CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh bengap..kau duk puchong tu tak pernah dengar azan ke..ke membuta dari pagi sampai maghrib sebab tu telinga pekak tak dengar apa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 05:04 PM | Show all posts
menyampah sgguh setad celop sekor yg tak abih2 dipanggil pak setad oleh laki dia demi naiktaraf bininya itu. ulama mufti pun takde buat statement cenggitu la bodo. sapa plak nak suh slowkan azan tu. DAP 22 bulan haritu xdak pun suh slow azan. dangkal sgt la puyu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:07 PM | Show all posts
buat teruk mende ni. kat mana yg azan kena slow tu? ckp takde point tp nak menyibuk jgk pu bebird terbang ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow terpaling narcissistic..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakpo bodoh sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiga suku ke puyu ni, tak kelakar pun. Sesuai la IQ level dia dengan jahlop spm
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:34 PM | Show all posts
bak kata adik ipar dia ewwwwww . ewwwww sgt statement dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai aje yg seangkatan dgn ucetad nihh..x check facts..main hembus jehh..
So uneducated..x bleh blah jantan cenggini..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello reputz forum cinapek! Boleh tak jgn buka terus benang si benak ubi laki bini n kerabat ni?? Boleh?? Serabukkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:22 PM | Show all posts
what not apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca berkali² nak faham dialog tu. Sampai ke sudah xmasuk dalam kepala apa dy nak sampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh la bini lopak ni..eh laki lopak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Azan la sekuat kuat dan di mn² pun..takde org nk marah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm ni je ke level sorg neelofa dpt laki pakej bodoh tak reti mengeja terencat berangan jd spiderman? kesian kan? punyalah dlu dibangga2 seantero dunia bakal dpt laki terpaling perfect..sekali dpt
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la benak tak habis habis jaki dengki dgn laki seteru sbb laki idola bodoh cmni
mcm mana agknya dia mengajar student sambil
menghasut kebencian kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh yg teramat pekat!!!

Muka dia pun aku benci. Sialan btl haris

Bodoh yg tersangat bodoh dh xda ayt nk describe betapa bodo bangang nya dia nih!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu, masa aku belajar kat penang ramai kawan aku anak penang jati sana kata x suka dap. Waktu tu aku masih penyokong ph dan bila tanya mereka katanya sebab banyak perkampungan dan tempat meniaga melayu dah dihalau. Bila aku tengok ceramah orang dapa nama superman baru aku tahu kenapa orang2 islam penang benci mereka. Rasis perkauman kuat, bila melayu islam buat x boleh tapi bila mereka buat terangan takpe pula. Double standard betul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Puchong istana jahlop dan bini bukan kawasan DAP ke? Ada azan ke tak? Tak dengar eh sebab sibuk main tiktok?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Giler racist … msia nih negara majmuk berbilang bangsa … kenalah hormat menghormati sesama kita …  harap pdrm tlg lah kutip mamat nih … klu dibiar lama2 ada potensi jadik pengganas sbb pantang tercuit sikit beremosi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 22-11-2022 10:16 PM
mcm ni je ke level sorg neelofa dpt laki pakej bodoh tak reti mengeja terencat berangan jd spiderman ...


Tu lah, first baca terdetik rasa kesian sangat kat Lofa
Macam tak padan dengan dengan Lofa yg 9A SPM

Tapi bila fikir balik, rasanya dia ni attention seeker set2 alif syukri vida semua
Macam budak2 tik tok 13 may tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:11 AM GMT+8 , Processed in 0.099058 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list