CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Ramai Tanya Mana Jekfer? Hun Haqeem Terpaksa Kunci Mulut, "Atas Sebab Tertentu Saya Pilih Untuk Tidak Menjawab"

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon Jekfer pakai braces dulu dan mkn ubat tinggi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:35 AM | Show all posts
So watak dia g mana? Keje di Kolumpo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:36 AM | Show all posts
Bagus jugak dia tak join Season 3....boring nak mati.
I tengok season 2 nak tengok Jekfer jer
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:38 AM | Show all posts
clarizsa replied at 24-11-2022 05:59 PM
I tgk ep 1 - rasa cringe and agak meluat , nama samaran merapu2 , tempat tggal pun merapu , dah kena ...

Iolls dah la follow season 1 & 2. Tapi baru bape minit tengok episod 1 season 3, terus iolls cakap tanak dah tengok. Ye mmg cringe. Rasanya overacting terlebih dadah Kepom tu betul2 buat iolls turn off ni. Betul la orang cakap, mula dulu ok. Lama2 rasa semak plak dgn cara sheolls. Pastu the whole drama macam semua watak tu lahir2 dah bodoh!

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde pun takpe
Tak best lgsg
Tak tentu arah
Mlm td bagus lagi aku layan filem Rahsia kat TV9
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:01 AM | Show all posts
boring la kp 3, dah tak best mcm kp 1 dan kp 2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:13 AM | Show all posts
Edited by supernaturalee at 26-11-2022 03:11 PM

Edit




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:20 AM | Show all posts
bosan dah cerita ni ke laut dalam asia pacific
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:28 AM | Show all posts
tgk season 1 je.. season kedua miss terus.. know2 dh season 3..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:32 AM | Show all posts
nape iols rasa best je..ke sebab iols tgk kat tab..so focus kat cite tu je la focus kat perangai2 diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:35 AM | Show all posts
bila ada sakinah, turn off aku.. pastu ingat n jekfer baby boo masuk lmbt.. nie dh taw xde.. mmg xnk tgk ler..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Cam bangang KP3 skang ni..ms KP1 masih ok lagi...KP2 dah start bangang..KP3 lagi la bangang
Last2 smlm akak tgk pelem Rahsia (noor kumalasari,usop selam) kt tv9..kowser nk tgk KP3 dgn watak lailer yg gedik nak mampos x masuk akal
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi meluat sbb setiap episod mesti ada scene sakit kepala uphamol...dr KP2 lagi..last2 malas nk polo
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:51 AM | Show all posts
aku tak tahu pun ada season 3
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terasa nak tgk kg ppl 3 sbb takde jekfer
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Jujurnya iols tak pernah tengok betul2 pun kg people ni dari season 1. Ada la try nak tgk tapi ep1 je iols tak boleh nak habiskan tengok sebab entah la.. mcm try hard je.

Apa pun iols masih tak puas hati dgn wan hasliza pergi buat keluarga iskandar the movie tu. Filem asal siap sbb budget ciput, kejar deadline..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Season 1 gigil cari episode yg tertggl. Klu leh X nak miss langsung. Season 2.. mcm X de feel nak tgk n X tertgk pun. Yg ke 3 ni try gak nak tgk, tp mcm leh tertido2.. tgk sinopsis Kate watak jakfer Hun, tp tgk mcm X kluar2 rase lain mcm dah. Rupenye mmg X de langsung ????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:03 PM | Show all posts
malas nak tengok sebab ada sakinah
and memang i admit, dah merapik-rapik jadinya..
episod semalam ok sikit la masa lailer tak habis-habis throwback..
plus khemah dalam rumah..
memang kelakar la pada i
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Episode 1 terlepas xpaham camne dorang duduk flat?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama drama melayu yg hype ni cukup la sampai season 2 jer.pastu dh jd merepek2 dh plotnya.jarang la dpt maintain best mcm 1st @2nd season.kalau drama dulu2 mcm siri Opah, Rumah Kedai (teringat bln puasa), Pi Mai Pi Mai Tang Tu sebagai cth ok lg nk sambung sampai ber season2..maybe faktor dulu2 tk byk pilihan drama.tp still pemilihan pelakon, skrip dan jln cerita memainkan peranan penting juga.

Kalau siri omputih, semestinnya Law & Order antara the best. Rasa diri menua bersama2 dgn Mariska Hargitay @ Kapten Benson..SWAT season 6 poh dh kurang umph slps Hondo dh tk jd leader 20 Squad. Tp masih awal episode lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.107063 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list