CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 26-11-2022 10:36 AM
Iols ada kenal sorang ni,dah kawin anak 2 orang perempuan.dia keje sendiri,wife lecturer uni swasta  ...

Kesiannya la. Apa perasaan anak2 dia nt eh kalau tau ayah suka kaum sejenis?hmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:00 PM | Show all posts
ada jugak yg berahi kat tahi lalat mcm kiah propa kat mata ye
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 27-11-2022 09:22 AM
Kesiannya la. Apa perasaan anak2 dia nt eh kalau tau ayah suka kaum sejenis?hmm

Anak dia kecik lagi,baru 2 thn camtu.
Selalu je kalau out station bwk ex bf dia sekali

Kalau sape2 kenal wife dia berdasarkn klu iols bagi tu,tolong cite kat dia eh.wife dia org melaka rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shaiy at 28-11-2022 02:33 AM
jejaka_hensem replied at 27-11-2022 08:27 PM
Anak dia kecik lagi,baru 2 thn camtu.
Selalu je kalau out station bwk ex bf dia sekali



Mana u tau sampai outstation bwk exbf tu?tpkn u kalo bwk ‘kwn’ lelaki,bini tk syak apepun msti dia bg alasan kukuh kan asal bukan pompan. Kalo bgtau tkda bukti dorg bermain pedang susah jgk la nk bg bini sedar. Tah2 bole terima lagi asalkan dpt nafkah. Biarkan je la u,lambat laun kantoi jgk tu kalo Tuhan nk tnjuk.

Btw keje sndiri tu as apa?bisnesman?photografer?krew?huhuhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:50 AM | Show all posts
sooo betul kah tu heshe? tapi tak terkejut pun kalau betul sebab berapa kerat je fashion designer yang straight... majoriti semua bottom.... fashion designer duo yang dah kahwin tu pun dari rhoperrr macam ferry karisma rambung panjang siap ponytail bagai tup tup dah kahwin dan terberanak... si alip sokeri yang sah2 la kelempuk tu pun hujung2 dah berderet anak... mungkin pakai syringe gittuhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 27-11-2022 06:31 PM
Mana u tau sampai outstation bwk exbf tu?tpkn u kalo bwk ‘kwn’ lelaki,bini tk syak apepun msti d ...

Dulu ada porumer cerita bila bf dia bawa balik rumah, isteri tak syak apa2 sebab jantan. Masa isteri tidur, meka sedap2 senggama di bilik tetamu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 28-11-2022 02:31 AM
Mana u tau sampai outstation bwk exbf tu?tpkn u kalo bwk ‘kwn’ lelaki,bini tk syak apepun msti d ...

Ex bf dia tu kawan iols,tapi kawan i tu xtau yg i follow ig ex dia
Tiap kali dorang outstation sama2,dorang update kat igs,tempat yg sama,tp mcm dorang pegi sorang2 gitu,padahal pegi berdua.uols faham kan,xpandai nak terangkan
Betul,kalau tuhan nak tunjuk,kejap je.iols pun terfikir jugak,sementara Allah tutup aib iols,baik insaf sekarang dari dunia lagha ni.
iols xde la berkapel,buat sume tu.tahap whatsapp2 gitu2 je sambil2 korek rahsia dorang utk dikongsi dgn kaum wanita agar tidak tertipu.gittew
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2022 03:44 PM
Dulu ada porumer cerita bila bf dia bawa balik rumah, isteri tak syak apa2 sebab jantan. Masa iste ...

Naive betul ya isteri tu
Mcmana ye nak educate kaum perempuan pasal benda2 camni?iols kesian kat dorang.
Semoga adik2 iols terhindar dari laki camni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 28-11-2022 08:49 AM
Naive betul ya isteri tu
Mcmana ye nak educate kaum perempuan pasal benda2 camni?iols kesian ka ...

Ntah la. Aiols anggap camtu la kot kehidupan. Positive points barangkali husband sheol tu seorang yang baik, nsem, kaya raya, penyayang, pemurah, etc. Ala macam Chef Wan. Negative points, dia gay/bisex dan sexually active.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
So siapa couple nya itu nok nok sekalian.. retis ke.. exbf ko ke.. kawan ko ke..

Jobiang ni katanya pernah couple dengan bini muda tengku shrek.. kemain tamak laki pempuan semua sapu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Board gusip retis pun dah jadik tempat porumer bergusip pasal diri sendiri.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2022 03:44 PM
Dulu ada porumer cerita bila bf dia bawa balik rumah, isteri tak syak apa2 sebab jantan. Masa iste ...

Wifenya pun leka. Laki ni bkn leh cayer 100%. Kena letak sikit was2 hati2 tu. Ni apa yg iol slalu dgr nasihat la
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 28-11-2022 04:46 PM
Ex bf dia tu kawan iols,tapi kawan i tu xtau yg i follow ig ex dia
Tiap kali dorang outstatio ...

Fahammm sgt la taktik gini hahahaha. Moga Tuhan gerak kan la ati wife kwn u tu dkt husbennya. Biar terbongkar sisi gelap husben tu.

Bukan apa tkot la wife yg tk bersalah terkena penyakit berjgkit sblm terlambat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 28-11-2022 05:33 PM
Board gusip retis pun dah jadik tempat porumer bergusip pasal diri sendiri.. haha

Masih tiada jwpn,memasing gosip psl diri sndiri

iol pun kurios jgk sapekah bf beliau?muka mcm jambu2 gitu. Hope bkn laki orgghisauuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Barebow77 replied at 22-11-2022 04:19 PM
Terus aku teringat cite thai love in the air..watak utama dia si phayu tue biseksual jugak..rupa h ...

Phayu hot nakmateiii tapi apsal writer cam focus kat P'pai? Pembaziran waktu tau bila episod hujung2 Phayu keluar kejap je
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Perdehal? Bapuk kertu kan Pee Em sekarang, rejoice!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2022 12:30 PM | Show all posts
negara seberang dah boleh dah dari segi undang2
2 ekor ni tolol ngak
takkan tak tahu dalam lif ada cctv
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
fatinz replied at 26-11-2022 12:10 PM
I baru kenal seorang lelaki ni (since I tengah cari jodoh. So kawan dengan ramai2 lelaki). Dia sel ...

Hahaha adehh boring agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 01:45 AM | Show all posts
Betul ke jobiang ni? Aku nak tunggu pulak kalau ada bideo haji ponen tersohor ahli sorga dengan dadanya ittew.. makin menjadi jadi sekarang memondankan diri tapi dalam elimen penuh tawadduk. Sekarang, mengexploitasikan “anak” dia dalam melariskan barang jualan. Kesian, anak sekecil itu dah dididik untuk menjadi pondan
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 2-12-2022 01:45 AM
Betul ke jobiang ni? Aku nak tunggu pulak kalau ada bideo haji ponen tersohor ahli sorga dengan dada ...

Haji RI ke? dah lama tak dapat stalk sejak heshe private og. heols guna anak angkat yg kecik tu ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.118901 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list