CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Seronok Tengok Si Cel*Ka Sekalian Bertanya,"-Tiz Zaqyah Berang Dituduh Berzina Dengan Lelaki Dalam Hotel

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 09:47 AM | Show all posts
CariMalay: Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun liberal gak, jauh lagi teruk dari tiz sebab aku tak ...

Ayooo ko nie.. beriya tulis gini.. plot twist nye.. ko berangan.. hahaha..
utk TZ nie.. x sedar2 dh meningkat usia.. udah2 la..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:15 AM | Show all posts
eleh tiz pahal mmg blakang ko buat jugek kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:22 AM | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 02:16 AM
jadi liberal dan freethinker la best, hidup bebas. Tapi hidup kena sentiasa bezakan antara jenayah  ...

tak baca ke hampir semua pembunuh tu asalnya penggemar porn?


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:23 AM | Show all posts
lightheaded67 replied at 24-11-2022 08:48 AM
apooo dri cara ckp pun tau ko ni hidop celaru. halooo religion tu utk impose yg kena sedar hidop ad ...

betul sangat

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:25 AM | Show all posts
napa Tiz tak teruskan menggoda lelaki yang dia pernah call jam 2 - 3 pagi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:25 AM | Show all posts
kan lelaki tu dahjadi bujang balik
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 11:45 AM | Show all posts
DeLuna85 replied at 23-11-2022 09:34 PM
Kalau igt dia pernah skandal dengan sei rang artis lelaki berstatus suami orang. Tapi Tak sempat bua ...

Bukan sempat ke ms tu tgh berlakon sama2 tajuk darama kinabalu tu..
mgamuk bf die ms tu RI..siap tweet pe nth psl si Jepun & die ni kt tweeter..pas tu br clash


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:16 PM | Show all posts
makin menjadi lak tiz ni
belakon pon dah sendu
balik2 muka intan najwa dgn ana jobling jek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:13 PM | Show all posts
dah tua2 bw insof laa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 24-11-2022 09:10 AM
Dah ada testimoni ke pakai mesin mati tak sakit tu?

Haha ini kelakar lah
Dah rancang nak mati camne dan elak rasa sakit tu
Dia tak tau saat sakaratul maut tu cmne
Tapi yelah orang free thinker kan..bebas berfikir dan buat apa saja tanpa limit
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 24-11-2022 08:48 AM
apooo dri cara ckp pun tau ko ni hidop celaru. halooo religion tu utk impose yg kena sedar hidop ad ...

Kalau betul orang yang tengok porn dan berhibur tu takde self control, then kenapa negara2 barat masih boleh hidup bermasyarakat dan jauh lebih maju dari kita? Kalau diorang boleh, maknanya kita pun boleh. Kalau kau nak kata diorang ramai jahat, then kenapa melayu2 islam kita ramai yang hisap dadah, bunuh orang, rogol orang? Bapak simple
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:31 PM | Show all posts
CariMalay: Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun liberal gak, jauh lagi teruk dari tiz sebab aku tak ...


Kesian cuollss.. moga pengakhiran ko baik2 je yaachh..
Masa kecik2 mak bapak tak selalu peluk cuolls kah?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:33 PM | Show all posts
CariMalay: Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun liberal gak, jauh lagi teruk dari tiz sebab aku tak ...


Kesian cuollss.. moga pengakhiran ko baik2 je yaachh..
Masa kecik2 mak bapak tak selalu peluk cuolls kah?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 24-11-2022 09:10 AM
Dah ada testimoni ke pakai mesin mati tak sakit tu?

Yes ada. Brain scan yang diguna menunjukkan bahagian otak yang mengawal kesakitan tak aktif, bermakna memang tak sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
apech replied at 24-11-2022 09:38 AM
Salah tu. selagi dia tidak mempercayai tuhan, dia bukan manusia yg baik.
Seks tanpa kawin tetap b ...

Salah tu. Porn, arak, zina walaupun dosa, tapi bukan jenayah. Tak sembahyang pun bukan jenayah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 24-11-2022 09:47 AM
Ayooo ko nie.. beriya tulis gini.. plot twist nye.. ko berangan.. hahaha..
utk TZ nie.. x sedar2 dh ...

Setiap cita2 bermula dari angan2. Tanpa angan2, cita2 takkan mampu dikecapi, kemudian kita yang usaha untuk kecapi angan2 tu sampai cita2 kita berjaya dikecapi. Berangan tapi masih ada logik tetap masih mampu dikecapi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:46 PM | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 04:38 PM
Salah tu. Porn, arak, zina walaupun dosa, tapi bukan jenayah. Tak sembahyang pun bukan jenayah.

Eh tak tak. Dosa dan jenayah dua2 benda yang lain. Buat dosa tetap juga kena hukum, cuma bukan dekat dunia.
CARI taknak percaya, itu hak CARI. Tapi buat la sorang2, jangan ambik hak org lain, jangan ambik hak anak. Anak2 berhak utk ada agama dan kepercayaan. Jangan disebabkan CARI nak hidup bebas, CARI paksa anak untuk ikut.

Sekurang2nya biarlah CARI suami isteri sahaja yang masuk neraka. Jangan di heret anak2 sekali
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
apech replied at 24-11-2022 04:46 PM
Eh tak tak. Dosa dan jenayah dua2 benda yang lain. Buat dosa tetap juga kena hukum, cuma bukan dek ...

Alam akhirat tu hanya citer dongeng fantasi yang direka oleh orang yang kuat berangan. No aku tak paksa anak aku pun. Tapi aku akan tegaskan kalau nak ikut islam, dia kena ikut betul2 dan takleh ikut separuh2. Maknanýa anak aku nanti jauh lebih warak walau membesar dalam keluarga liberal dan atheist dibanding orang yang membesar dalam keluarga islam tapi hanya di IC.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:58 PM | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 08:34 AM
Nanti bila aku ada anak, aku nak isteri aku kolom batang anak aku sampai dia terpancut2.

Wow very the kinky...
Boleh jahh kalakao bahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.087807 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list