CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Politik] YDP Agong perkenan melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai PM 10 | Majlis Angkat Sumpah selesai

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 10:38 AM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 21-11-2022 10:27 AM
Skang IG limit komen hahaa takut kena #letakjawatan kot hahaa tempias abah dia

dh lama kak long ni limit komen takut kena kecam. dulu2 saya DM IG dia tentang article2 tuduhan rasuah pak dia tp bermati-matian dia pertahankan. Of course la kan dh ko pun enjoy the duit haram sedari kecik. last2 dia block saya skrg nampaknya kena create akaun baru kalau nk DM dia lagi hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:39 AM | Show all posts
DAP takde bunyi ke?

apakata DAP pulak keluar dari PH. makin menarik sinetron ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:39 AM | Show all posts

from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP
TPM dari BN



Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
So nak PMtepi  ke atau Abbah jadi pm
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:39 AM | Show all posts
Kita tunggu dan lihat kesudahan cerita ini
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:39 AM | Show all posts
scorpionkiki replied at 21-11-2022 10:35 AM
Pn kata nak gabung dgn bn kalu, pak zahid kena out. Yg dgn ph, pak zahid jd ketua...kah kah kah... ...

smpai abg jamil mam la nasib kita ni ditentukan dek politaik
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka yg pgkah BN
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:40 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 21-11-2022 10:33 AM
so shiman, apa pendirian u  berkenaan cobaan cium PH ni as ahli totok umno? this is ok?

terserah kepada pucuk pimpinan parti Umno...sama ada nak bergabung dgn PN atau PH
bajet 2023 boleh diteruskan, Zafrul boleh dilantik senator dan Menteri Kewangan...nak lantik KJ balik sebagai Menteri Kesihatan pun ok...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:40 AM | Show all posts
kelana36 replied at 21-11-2022 10:39 AM
from my little burung la :

BN nak had 3 full menteri, 3 timb menteri dari DAP

TPM zahid la ye....ayoyo...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:40 AM | Show all posts
Macai PH kat twitter

PN + BN => Not my PM

PH + BN => Art of tsunzu katanya

nmpk PH ni lalang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM | Show all posts
Chaaaayyyyy!!! Geli aku PH nak gabung dengan BN

Tapi kalo its good for Malaysia nak move forward ... telan aje lah

Nampak betul party asobiyyah fighting untuk survival lawan Bersatu & PAS

On the flipside ... ni akan tumpulkan serangan kononnya PH/DAP anti Melayu / Islam & party asobiyyah dapat 5 tahun untuk bina semula kekuatan


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM | Show all posts
mejaputih replied at 21-11-2022 02:33 AM
tunggu kul 2 ptg...i got numbers gittewww

hahaha ye harusss
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM | Show all posts
Beribear replied at 21-11-2022 10:39 AM
Kalau kenalan i nampak news ni semoga jilat ludah sendiri lah ye. Mesti malu teruk skrg ni. Masa har ...

ahli politik.....tak ada hal punya jilat balik ludah....
Tun M pun sanggup jilat balik....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 21-11-2022 10:23 AM
Masa mengundi sokong PH sebab tanak zahid.
sekrg zahid join PH pulak. kahkah ..babiiii betol


hahhahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM | Show all posts
Penyokong PH di Carijaya ok ke tu PH + BN bergabung ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pn sombong xnak ph. PH n PN nk jatuhkan BN, dh berjaya korang kekwat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 21-11-2022 10:31 AM
PN tu awal2 dh cakp x nak PH kan?
tp PN xde plak ckp x nak BN,
dan PN pn mmg kena gabung gak dgn B ...


Takpe.. Biar BN dan PH tanggung ekonomi tak menentu 5 tahun ni..

PN boleh tunggu

GE16 rasa2 ada orang nak undi BN lagi ke?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:42 AM | Show all posts
DAP + UMNO + PKR = DUMP Coalition
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 21-11-2022 10:39 AM
DAP takde bunyi ke?

apakata DAP pulak keluar dari PH. makin menarik sinetron ni

Smlm kot.. acik baca wakil DAP mana ntah ckp tanak claim muntri.. mrk nak focus berkhidmat utk rakyat jahh.. org yg mcm ni patut kita angkat jd PM kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:43 AM | Show all posts
sufi^_^ replied at 21-11-2022 10:32 AM
betul sangat, jangan salahkan rakyat tak ambik pusing pasal mengundi.

Alih2 bergabung la, cemolot ...

sokong kata hang..dok gabung2 lepas pilihan raya...sama ja..nak elak yg tu, dia orang gi gabung..nak elak yg ni..gabung juga...malas dah lah..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:44 PM GMT+8 , Processed in 0.360652 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list