CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 03:12 PM | Show all posts
kekekekeek nasib ko la nina.. dh la party pak kalah.. laki pula gayah... belagak lagi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 04:09 PM | Show all posts
rizman ruzaini tu agak2 mcm mana sbnrnye eh..jgn la harapnya..ai kesian ngan wife masing2..nak2 wife ruzaini...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:01 PM | Show all posts
Edited by Namasayaomel at 24-11-2022 07:02 PM
sofi_sofia replied at 23-11-2022 03:29 PM
biasalah tu ... zaman skrg ni 5 lelaki yg ko jumpa 3 sure gay ... jaga2 lah wahai gegadis kat jantan ...

btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan keras..tapi HANDBAG x tinggal eh) then post kat socmed..nak org puji eh hensem laaa..eh kacak laa..pdahal nmpak sisi sotong dgn JELAS..
2) gambo yang di posted tu dgn caption merrapek meraban...contoh: posted gambo family mak, adik, kakak....tp caption pulak citer pasal pokok..dinasour...planet..jodoh..etc.. yang jauh myimpang...
3) suka pulak posted pulak gambo dgn budak kecik.. x kisah anak sedara..baby jiran...etc...nak org puji pnyayang aaahh githew...
4) bcita tinggi nak bela...or mmg ada anak angkat..
5) mesti bela kucen...x sekor..msti 2 ekor...
6) kalau posted caption tu bjela2 1000 patah perkataan luahan hati dia...
7) rmai kawan pompuan...pastu kalau dia bnci dgn ko...abis smpai terlondeh evertyhing kisah ko dia share and buruk2 kan kat kawan2 pompuan dia tu...dia x de salah eh...dia assumed dia tu suci sesuci lebaran...


note: ni kisah betul...terjadi kat diri i...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

Ciri2 ex ni mcm bapuk je x pon bott tegar. Mmg sebatu dh boleh detek tuh.
Yg lebih sukar nk detect, jenis closet gittew. Tp tetap ada ciri2 yg detectable. Cthnya, IG yg dipenuhi gambar2 yg sempurna. X pon g holiday, gambar sorang2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:33 PM | Show all posts
Menantu hantu ni holiday kt London sekarang ni
Hasil duit face mask yg acik2 beli
Sambil boleh belek burberry biri2 tuk pak mentua
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:57 PM | Show all posts
cicicumel replied at 24-11-2022 07:07 PM
Ciri2 ex ni mcm bapuk je x pon bott tegar. Mmg sebatu dh boleh detek tuh.
Yg lebih sukar nk detect ...

alamak..ye ker?.mujur iolss terputuss sudahhhh....putus tunang..alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

masa minum jari dia kepit straw dak

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shaiy at 24-11-2022 08:54 PM
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...


Chuols nk tanya. Kwn iol ni single dia crush dgn this guy. Tp iol meragui sbb this guy kalo tgk ignya. Sgt2 nmpk gayah itu. Smpi husben ckp bukan lelaki tulen.

Tgk ig gambar travel,kalo keluar pun sume kwn jejantan yg berpenampilan dan berbau wangi gituuu. Sheol pena ajak keluar la tp tht guy siap bawak bff lelaki. iol mls nk ckp lebih sbb dah she husnuzon sgt tht guy bukan uma closet. Tp kalo normal guy tkkn la nk date bwk kawan lelaki ye dok?iol kesian kan je dkt kwan ni sbb she mmg serius nk cari jodoh thn ni. Kalo jmpa yg berkenan she nk terus je kawen.

