CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] YDP Agong perkenan melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai PM 10 | Majlis Angkat Sumpah selesai

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 21-11-2022 10:24 AM
PH + BN = Pakatan Padu

Pakatan Kentut .. mengkentutkan rakyat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 21-11-2022 10:58 AM
masa ni la kita tengok, siapa yg ada integriti dan prinsip

Indeed. Atok dh dok tepi mkn kacang sambil ngekek2 gelak  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:02 AM | Show all posts
edoraixora replied at 21-11-2022 10:49 AM
rakyat dah memilih, sepatutnya PH gabung dgn PN
bahagi sama rata jawatan
BN kekal pembangkang, dan l ...

ya aku pun hrpkan perkara sama..tp agak mustahil..dlm ceramah pn tibai ph...ph hentam pn...
klu jd gabungan 2 ni mandat selesa..pas bole jd mata2 utk pantau keje2 kotor dap. so dorang tak bole suka hati mcm pru14 dlu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:03 AM | Show all posts
Banyak sgt thread. Confuse iols reply thread mana
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:03 AM | Show all posts
cap_ayam replied at 21-11-2022 10:39 AM
So nak PMtepi  ke atau Abbah jadi pm

abba la..... abba memerintah dgn prihatin rakyat duk rumah je dpt duit takyah gi keje
hari2 ngadap tv tgk abba baca doa

politik stabil sbb memerintah dalam darurat
PN besssstttttttttttttttttttt


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:03 AM | Show all posts
bakawali_04 replied at 21-11-2022 10:55 AM
terkubur BN kalau gini gayanya
tak boleh ke jadi opponent aje

zahid takkan nak jadi opponent...nanti jadi jiran najib kat kat country home sg buloh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:03 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 21-11-2022 11:02 AM
Indeed. Atok dh dok tepi mkn kacang sambil ngekek2 gelak

Atok, jgn demam dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:04 AM | Show all posts
Ni semua terjadi sbb byk sgt blok politik, mcm mana nak dpt majoriti, ujung2 takde jalan lain kena pakat2 begabongg nak form gomen. Sebenarnya aku nak BN sedar diri redho jadi pembangkang, tp parti borneo pulak degilll gilerr tak nak join PH, kut lah nak berjiwa besar pikir pasal negara dlm keadaan kritikal mcm skrg. Nak taknak cuma PH + BN jah blh form gomen. Belah sana PN + Borneo mmg tak cukup. Haishhh sungguh memeningkan situasi ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:04 AM | Show all posts
F685 replied at 21-11-2022 10:26 AM
Meletop Twitterjaya kalau PH & BN bergabung

hahahahahahahahaha kannnn rimas aku tgk bbnu twdder terpaling PH suci tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 21-11-2022 10:59 AM
hidup semangat 46!

Kan sis.. tapi tu lahh.. carik2 bulu ayam..bercantum jua. Mungkin masa tu jarum hasutan tak cukup kuat, atau jatidiri masih tebal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fairiza replied at 21-11-2022 10:56 AM
Aku baca veteren DAP ckp depa sanggup lepaskan pkr demi nak bina kerajaan stabil, dan biarlah DAP  ...

Dia nampak long term benefits tu
Geliga otak

Blaja dari atok ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:05 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 21-11-2022 10:33 AM
so shiman, apa pendirian u  berkenaan cobaan cium PH ni as ahli totok umno? this is ok?

saya penyokong BN juga

lebih suka BN sendiri sebagai pembangkang.

TAPI ini akan buat parlimen tak bergerak ke mana. tergantung ntah sampai bila

klu perlu bergabung, lebih baik BN bergabung dgn PH. PN ibarat duri dalam sekam. memerintah sekejap saja habis UMNO ditindas, ditikam, dipandang sekilas mata sedangkan UMNo juga bantu beri sokongan untuk dia jadi Kerajaan. Midin terpaling keji
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:06 AM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 21-11-2022 11:00 AM
harap agung panggil lagi sekali mp semua sign sd ..

tak stabil lagi kerajaan yg ada....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:07 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 21-11-2022 11:04 AM
Ni semua terjadi sbb byk sgt blok politik, mcm mana nak dpt majoriti, ujung2 takde jalan lain kena p ...

itu la both PN dan blok2 parti Borneo degil...PH pun sama.. skrg the only winner dlm game ni adalah Zahid...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 21-11-2022 11:29 AM

Dah politic is the art of impossibels nak buat camnne, cacai jgk yg  terloncat loncat mcm berok matyeh. Dah tak tau nak sokong siapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
same old same old

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
limesherbet replied at 21-11-2022 10:57 AM
Skarang di hotel pacific ada meeting antara
PH and ahli² BN


ugutan ape ni zahid hamidi leh tarik 30 mp bn dijadikan tebusan kne paksa bergabung dgn ph ni. rakyat xnak zahid hamidi dr yg undi pn ke ph semue xnak, la ni dia bkl bebas la dr kes mahkamah..damnn!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
breadwinner dengan breadmaker tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 21-11-2022 11:05 AM
saya penyokong BN juga

lebih suka BN sendiri sebagai pembangkang.

Ini mungkin pandangan sebilangan cabang... Lainnya tu lain pula pandangan..


Mcm acik ckp td..bila asas kebersamaan tu dah tak patuh..bilah2 retak tu ketara jua..

Hakikatnya OPR naik jua tahun 2023 neh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:09 AM | Show all posts
korang semua tertipu.... plot twistnya:

PH Tanpa DAP bergabung dengan BN +GPS + GRS + Warisan + Bebas

DAP ngan PN pembangkang. Sebab tu diorg panggil 30 mp datang utk terangkan permainan ni...

asalkan DSAI jadi PM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.318129 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list