CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Anwar tidak berupaya tangani krisis kewangan negara: Tun M

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 25-11-2022 06:11 AM
Atok jangan risau la... Ni Anwar dah jadi PM, kartel kartel Cina DAP akan berenti sabotaj ekonomi ne ...

idioticnya teori ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 07:39 AM | Show all posts
it can only be proven when DSAI has been given the chance. now we ust wait and see.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:47 AM | Show all posts
Edited by YgBenar at 24-11-2022 07:04 PM


SHAH ALAM - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak berkeupayaan untuk menangani krisis kewangan negara ketika beliau memegang jawatan sebagai timbalan perdana menteri merangkap menteri kewangan pada tahun 1997 hingga 1998.

Kata Dr Mahathir, kebolehan Anwar menerajui negara telah diuji pada ketika itu apabila dilantik memangku jawatan perdana menteri bagi menggantikan beliau yang bercuti selama dua bulan.


masa tun tak ada, anwar sudah buat sesuatu yang buat kroni kroni marah sebab dia nak mengawal ketirisan. selama ni kita dengar dari cerita tun jer .
so nampak dah kan kenapa dia tak nak anwar naik, dari dulu lagi. kalau pecat saja, mulut anwar tak boleh tutup, dia berupaya untuk kumpul orang buat demonstrasi, last resort sumbat dia dalam penjara lah..  how? kes jenayah, songlap memang tak ada , paling senang charge liwat...  kalau skandal biasa biasa tak semestinya kena penjara..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:49 AM | Show all posts
jgn dilupakan dgn masalah rasuah & salah guna kuasa ya bang non... itu lagi lah merungsingkan rakyat....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sgt mencabar untuk Pak Non and his team untuk hadapi ekonomi, yg diramal, sgt mencabar tahun depan. Doa yg terbaik untuk Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Anti betul atok dgn bangnon ni ye

Spekuan i sapa2 yg jd PM xkn mampu pulihkan ekonomi negara tp berat la sapa jd PM kalini
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-11-2022 07:22 PM
Korea dengan Ndon memang kaw2 punya support produk sendiri kan? Thailand pun. Mari ikut meka.

Amaze dgn thailand. Walaupon nilai matawang lg tggi dari kita, hrga brg lg murah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Rengsek tgk pc.smlm yg heols ckp dgn president turkiye. Live dpn pc...mesti terbakor atok semalam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 24-11-2022 11:02 PM
aih kan aku kata pakat tgk.. salah ka aku ckp degree kesusasteraan? dah mmg keja dia guna ayaq liu ...

Kita faham, dah abis tisu kat rumah......hahahaha
Rileks dah laa, Tua Kutuk laknat pun senyap bila kalah.....kita yg hat bertanding pun dak nak bising2 buat apa.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 24-11-2022 07:30 PM
Mukhrikz daaa

Hahahahaha astagaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 25-11-2022 07:47 AM
masa tun tak ada, anwar sudah buat sesuatu yang buat kroni kroni marah sebab dia nak mengawal keti ...

'Abrar group'
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:15 AM | Show all posts
diam2 dhla tun...dhla hilang wang deposit...bagila peluang kt DSAI..ni DSAI br angkat sumpah smlm
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:20 AM | Show all posts
tun tun... media pun kemain seronok cari tun interview itu ini
dia dh la sejens patang org sua mic atau bertanya

PM 10 ni pun mcm tun M jgk, dikenali seantero dunya

kita hormat tun.. igt jasa dia.. cukup2 la selama ni.. rehat la tun, takyah dh pening2 fikir hal politik.. bg org remajapurba yg byk mkn garam jgk memimpin dan buat kerja

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:21 AM | Show all posts
DIAM LAH!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:30 AM | Show all posts
She-Ra replied at 25-11-2022 09:20 AM
tun tun... media pun kemain seronok cari tun interview itu ini
dia dh la sejens patang org sua mic  ...

aku setuju

kita hormat jasa-jasa Tun


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:31 AM | Show all posts
biarlah Tun bercakap apa dia suka
itu je yang dia mampu buat sekarang kan

janganlah ingat yang buruk2 tentang dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:34 AM | Show all posts
Berita 2 tahun lepas nie... Ntah ntah orang tua kutuk tu dah pasrah dan berserah saja sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:37 AM | Show all posts
yellowfin replied at 25-11-2022 01:56 AM
Hihi.. teruja sunguh rakyat bila bangnon ckp xnak ambik gaji PM.. brp sgt la pun gaji pm tu kl nak ...

xfaham maksud xnak amik gaji ni
so dia jadi pm for free ke mcm mana?

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:38 AM | Show all posts
sibuk la atok... bg anwar buktikan dia boleh tadbir negara..lamo sgt dah tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:39 AM | Show all posts
Paiya replied at 25-11-2022 09:30 AM
aku setuju

kita hormat jasa-jasa Tun

mmg la ada masa kita pun tak setuju dan geram dgn tindakan dia dlm dunya politik ni tp tetap la igt jasa dia.. hormat dia..
sedih jgk tgk netizen kemain kutuk kecam maki dia

harap org2 politik ni jgn la suka naw cari dia, pujuk utk buat itu ini
bg dia rehattt.. kalau jumpa nk mintak pendapat nasihat ka takpe la jgk.. jgn dtg siap angkut media segala
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:34 PM GMT+8 , Processed in 0.126813 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list