So persoalannya lelaki tulen yg single ada ke bff lelaki yg kemana2 je berdua?iol tkleh btol nk husnuzon kalo dah kemana2 saja berduan. Plus depa bela kucing duduk serumah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

Chuols nak tanye ex I suke post gambo2 he exercise sambil tak berbaju, seluar katok sajah, ada kah utk
tanda2 bengkok? Tapi ig tak pulak caption berjela2 panjang karangan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:41 PM | Show all posts
VespaSilbe replied at 24-11-2022 08:02 PM
masa minum jari dia kepit straw dak

hahaha....tp time dia kacau the ice americano dgn straw..jari klingking dia naik iollss
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:55 PM | Show all posts
shaiy replied at 24-11-2022 08:52 PM
Chuols nk tanya. Kwn iol ni single dia crush dgn this guy. Tp iol meragui sbb this guy kalo tgk ig ...

sama dgn i la ni...tertipu jah...ingatkan boleh 'tegak'...rupanya cannot...

actually if lelaki tulen (husband u) ni boleh je straight away judge another lelaki tu type Skeleton in the closet or not...so u kena trust dgn husband u tu...

based i pnya experience..at the beginning ramai je dah bg warning kat i..especially colleagues lelaki sbb dorg tau je semua ni...my bad!.

BTW..my ex ni pun ada bff lelaki yg kemana2 je berdua..close sgt dgn family bff dia..antara punca putus pun sbb bff dia tu x nak sorg2 kena tinggal kalau we kahwin..

hihi..i pun baru tau ciri2 ni after joined forum cari ni..x pe la...kita learned for past mistakes kan...




Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-11-2022 03:31 PM
dedua bisexual dan semua open marriage kah? advanced betul.

ish xtau l tu pendapat iolss je, jgn la percaya nnti jd fitnah mampus iols nk mintak maaf kt diorg. entah entah straight je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 24-11-2022 08:02 PM
masa minum jari dia kepit straw dak

Ni macam boipren tak jadi aku aja. Kacau teh tarik melentik jari ujung. Memang kehidupan diragukan le
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:13 PM | Show all posts
makgetah replied at 24-11-2022 09:35 PM
Chuols nak tanye ex I suke post gambo2 he exercise sambil tak berbaju, seluar katok sajah, ada kah ...

ummah camtu mmg kerap x bbaju...sbb nak dapatkan attention dari puak yang lagi satu..(ni apa yang i nmpak laa kat most socmed)...
tapi kan..ada je kawan lelaki i x bbaju tp kat gym laaa tunjuk muscles pelbagai..and dia straight la pulak..

ig dia short?..hurmm mana tau dia hide story dari u...or hide post?. tu belum lg whatsapp status and twitter 30 threads...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:15 PM | Show all posts
cashewnut replied at 24-11-2022 10:05 PM
Ni macam boipren tak jadi aku aja. Kacau teh tarik melentik jari ujung. Memang kehidupan diragukan ...

kan..mmg sangat meragukan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 09:55 PM
sama dgn i la ni...tertipu jah...ingatkan boleh 'tegak'...rupanya cannot...

actually if lelaki tu ...

Kann! i tak ragu2 apa husben i ckp. Tp tu la nk menyakinkan kawan iol tu. She husnuzon betol. Bg iol kalo dah kemana2 kena ada bff tu redflag sgt. Kot nt berjodoh kawen jd masalah pulak bff pun nk ikut pindah sekali

Paling kesian bila dah kawen beranak pinak. Jiwa batin tersiksa.

Bagus la u putus sblm kawen dari merana dikemudian ari. Semoga uol bertemu jodoh ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cashewnut replied at 24-11-2022 10:05 PM
Ni macam boipren tak jadi aku aja. Kacau teh tarik melentik jari ujung. Memang kehidupan diragukan ...

Pegang sudu ngan garpu pun lentiks gak
Tapi lelaki sejati tak pegang straw
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 09:55 PM
sama dgn i la ni...tertipu jah...ingatkan boleh 'tegak'...rupanya cannot...

actually if lelaki tu ...

ramai kawan gay iols tawen yach.. tapi species hati tissue mudah majuk ngan binik ha
baju raya baju binik semua depa yg pilih
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-11-2022 03:16 PM
open secret...tu yg tanjat tetiba kawin anak menteri...pompuan kan feeling lebih..laki fesyen design ...

Rasanya bergegar jugak porom waktu tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 24-11-2022 07:01 PM
btul sgt2..
berdasarkan my experience dgn my ex...
1) suka selfie dgn bgaya (gaya nak nmpak jantan  ...

Hujung2 mcm mana uols tau dia gay?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.124604 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list