CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] YDP Agong perkenan melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai PM 10 | Majlis Angkat Sumpah selesai

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 21-11-2022 10:39 AM
from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP

woww demand tpm.. kerlastt wak jahid pornorogo bang non mungkin akan ikut sebab dah terdesak nak jadi pm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bn patut jadik pembangkang.. Aku lebih rela si ph gabung ngan pn tp sebab ego. Ketepikan ego la wei pikir rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:10 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 21-11-2022 11:09 AM
Ini mungkin pandangan sebilangan cabang... Lainnya tu lain pula pandangan..

bilah retak pasti ada.. kt pru lagi tak sampai 3-4 tahun.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah habis meeting ke belum? Nak siap2 gi yistana tunjuk cukup quota nie

Apa pun, atok dah sound dulu pasal perkara nie, jadi kita sama2 tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:11 AM | Show all posts
Geli ketiak aku penyokong PH acah2 benci rasuah kat dalam forum ni. Korang Jilat kahak, segala hingus  oiii.  ko pun boss pi team up dengan Bapak rasuah puluhan tuduhan mahkamah. Apasal diam , mulut kena jahit dengan wak jahit

Integrity my ass
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2022 11:11 AM | Show all posts
Mat Sabu...hadir!

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:12 AM | Show all posts
moskau12 replied at 21-11-2022 11:09 AM
korang semua tertipu.... plot twistnya:

PH Tanpa DAP bergabung dengan BN +GPS + GRS + Warisan + Beb ...

teruknya moral DSAI. Elok2 berkerjasama utk raih undi dgn DAP, lepastu buang DAP utk nk jd PM.


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 21-11-2022 11:03 AM
abba la..... abba memerintah dgn prihatin rakyat duk rumah je dpt duit takyah gi keje
hari2 ngadap ...

Adoii dah la kaka peminat Abba from sweden tu.. sekali dapat abbah itu pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mulutjahit yusuf rawa tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:13 AM | Show all posts
mejaputih replied at 21-11-2022 03:07 AM
itu la both PN dan blok2 parti Borneo degil...PH pun sama.. skrg the only winner dlm game ni adala ...

Act psl zahid tu aku tak pikir mana2 parti politik yg bergabong dgn umno sanggop campor tgn lepaskan dia dr kes2 mahkamah dia tu, pak mail yg bodoh tu pun bolayan kan aje, dia mmg lah akan mengharapp, boleh mengharap je lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:14 AM | Show all posts
Kalau 'jadi' nampaknya lepas ni penyokong BN dgn PH comolot la ye  wak zahid pun kembali suci dan join dsai nyanyi lagu penyamun dan they lived happily ever after..the end
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:15 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 21-11-2022 11:09 AM
Ini mungkin pandangan sebilangan cabang... Lainnya tu lain pula pandangan..

nie macam nak berderai dah nie
bkn retak lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
moskau12 replied at 21-11-2022 11:09 AM
korang semua tertipu.... plot twistnya:

PH Tanpa DAP bergabung dengan BN +GPS + GRS + Warisan + Beb ...

xpkul 2 lg...mmg babi la kalau abg nom buat langkah ni....pas dap mmg dh biasa jd pembangkang....umno mmg babi ...xrti terima kekalahan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:16 AM | Show all posts
Langkah Sheraton

Langkah Sri Pacific
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:16 AM | Show all posts
kena beli KFC 5 bucket ni sambil tunggu pukil 2 petang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Di satu pandangan, walau pun pahit GE15 suara majoriti rakyat memilih PH, jika berlaku gabungan dgn BN, umno perlu dalam kerajaan sebagai keseimbangan suara melayu/bumi kerana kurang kerusi melayu dalam pkr&amanah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:18 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 21-11-2022 11:12 AM
teruknya moral DSAI. Elok2 berkerjasama utk raih undi dgn DAP, lepastu buang DAP utk nk jd PM.

Jangan tertipu... dia akan bawa usul DAP dan akan dapat majoriti dari pembangkang.

DAP undur diri untuk elakkan sentimen dalaman parti terhadap BN dan masa yang sama Borneo boleh terima pakatan baru tanpa DAP...


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 21-11-2022 10:23 AM
Masa mengundi sokong PH sebab tanak zahid.
sekrg zahid join PH pulak. kahkah ..babiiii betol


1 undi PH=1 undi wak jahit
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 21-11-2022 11:08 AM
same old same old

Sejarah berulang. Kepala tahi keras degil tak nak keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnakarinna replied at 21-11-2022 10:50 AM
BN nak sakau for the last 5 years

Bagi je dulu..

betul tu.. kalau ph+bn tak perform juga, jangan terkejut la kalau pn menang besar next pru nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.204516 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list