CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4144|Reply: 33

Mula-Mula Malu, Lama-Lama Anne Hathaway Mengaku Ketagih Lakonkan Babak Seks

  [Copy link]
Post time 23-11-2022 10:08 AM | Show all posts |Read mode








Pelakon jelita Anne Hathaway, 40, kini dikatakan mula ketagih untuk melakukan babak aksi seks ketika berlakon.


Pada mulanya dia mengakui berasa malu untuk beraksi di hadapan kamera tetapi kini tanpa berselindung dia mengakui mula berasa ketagih untuk melakukan babak seks itu.


Tambah pelakon tersebut, dia mula menikmati setiap adegan yang dilakonkan termasuklah babak seks kerana mahu dilihat sebagai seorang pelakon profesional, seperti mana yang dilaporkan Kosmo.


Bagaimanapun, pelakon filem Bride Wars itu memberitahu dia terpaksa mengambil minuman keras terlebih dahulu sebelum melakukan babak berahi tersebut bersama pasangan pelakon.






“Saya harus minum minuman keras sebelum melakukan adegan intim. Tujuannya membuang rasa malu,” katanya.


Ujar Hathaway lagi, kesannya selepas beberapa kali melakonkan babak seks dalam filem, dia berasa ketagih untuk melakonkan aksi sedemikian.


Bagaimanapun, perasaan itu bukan disebabkan kerana dirinya dahagakan kasih sayang, tapi lebih kepada faktor kepuasan sebagai seorang pelakon.


Terdahulu, pelakon berkaliber ini juga mengakui dia menyesal tidak menggunakan nama panggilan asalnya iaitu Annie sebagai nama komersial. Justeru, sekarang dia mahu orang ramai memanggilnya Annie. - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 12:06 PM | Show all posts
dia dah kahwin kan..agaknya zekar pelakon lebih besar buat teringat2
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 01:03 PM | Show all posts
Aiyoo lendutnya tek ko Annie
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:56 PM | Show all posts
pistolairAbah replied at 23-11-2022 12:06 PM
dia dah kahwin kan..agaknya zekar pelakon lebih besar buat teringat2

Dh lama brsuami pun dia ni, btw plakon2 SK pun sma, lgi2 utk drama/movie yg sendu. Stu movie tu prnh iol tngok dlu, scene ehem2 dpan2 camera, iol pun trkjut tngok, yahampun.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:12 AM | Show all posts
KamikuP replied at 23-11-2022 01:03 PM
Aiyoo lendutnya tek ko Annie

tu laa tak perky pun. ehh tak tau plak dia ada movie gini, cite apa plak tu?
slalu berlakon movie biasa2 jer, tak prasan ahh movie gini.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:18 PM | Show all posts
Amek peluang nak enjoy kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2022 04:56 PM
Dh lama brsuami pun dia ni, btw plakon2 SK pun sma, lgi2 utk drama/movie yg sendu. Stu movie tu pr ...

Mohon pm link
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:19 AM | Show all posts
Hhhmmmm...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 01:19 AM | Show all posts
Hhhmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 24-11-2022 09:12 AM
tu laa tak perky pun. ehh tak tau plak dia ada movie gini, cite apa plak tu?
slalu berlakon movie  ...

cite love & others drugs.. cite tetap bosan gak even byk scene xxx..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 08:11 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 29-11-2022 04:21 AM
cite love & others drugs.. cite tetap bosan gak even byk scene xxx..

cite bosan tu yg tak best, wpun ada scene sx.. jarang minah ni act dlm cite2 yg mbosankan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:25 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 29-11-2022 10:26 AM

Cuba cri kat YT nma "Mizo" haha.

Edited: crita tu rupa2 nya dh xde lgi kat YT hoho.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:27 AM | Show all posts
lasagna replied at 29-11-2022 08:11 AM
cite bosan tu yg tak best, wpun ada scene sx.. jarang minah ni act dlm cite2 yg mbosankan.

Aiol plak boring tngok kat Netflix yg "Riverdale" tu, stiap episodes msti ada ehem2 tpi jln crita boring.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni

Midlife crisis plak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 11:17 AM | Show all posts
bangsa etis
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung lah sheol. Dah la cantik, dpt rasa mcm2 jantan tanpa rasa bersalah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 29-11-2022 10:27 AM
Aiol plak boring tngok kat Netflix yg "Riverdale" tu, stiap episodes msti ada ehem2 tpi jln crita  ...

I nk try tgk GOT. Episode 1 je dah ghairah. Dah otak aku ke lain , x sempat nk teruskan ep 2
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 07:39 PM | Show all posts
anony-mous replied at 30-11-2022 01:32 AM
I nk try tgk GOT. Episode 1 je dah ghairah. Dah otak aku ke lain , x sempat nk teruskan ep 2

GOT pun ada scenes cmtu ke? Bru iol thu ni sbb iol x layan GOT haha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 30-11-2022 07:39 PM
GOT pun ada scenes cmtu ke? Bru iol thu ni sbb iol x layan GOT haha.

Ada uols. Ep 1 lg dah ngeseks. Nk focus jln cerita pon payah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 30-11-2022 07:39 PM
GOT pun ada scenes cmtu ke? Bru iol thu ni sbb iol x layan GOT haha.


GOT season 1 je bnyak adegan gitu 2 season ke atas kurang dah.. kalau ada pon pelakon extra sajer tu pon takat tunjuk boobs, yg pemes2 deorg cover,  nnt kalau tgk Got tu kalau chuolss pandai, jumpa la mia khalifa dlm tu tp masa2 zaman dia hauk la.. kalau nk tgk xde cover chuolss tgk the boys tegantung2 nampak depan mata tapi cita best la, koser la nk tgk benda2 tu saja
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.138523 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list