CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1333|Reply: 8

Kucing hidap kanser, Da-hae tak lalu makan

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 10:37 AM | Show all posts |Read mode

BAE DA-HAE


Kucing hidap kanser, Da-hae tak lalu makan

DALAM kegembiraan menyambut ulang tahun perkahwinan pertama bersama pasangannya Lee Jang-won, pelakon Bae Da-hae dikejutkan dengan berita sedih mengenai kucing kesayangannya.

Selepas didiagnos doktor pakar, kucingnya yang bernama Jun-pal itu disahkan menghidap kanser.

Da-hae yang juga seorang penyanyi itu memuat naik gambar Jun-pal dalam Instagram dengan kapsyen yang menyayat hati.

“Sekarang kucing kami, Jun-pal sudah berusia 16 tahun. Bulan lalu kami membawa dia ke hospital kerana terdapat bengkak yang berbentuk bulat di dahinya.

“Apa yang membuatkan saya lebih kecewa apabila Jun-pal didiagnos menghidap kanser limfoma hidung,” tulisnya.

Akibat dilanda kerisauan, Da-hae hilang selera makan untuk beberapa hari dan meminta sokongan peminat agar dia tabah menghadapi ujian ini.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2022/11 ... hae-tak-lalu-makan/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:41 AM | Show all posts
Alahai ciannya. Semoga Jun-pal terus kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:00 AM | Show all posts
so beautiful idle breakout
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:39 PM | Show all posts
elok la jangan makan

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 11:24 PM | Show all posts
KBW2 replied at 25-11-2022 10:41 AM
Alahai ciannya. Semoga Jun-pal terus kuat.

Org klau syg kat pet dorg, mmg btul2 jdi dedicated 100%.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 08:31 AM | Show all posts
gideoncross replied at 30-11-2022 11:24 PM
Org klau syg kat pet dorg, mmg btul2 jdi dedicated 100%.

Yelah dah macam anak derang sayang pet.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 11:29 PM | Show all posts
KBW2 replied at 1-12-2022 08:31 AM
Yelah dah macam anak derang sayang pet.

Btul tu, org yg x fham je mmg akn mngata itu ini.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 08:15 AM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2022 11:29 PM
Btul tu, org yg x fham je mmg akn mngata itu ini.

Kurang kasih sayang barangkali.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2022 11:48 PM | Show all posts
KBW2 replied at 2-12-2022 08:15 AM
Kurang kasih sayang barangkali.

Ataupun dorg cuma nak ngeseks je haha, sbb tu xde feeling lngsung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.098497 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list