CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Anwar tidak berupaya tangani krisis kewangan negara: Tun M

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dah ler atok.. zaman tok dah berlalu.
cabaran skrg pun dah.byk beza..  bg ler dia peluang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 24-11-2022 08:34 PM
iols respon berdasarkan subjek thread je chuols... Since ada yg up benda ni balik... Chuols reques ...

Ye faham.. kita pun merespon tp tulah nak komen kt komen chuoll hampunnn
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:02 PM | Show all posts
axl_bach replied at 24-11-2022 07:42 PM
Bkn dia nk buat dasar dan keputusan sorg2 sis oiiii.... Yg penting dia pilih org yg betul sbg thin ...

aih kan aku kata pakat tgk.. salah ka aku ckp degree kesusasteraan? dah mmg keja dia guna ayaq liuq membohong pengikut dia selama ni..pemuja anwar ni la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 24-11-2022 10:02 PM
tu bukan janji PH la bodoh. janji PH tangguhkan pembayaran balik ptptn utk yg bergaji bawah 4k. yg ...

Tak payah nak membodohkan orang kau yang tongong. Itu janji lepas PRU 14. Siapa yg tadbir 22 bulan masa tu....
Apahal nak undi lobai pulak...tak payah nak lobai malangkan orang lah. Bahasa dah serupa bangsat
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:17 PM | Show all posts
Edited by tobobon at 24-11-2022 11:19 PM
dua_chzy replied at 24-11-2022 07:23 PM
Tuhan juga panjangkan umur kita poromer untuk melihat benda sama. Bersyukur sangat belum mati lagi ...

hahahaha..harap panjang lagi la umur mana tau dapat  merasa bung cike bum bum jadi ketua menteri kita
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok, teruskan tulis buku jgn bg stament hasat dengki
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-11-2022 08:43 PM
Cina kot.

sskjp lah......
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 24-11-2022 07:04 PM
saka atokcow ijau mumia fosil ron97tahun tengah demam kettewww?  ...

Atuk tak demam, nampak atuk solat berjemaah kat surau mana ntah tadi.. Sihat je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-11-2022 07:25 PM
kalo bukan bang non  sapa atok?

haji hadi awang?????

Rapiji banyak formula
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo.. Najib tu pun pandai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 24-11-2022 07:26 PM
Nak jg tgok cara DSAI jd PM mcm mn. Klu ok kt sokong klu tak ok kena tunggu 5tahun utk sgkirkan. Har ...

Tadi sidang media lepas cakap dgn pm turkiye, anuwar kata, tak akan ambik gaji pm, ok la, one step di dah kotakan janji dia sebelum ni, tgk langkah seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 24-11-2022 07:44 PM
Tu 24thn yg lalu. Mungkin skrg da matang akal pun da panjang. Kita try jela dulu.

Tgk jokowi yg skr ...

Atuk dah boleh move on..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 24-11-2022 07:55 PM
Tp impak kasut hitam tu mmg bagus tau
Murid2 bahagia sgt pegi sekolah kasut hitam
Seminggu tak bas ...

Tak pernah basuh langsung, sebab kasut pvc, kotor lap sikit dgn kain basah, kalau koyak, buang je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ayahibu85 replied at 24-11-2022 09:11 PM
Atok pernah jadi the closest person to anwar.
Kita tengok kebenaran kata2 Atok.

Rasanye Atok ni mencari2 seseorang yang Islamic utk memimpin negara masa tu. Bila tau Anwar ni orang Abim yg kononnye imej Islamic Atok pun berbaik2 lah dgn Anwar bawak masuk kabinet. Rupanye lain mcm pulak dia..
Atok tak suka Pas...Pas ni berlagak macam dah confirm ahli syurga. Malas nak layan...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Atok, kapsul wawasan 2020 ape cer
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 24-11-2022 03:17 PM
hahahaha..harap panjang lagi la umur mana tau dapat  merasa bung cike bum bum jadi ketua menteri ki ...

Eiiiiiiii seripalissss mintak simpang 188 malaikatttttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 24-11-2022 04:24 PM
sskjp lah......

Astaga. Tersilap teka.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 25-11-2022 01:38 AM
Rogue98 replied at 24-11-2022 07:06 PM
Mmg Anwar tak pandai...and too old to learn...tapi dia as PM boleh jer set up a team experts to advi ...


Zaman tun ada council of elders.

Zaman najib ada PEMANDU

So lantik je laa team utk advise strategy negara bersama2 EPU... jgn ulangi kesilapan Guan Jeng  u-turn GST
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:46 AM | Show all posts
eh tun ni x demamm lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Atuk pencen pi baca quran laa.. tafsir..

Ulang2 sampai habis nyawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:32 PM GMT+8 , Processed in 0.234260 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list