CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8761|Reply: 44

"Video Call Anak-Anak, Bagi Nafkah Pada Saya,"-Puteri Sarah Selalu Jumpa Syamsul Yusof Di Rumah Mentua

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 05:52 PM | Show all posts |Read mode
Puteri Sarah kata Syamsul Yusof masih menjalankan tanggungjawab macam biasa termasuk memberikan nafkah.


“Dia masih jumpa dan video call anak-anak dan dia masih jalankan tanggungjawabnya bagi nafkah,” katanya kepada XTRA.


Foto: IG




Malah aktres itu gembira sangat bila Syamsul meluangkan masa dengan anak terutama jika Sarah sibuk dengan shooting.


Hubungan dengan keluarga mentua, Datuk Yusof Haslam dan Datin Patima juga masih baik sehinggakan pada setiap hujung minggu dia akan membawa anak-anaknya itu berjumpa Datuk dan nenek mereka.




  



“Saya gembira bila dia luangkan masa dan berjumpa dengan anak-anak. Kadang-kadang kami bergilir untuk jaga anak.


“Dan bila saya ke rumah mertua bersama anak-anak, Syamsul juga akan ada di sana untuk berjumpa anaknya."




  



  



Sampai bila nak hidup begitu agaknya ya? Berbaik tidak, bercerai tidak. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nafkah bathiniah kah?
Done mengeruhkan keadaan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
So skang ni apa masalah nya. Ku hingat selama ni dah 2 thn sol sorok / kena kidnap dgn kaza. Lahhh skang ni kalau weekend ada jumpa ko tak reti ke tergedik2 dgn laki sendiri pujuk rayu sikit balik rumah. [em:11:]
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape x duduk sekali ye? Kalau duduk asing mcm mana nak perbaiki hubungan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nafkah batin macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:22 PM | Show all posts
_blackbird replied at 25-11-2022 08:02 PM
So skang ni apa masalah nya. Ku hingat selama ni dah 2 thn sol sorok / kena kidnap dgn kaza. Lahhh s ...

tergedik-gedik pun dah orang taknak takdenya nak layan. gigih nenahan nafsu gituh
lagipun dah ada yg lagi gedik dok layan



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:34 PM | Show all posts
bagi nafkah pun nak bagi tau

mcm la orang tak ingat kisah2 perangai pkns kau dulu...

jijik..

tak malu

prfffffffffffffffffght
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nafkah apa tuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarah dah tak dok rmh tok selam ke.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 25-11-2022 12:22 PM
tergedik-gedik pun dah orang taknak takdenya nak layan. gigih nenahan nafsu gituh
lagipun dah ad ...

Aku rasa sol bermertuakan kaza kot sebenarnya. Tu yg ps keras hati sgt merajuk tu. Kalau hat laki dah takda hati takda nya nak bertembung 2 mata. Lain la kalau ada mutual understanding mmg no hurt feeling
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
albedah replied at 25-11-2022 01:14 PM
nafkah apa tuu

Wang ringgit lahhhh. Kalau nafkah ehem2 of course dah mcm belangkas dah skang ni
Lovey dovey. Biasa org dah kahwin kan lepas memantat je terus baik gittuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah sebenarnya aku pon taktau apa motip heshe nak mengoceh cerita nafkah 1 malaya. Buang je lah ego, ajak sol balik rumah, new start. Bang non pon dah tak ratio lagi pasal i got numberssss.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni xbijak kot tu lah sol malas dah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham apa yang dia nak bagitau sebenarnya. Sebab status sekarang pun tak jelas lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rempit sgt gambo sol tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Xphm..berbaik ke idak smpi masih x serumah..snggup ko makan ati idup gini ps ...die kuar2 sana sini tu camne lak dr segi keizinan suami...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 11:11 PM | Show all posts
so dia ni mmg tengah bermadu la ngan ira kazar tu eh?
teruskan je lah bermadu dek. janji duit nafkah dapat, rumah dapat, anak2 terjaga..

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu duduk jela kat rumah usop selam tu sekali. Nampak sangat solsol dah taknak dia, tapi bagi la apa patut sebab tanggungjawab. Kejadah jauh hati sampai gitu sangat. Kalau tawar hati dah lepaskan jela sarah tu solsol oi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 25-11-2022 07:08 PM
Nafkah bathiniah kah?
Done mengeruhkan keadaan

Ko nak public toilet merempan ke
Kang merempan kat socmed kena saman lagi kanggggg
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahli politik yg bercakaran berpuluh tahun pun boleh duk dlm satu kabinet ikea skrg nih, moga2 Sol pun bina kembali unity gov dgn sarah yg iols taktau apa status sheols skrg nih.

Kalau masih isteri tak patut laa biarkan gitu je tanpa sebarang sentuhan fizikal.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:10 PM GMT+8 , Processed in 0.209973 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list