CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7550|Reply: 117

"Siapa PM? Nanti Azan Kena Slow-Slow,"- Suka Hati Je Cakap, Haris Ismail Bikin Ramai Panas

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 01:12 PM | Show all posts |Read mode
Haris Ismail menimbulkan rasa kurang senang ramai pihak gara-gara perkongsiannya di Instagram.


Dalam posting tersebut, dua watak kartus membincangkan topik mengenai individu manakah yang akan menyandang jawatan Perdana Menteri ke-10 di Malaysia.


Foto: IG




Dalam perbualan tersebut, dia ada menyebut kriteria sebagai pemimpin dan dia tak mahu Islam dipemainkan.


"Azan kena slow and what not. Islam sebagai cara hidup kita,"tulisnya.




  



Disebabkan itu ramai yang mempersolkan tindakan Haris yang didakwa menyebarkan perkara tak benar.


"Kat mana azan kena slow-slow tu?"




  



Diharap Haris tidak lagi mengeluarkan kenyataan yang menyentuh sensitiviti begini lagi. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 01:17 PM | Show all posts
laki bini nk attention nampak... bahagi2 la.. hari ni lopa, esok puriz pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Kesian.. Xda komen lagi. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:46 PM | Show all posts
laki bini bodoh...ni idola benak ni...kata kaya duit jota2...tak reti2 pi cuci otak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin bodoh bini lopak ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
suka pass baton laki bini terpaling ni..semlm bini esok laki..ulang2 pass baton sampai ajm!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
So.. Dah nampak kan... Dua dua suami isteri Islamic ni suka perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:54 PM | Show all posts
eh biadapnya bangla ni...hang yg mintak camtu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 02:03 PM | Show all posts
Edited by MoonRise at 22-11-2022 02:04 PM

attention seeker kamu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Org nak komen dia pun nak komen....
Style komen pun mcm org x berapa educated...
Siap acah2 "BICARA RIZ" dia pakai apps apa buat karikatur tu? Expect org nak sokong..viralkan watermark "bicara riz" dia ni... acahhhh nya...

Dah sama level dgn Parah mendozah dah gayanya..
Style org dah komen.. aku pun nak komen...
Tapi komennya ponnnnn hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:08 PM | Show all posts
kenapa dia ni macam budak terencat eh
kalau bodoh pon simpan sikit untuk masa depan, jangan habiskan semua
suka edit sana sini pastu buat komen bodoh bangang
memang laki bini jenis otak sakai ke

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bini lopa dgn bini wawa mmg boleh dok serumah...sama ja perangai
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:09 PM | Show all posts
babi sungguh statement ye
elok la sebar sentimen xtentu hala mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:11 PM | Show all posts
report polis dan skmm.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodhohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:18 PM | Show all posts
bodoh la kunun2 agamawan ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 02:23 PM | Show all posts
attention seekers to the max
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 membadut kat media sosial laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:34 PM | Show all posts
apa benda?

benci i tengok yang mainkan sentimen agama ni.

dekat FB i, ada sorang friend ni dia memang free hair. tetiba up status FB, 'habislah kalau parti xxx menang. Memang nanti dengan aku2 sekali kena pakai tudung ni.'

bodoh, ya! Allah suruh kau tutup aurat, kau tak follow pun. entah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Report kat pdrm je hanjing ni. Kau pun belajar tak habis, datang dgn pakej katik, penunggang agama dan burung berterbangan lagi. Laki bini sama je bengap. Berhenti beranak la, asyik menambah baka bodoh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.120198 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list