CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: bubuk_bearbear

Ramai Tanya Mana Jekfer? Hun Haqeem Terpaksa Kunci Mulut, "Atas Sebab Tertentu Saya Pilih Untuk Tidak Menjawab"

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 01:56 PM | Show all posts
Laa aku lupa tgk .. tapi baca komen ampa, nasib baekk tak tengok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Series yg berseason2 yg ai blh terima sitcom jah mcm dunia anita ke puteri ke.. dunia anita tu dulu ngakak gak la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:01 PM | Show all posts
nia_salina replied at 25-11-2022 07:03 AM
I pon lepas the first one tak tgk dh. Mainly sbb pengarah dia dh lain kan. Kalau tk the same pengara ...

laaa pengarah tukar ka? patut tak best

pengarah kampung people sebelum ni yg mengarah keluarga iskandar jugak
dia punya lawak tu memang lain mcm sikit


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:33 PM | Show all posts
hauk gile citer.. tgk sekali pastu bye layan bola lagi best! since PM AM pun penting nk tahu... mmg kebabaian lah citer ni.... try hard la pengarah.. tk jadi plssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya begitulah.
Cukuplah sekadar 1 season.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:21 PM | Show all posts
nia_salina replied at 25-11-2022 07:03 AM
I pon lepas the first one tak tgk dh. Mainly sbb pengarah dia dh lain kan. Kalau tk the same pengara ...

Oh sudah tukar ka? Patut la kureng sikit KP3. Lawak dan lakonan tak menjadi la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenot lah. Kampung pepel 3 ni. Buhsan!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
iols till now xtau la tang mana hensemnya si haqeem ni. dahlah rendang. LOLL tp oklah memasing punya taste kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 05:06 AM | Show all posts
orenmango replied at 25-11-2022 08:21 PM
Oh sudah tukar ka? Patut la kureng sikit KP3. Lawak dan lakonan tak menjadi la.

since KP2 dah betukar. KP1 je pengarah asal. i suka pengarah asal ni drama dia semua kelakar tapi nampak real.KP2 and KP3 dah mcm terlampau dibuat buat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Start 1st episod iols tgk
Munah dgn lailer berckp teruk sgt sampai i x faham diorg ckp apa. Terus xminat nk tengok.
Dah tu nape watak laki yg lailer panggil jakfer tu pun bodo2 alang gak?
Diorg patut kekalkn watak lailer tu bdk classy..
nspe turn lailer jd bdk bodo.
Haihh
Pengarah dah tukar ke?
Tgk kt astro yg hantu raya perang tu pelakon2 almost sama ngn kg ppl ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 25-11-2022 07:03 AM
I pon lepas the first one tak tgk dh. Mainly sbb pengarah dia dh lain kan. Kalau tk the same pengara ...

Tp penulis skrip dia masih sama. The same penulis utk Dunia Baru, Keluarga Iskandar tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 25-11-2022 10:13 AM
ganti2 pelakon ni is normal
walaupun spark & chemistry tu mesti lain


No la. Dia still bawak watak Bad Bisu. Jadi Jakfer tu sbb coverline je PACERAT hilangkan Jakfer
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ohsoyaya replied at 26-11-2022 02:12 PM
No la. Dia still bawak watak Bad Bisu. Jadi Jakfer tu sbb coverline je PACERAT hilangkan Jakfer

Owh yeke


Nnt i edit

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang episod mona beli banyak perabot terpakai tu bagi iols kelakar... Dah la rumah sempit... Lagi satu season ni banyak perli2 sikap orang yg duduk flat... Antaranya x suka berjiran, sukahati buang sampah, suka penuhkan rumah yang sempit...

Tapi iols harap ada jugak la sisi baik penduduk flat ni ditampilkan jua
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hun dah ikat contract dgn astro kot.ada nampak kat tt heshe bakal bergandingan dgn daiyan trisha utk drama adaptasi drama korea w: two world. Tu sebab kot tak dpt join kp3 ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
1 word..makin merepek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
X pnh tgk 2 & 3…. Yg 1 tu lawak jgk lah sbb ori kn… yg kedua, ke3 ditambah2 watak n jln cter jd x syok lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 25-11-2022 01:59 AM
I tgk ep 1 - rasa cringe and agak meluat , nama samaran merapu2 , tempat tggal pun merapu , dah kena ...

Acik auto cancel season 3 ni sbb ade kinah tingtong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:09 PM GMT+8 , Processed in 0.086318 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list