bad romance then lagu tak ada logika sebelah gambo shila.. Tp masa interview dia mmg dia kata dia dpt lagu secret little song tu.. Bila eh ulangan kapsul ni nk tgk balik.. Or ada sapa2 yg p rehearsal boleh la share lagu apa sebenarnya yg shila nyanyi esok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 09:55 PM | Show all posts
Prediksi meols

1. Jac
2. Shila (kecuali kalau Jac buat silap, Shila akan jadi juara)
3. Hazrul
4. Bob
5. Tompok
6. VE
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-11-2022 06:14 PM
Chuols tgk x kapsul gv td.. Nape shila tukar lagu.. Iols suka lagu secret little song tu tp nape tuk ...

Xtukar uols
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-11-2022 08:40 PM
Ye masa VT lagu2 yg diorg dpt tu pelik pulak tunjuk video clip bad romance then lagu tak ada logik ...


Tengok x astro go ada buat rancangan sebelum final
Nak siar rehearsal katanya
9 hingga 10 mlm,mlm ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke...iols layan piala malaysia mlm ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
After solo :
Persembahann
1-ve
2-tomok
3-jac

Vocal
-jac
-bob
-shila
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 09:00 AM
Takut aku ingatkheun ko dah merajuk abam kelindan dah terkeluar....

You ok kheunz?

Itu xpe lagi ada lagi cerita panas... Si Tom tgh nk try abg puad hahahaha ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
pro-goals replied at 26-11-2022 09:58 PM
Xtukar uols

Chuols tgk eh td
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
1. Shila / Jac
2. Jac / Shila
3. Bob

All the best
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:56 AM | Show all posts
nasbab86 replied at 26-11-2022 09:23 AM
Ooh ok.mkneny hr ni kul 12.30. tq bgth
Ape mksd GV dh senasib mcm AF ye? Sbb dh xhype ke mcmne?

Jam 9.00 malam ini juga, senasib dengan AF dan Imam Muda sebab dua-dua pernah bercanggah dengan tarikh Piala Dunia masing-masing 2006 dan 2010..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Honey_Inara replied at 26-11-2022 11:51 AM
Sendu betul ye gv kali ni..macam tiada yang menarik untuk diperkatakan.. kedudukan pun macam dah bol ...

Ahad check in lambat pun masih boleh kejar benang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 12:38 AM
Itu xpe lagi ada lagi cerita panas... Si Tom tgh nk try abg puad hahahaha ....

Seriuss arrrrr....euwwww tak serik2
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:20 AM | Show all posts
mudah nk follow bila ade benang ni ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 je sonok tgk gv9
Makin nak abis, muak pulak acik rasa
Si kepom pun tah ade tak tidak final nih sbb dia sakit khennnnz
Kalo kepom takde, sendu la gv9 tuh
Harap2 taun kedepan2 takde dah gv ni
Pls think of something else la
Reality shows nyanyi2 is soooooo yesteryears
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2022 09:18 AM
Seriuss arrrrr....euwwww tak serik2

Hahahhaha aku pun laki aku yg kabo hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:06 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 27-11-2022 02:28 AM
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 12:38 AM
Itu xpe lagi ada lagi cerita panas... Si Tom tgh nk try abg puad hahahaha ....

What? Panas ni... tom nak try i? Eh try abam puad? Fuad dah ada wife lahhsuruh dia pegi try soeb lah!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:06 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-11-2022 09:45 AM
Hahahhaha aku pun laki aku yg kabo hahahaa

Puad layan ke tak? Em nampak masa birthday tom tu puad dok sebelah dia masa tiup lilin kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.202644 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list