CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2347|Reply: 7

Kate Winslet Dedah Tabiat Pelik Sebelum Rakam Babak Intim Bersama Leonardo Dicaprio Dalam 'Titanic'

  [Copy link]
Post time 18-11-2022 10:54 PM | Show all posts |Read mode
Kate Winslet Dedah Tabiat Pelik Sebelum Rakam Babak Intim Bersama Leonardo Dicaprio Dalam 'Titanic'

Kate Winslet ialah seorang pelakon yang cukup pakar dalam lakoannya sama ada komedi, aksi mahupun romantik. Namanya sudah gah dan tidak lagi perlu diperkenalkan lagi. Jika kita throwback balik filem-filem lakonannya di era 90an, pastinya filem Titanic ialah sebuah filem yang akan dikenang sepanjang zaman.


Filem yang menggandingkan Kate Winslet bersama Leonardo DiCaprio itu antara filem yang mendapat kutipan tertinggi di dunia. Pastinya, apabila bercakap berkenaan filem ini, akan terbit soalan-soalan tentang adegan intim Kate Winslet dan Leonardo di dalam filem berkenaan.

Dalam satu temubual bersama Rolling Stone, Kate Winslet berkongsi bagaimana dia mampu mencipta keselesaan untuk melakonkan adegan intim dalam filem berkenaan bersama Leonardo Dicaprio.

We’d do the most ridiculous things to each other. He’d be tickling me, groping me, winding me up. And I’d be doing the same thing back, sort of grabbing his bum.
Selain itu, Kate Winslet turut berkongsi tentang pengalaman melakonkan adegan intim sebelum Titanic melanggar iceberg.  

“even though I didn’t feel that way about Leo, it was quite nice to sort of feel that way in the scene. It was quite lovely. And then, y’know, the camera stopped rolling, and he gets up and walks off, and the scene’s done.”

Dia juga turut menyatakan rasa kesal melakonkan babak berkenaan selepas tamat penggambaran kerana Leomardo Dicaprio yang terus bangun ketika dia masih lagi berada dalam emosi watak lakonannya.

TAPAK TANGAN ADEGAN INTIM JACK AND ROSE MASIH KEKAL HINGGA KINI!

Kate Winslet dilahirkan di England pada 1975. Dia dilahirkan di dalam keluarga artis yang akhirnya membawa dirinya untuk mengejar peluang menjadi pelakon yang berjaya. Takdirnya menemukannya dengan kejayaan apabila dia membintangi filem Titanic pada 1997.

Sumber:https://www.sukafilem.net/2021/0 ... -pelik-sebelum.html

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2022 12:35 AM | Show all posts
sampai hari ni blm tgk cite titanic lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:08 PM | Show all posts
apa dedah tabiatnya tak ada pun...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
samperit replied at 19-11-2022 12:35 AM
sampai hari ni blm tgk cite titanic lagi

jenis rare ni ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:43 PM | Show all posts
apa yg pelik tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:10 PM | Show all posts
Kalau diorang ni melakonkan scene intim memang buat betul - betul ke? penetrate betul - betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
I je ke rasa kate ni dari dlu cinlok dgn leo tp she tepuk sebelah tgn? Dia xluahkan tp mcm mengharap sgt dpt jd gf leo
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
arffa replied at 24-11-2022 01:10 PM
Kalau diorang ni melakonkan scene intim memang buat betul - betul ke? penetrate betul - betul ke?

Setahu iols x. Mcm pernah tgk ada dokumentari ke short video pasal team yg handle scene 18sx ni. Dorang mcm ada pakai alat utk tutup alat sulit tu. So x penetrate betul2 lah. Cuma mmg bogel lah kot. N rasanya ada baca kat mana entah ada juga artis yg pakai body org lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:26 PM GMT+8 , Processed in 0.199835 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list