CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nak buat lawak pon x lawak.. Ntahapahapa2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 02:51 PM | Show all posts
boileh report pilis tak komen dia ni...

harapo la boleh report

tak kisah la polis ambik tindakan ka apa..

janji every year haris, polis dan mahkamah tidak dapat dipisahkan..

haha jahatnya akuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:52 PM | Show all posts
ohh patutla azan area rumah lofa kot slow..sebab tu dia dah tak p mengimamkan family lofa..dah tak tau masuk waktu...

gitewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
angkut la si useless usetaz ni
amik somi usetz tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:59 PM | Show all posts
lahhh dia ni nak kena ke ngan netizen ??
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:07 PM | Show all posts
i tak faham...  what not. Islam sebagai ..
dia nkt terangkan apa sebenarnya..ckp jela malay terus..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh report polis dah keluarkan kenyataan
Yg berbaur perkauman
Ajn diambil tindakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
So bodoh tk pernah keluar dari tempurung, tak pernah bergaul gini la dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 22-11-2022 02:08 PM
bini lopa dgn bini wawa mmg boleh dok serumah...sama ja perangai

Sama2 bengap attn seeker
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya xda esokkk ek??
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:57 PM | Show all posts
eira2310 replied at 22-11-2022 03:07 PM
i tak faham...  what not. Islam sebagai ..
dia nkt terangkan apa sebenarnya..ckp jela malay terus..

ingat aku sorang je tak paham..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:58 PM | Show all posts
masalahnya drg berdua ni gi ngundi ke tak? cam tak nampak upload jari biru je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:05 PM | Show all posts
kucingitam replied at 22-11-2022 03:58 PM
masalahnya drg berdua ni gi ngundi ke tak? cam tak nampak upload jari biru je..

dua2 tu p ngundi....ada kat IG depa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:08 PM | Show all posts
Waktu tgh kritikal jgn buat sentimen terencat dak baghal ?? Hg dgn laki hg boleh duk kat kelantan kalau nak rasis. Tak cukup menunggang agama rasis lagi topap kot atas
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hahhaha ko x sekolah ke bodoh laki bini.... federal constituent sah2 x tau...bangang!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:12 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 22-11-2022 04:05 PM
dua2 tu p ngundi....ada kat IG depa

oh ada eh..iols missed out la tu..ampun haris dan lofa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 04:22 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 22-11-2022 02:08 PM
bini lopa dgn bini wawa mmg boleh dok serumah...sama ja perangai

bini bini yang memang suka membodos kan diri. Sebab unemployed. Harapkan duit dan bisnes laki
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bile nak pindah eh? Semak n berbulu dh tgk laki bini ni punye berita. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LAKI BINI BODOH. NYAHH DARI MUKA BUMI INI
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo banar. Macam mau minta perhatian saja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.092521 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list