CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
makgetah replied at 24-11-2022 09:35 PM
Chuols nak tanye ex I suke post gambo2 he exercise sambil tak berbaju, seluar katok sajah, ada kah ...

Ada kemungkinan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts


kalau gini mesti straight 100% kan?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-11-2022 11:14 PM
kalau gini mesti straight 100% kan?

ni straight la..bukan memang posture camni ke kalau main machine ni (taktau nama apa)
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:13 AM | Show all posts
Jemahjemah replied at 22-11-2022 07:55 PM
Wow wow wowww. Apa perasaan isteri dia ye tgk. Seram la lelaki skrg. Hensem sado gay. Yg xhensem cur ...

ko ingat yang tak hensem takde yang gay?  ekekeke...  zaman skang, anything is possible...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 09:55 PM
sama dgn i la ni...tertipu jah...ingatkan boleh 'tegak'...rupanya cannot...

actually if lelaki tu ...

Kenapa mcm sama dgn officemate i ek? Die kena tgl dgn gf dia.. ciri2 pon sama mcm yg u describe ni.. tah2 kwn i x?? Mmg die ada bff yg rapat gile2 sama2 lelaki.. mmg lembut sikit.. tp bile tanya.. die mmg ada perasaan kat ppuan.. x tau la kan kalau propa.. sebab die sedih sgt masa kena tgl gf tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
meah_kelabu replied at 23-11-2022 03:53 PM
ade clue dlm twiderrr td - pasangan ade kes kwsp.

cer carikk sape yg ade kes kwsp xbayor dkt staff  ...

Kwsp x byr bukan laki pelakon paling popular 2019 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 22-11-2022 09:43 PM
Kihkihkihkh

Terkedu macai2 PH

Kes liwat tu maybe suka sama suka kalau betul terjadi pun

Mangsa2 dia betul ke mmg mangsa atau dibayar atau mmg suka sama suka? I rasa x mustahil pun kalau mangsa dia dibayar oleh BN utk goda bangnon sampai ke atas katil BN drp zmn tun m sampai najib mmg jahat suka salah guna kuasa n rasuah   

I bukan penjilat anwar atau PH. Anwar masuk penjara kes liwat yg kedua tu pun sbb najib xnak bagi anwar naik jadi menteri besar selangor. Kebetulan sgt masa tu anwar nak bertanding dun kajang sempena pilihanraya kecil

Politik malaysia mmg kotor
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:22 AM | Show all posts
heythere123 replied at 23-11-2022 04:12 PM
OT sikit tapi yg kes nuar tu reporter semua pon tahu heols tak buat benda tu.

kalau tak silap pernah kecoh hakim tu masa tinggal siss umur dia, dis mintak sangat2 jumpa anwar...  nak minta maaf katanya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:25 AM | Show all posts
leftenanhensem replied at 23-11-2022 03:02 PM
katanya kejadian dia lift doubletree JB on 27/5/2019 (ada kt video tu)
and guess what, kt IG Jobian  ...

kisah 3 tahun setengah yang lepas rupanya...  awat la gigih viralkan sekarang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:22 AM | Show all posts
Barebow77 replied at 22-11-2022 04:19 PM
Terus aku teringat cite thai love in the air..watak utama dia si phayu tue biseksual jugak..rupa h ...

Ada crita ala2 F4 bru dri Thailand, plakon llki utama pun baiseksual.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 24-11-2022 11:25 PM
kisah 3 tahun setengah yang lepas rupanya...  awat la gigih viralkan sekarang ni...

entah2 jubin mendoggy dah insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:45 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-11-2022 07:37 AM
entah2 jubin mendoggy dah insaf.

mana la tau kan...  hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:51 AM | Show all posts
eyansss replied at 25-11-2022 12:13 AM
ko ingat yang tak hensem takde yang gay?  ekekeke...  zaman skang, anything is possible...

betul tu chuols. I ada je kenal2 kawan2 gay yang tak hensem. ala2 umah closet. sekali pandang u takkan tau diorang tu gay
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 25-11-2022 12:17 AM
Kwsp x byr bukan laki pelakon paling popular 2019 ke?

Basic tu ke?tp tgk gaya laki yg lentok tk mcm laki sheol. Tkda lagi yg berjaya teka sape bf nya ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:18 AM | Show all posts
Edited by makjemahjunior at 25-11-2022 11:28 AM
Perwira2022 replied at 23-11-2022 05:44 AM
Cakap begitu la kat hakim yg jatuhkan hukuman bersalah Anwar liwat Saiful.

Tapii aku faham otak p ...


Ni baca judgement ke dgr kat TV3 je? Hebat sangat jubur Saiful tu boleh simpan air mani Anwar berhari2. evidence cakap air mani trace kat jubur k. g study case dulu k..banyak magic dlm kes Anwar ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:25 AM | Show all posts
Edited by green~tea at 25-11-2022 11:27 AM
Afie13 replied at 25-11-2022 12:22 AM
Kes liwat tu maybe suka sama suka kalau betul terjadi pun  

Mangsa2 dia betul ke mmg ma ...

LGBT ni dosa peribadi.. bukan dosa dengan rakyat... bersepah pun LGBT lain jadi leader tp tak kena penjara pun.....abis tu semua LGBT kena sumbat penjara ke?

tak solat, berzina sleep around, bersekedudukan sampai AJM, LGBT... same category for me.. dosa diri dengan Tuhan

tak sama dengan RASUAH, PECAH AMANAH, MENYAKAU, etc dengan RAKYAT especially... and sama juga dosa dengan orang lain, DERA, SCAMMER)..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 03:04 PM | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

suka bela binatang kiut2, ambik anak angkat, pakai clutch itu mmg tanda2 obvious dah tu ... tp tak perlah chuols pun dah putus tunang dah pun kan ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:08 PM | Show all posts
iena_jr replied at 24-11-2022 10:37 PM
Hujung2 mcm mana uols tau dia gay?

kantoi la dgn i..sbb dia priotized bff yang 1 umah dgn dia tu rather than me...time buka puasa, lunch (weekdays ye), balik kampung, shopping, pergi tgok concert pun sama2 1 bilik plbagai smua dgn bff dia pdahal dia dgn bff tu smmangnya 1 umah....my bad..dia pnya bff pulak kata dia need morale support kena kerap berubat kat kampung my ex konon tpijak hantu..pdahal depression sbb nak bpisah dgn my ex sbb time tu kitaorg dh nak kawin..

pastu dia mngamuk marah i sbb i tuduh dia dgn bff dia yg 1 umah tu bukan2..dah byk bukti kluar dpan mata...nak buat cmne...
paling klakar..1 family dia attack i sbb i tuduh dia tu bukan2 dgn bff dia tu...kakak dia and adik dia putuskan pelbagai..

sorry tpnjang pulak taip..


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 24-11-2022 10:25 PM
ramai kawan gay iols tawen yach.. tapi species hati tissue mudah majuk ngan binik ha
baju raya baj ...

Laki lembot2 gini mmg suka fasyunkn bini. Teringat iol dkt kapel ni tp bkn artis la. Kemana2 baju sedondon. Baju raya apetah lagi. Kdg mcm over pun ada baju2 anak bini. Rimas pulak iol tgk dgn kaler terang dari jauh dh bole nmpk cm trafik light.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:23 PM | Show all posts
sofi_sofia replied at 25-11-2022 03:04 PM
suka bela binatang kiut2, ambik anak angkat, pakai clutch itu mmg tanda2 obvious dah tu ... tp tak ...

hihi..tq..doakan i kuat & temu jodoh yang baik ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:48 PM GMT+8 , Processed in 0.130685 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list