CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] YDP Agong perkenan melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai PM 10 | Majlis Angkat Sumpah selesai

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengundi 18 mesti tercengang amenda ni siakkkk kiteorg nk isley
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:51 AM | Show all posts
F685 replied at 21-11-2022 10:23 AM
Come on BN. Stay as opposition.
Hormat mandat rakyat. Majoriti pengundi tidak memilih anda.
Sedar di ...

ya betul PAS boleh tidur sekelambu dgn DAP....siapa sodomi siapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam akak cakap mula2 dulu...kesah akak sape yg jd pm...yang akak nak DAP ada dalam kerajaan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:51 AM | Show all posts
rashiman replied at 21-11-2022 10:41 AM
ahli politik.....tak ada hal punya jilat balik ludah....
Tun M pun sanggup jilat balik....

Kesian Atuk tu, bertanding pun sampai hilang depo. Jatuh macam taik masuk jamban dah level orang tua tu. Dah elok rekod cemerlang, pengakhiran sampai level macam ni kena bantai. Tu lah, bahana gila kuasa tak ingat nak mati, memang padan lah dengan muka. Elok bungkus terus sekali parti dia tu, memang tak kemana dah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:51 AM | Show all posts
kelana36 replied at 21-11-2022 10:39 AM
from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP

10 org ni layak ke nk demand?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:51 AM | Show all posts

kehkehkehkeh.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
riena3321 replied at 21-11-2022 10:44 AM
PH + BN
Barisan Harapan

Hahahhaha aku cam auto tergelak plak baca. Adoiii harap barisan harapan jd pembangkang. Kemonnnn korang ada maruah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:52 AM | Show all posts
ini bukan setakat jilat ludah sendiri, tapi sudah tahap rimming jubur  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
DAP punya benci UMNO hujung hujung kena cemolot
Macam mana nak hadap pengundi?
Undi Anwar sebab benci wak Jahid.. sekali dapat foc
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:52 AM | Show all posts
lurve82 replied at 21-11-2022 10:48 AM
dia mana ada pendirian..ikut je bos buat apa...sokong je...

ni lah org kata bodoh abadi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2022 10:53 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:53 AM | Show all posts
dont be on the wrong side of history
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam PN + BN + GRS + GPS nada PH memaki PN tak cukup tanah.
Hari ni PH + BN …. Terus krik2 warga PH
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:54 AM | Show all posts
kutuk kaw kaw last2 cium mulut
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:55 AM | Show all posts
Semua 30 MP BN disuruh hadir ke Sri Pacific
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap pengundi urban bandar jgn menangis dibalik langsir
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:55 AM | Show all posts
kalau DAP part of govt, iols request 4 org ni jd full Minister:

1. Gobind Singh
2. Hannah Yeoh
3. Anthony Loke
4. Yeo Bee Yin
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:55 AM | Show all posts
ninnakarinna replied at 21-11-2022 10:41 AM
Takpe.. Biar BN dan PH tanggung ekonomi tak menentu 5 tahun ni..

PN boleh tunggu

terkubur BN kalau gini gayanya
tak boleh ke jadi opponent aje
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:55 AM | Show all posts
sufi^_^ replied at 21-11-2022 10:32 AM
betul sangat, jangan salahkan rakyat tak ambik pusing pasal mengundi.

Alih2 bergabung la, cemolot ...

rakyat ada pilihan tapi xnampak masih mata tgk parti besar2 sbb isu kaum dan agama

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 09:58 AM GMT+8 , Processed in 0.204002 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list