CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1092|Reply: 9

Pernah Tolak Lamaran Jejaka Kaya, Luna Maya Tak Kisah Masih Single Meski Usia Hampir Cecah 40 Tahun

  [Copy link]
Post time 17-11-2022 04:34 PM | Show all posts |Read mode
Luna Maya sememangnya terkenal sebagai orang yang sangat memilih dalam mencari pasangan hidup.


Diseabkan itu juga pelakon berkenaan memaklumkan dirinya lebih selesa bersendirian meskipun usianya mencecah 39 tahun.




IG Luna




Memetik laporan Liputan6, Luna mendedahkan bahawa dia pernah dilamar seorang lelaki kaya.


Bagaimanapun, dia terpaksa menolak lamaran lelaki tersebut kerana sudah beristeri.


"Ada lelaki cuba rapat dengan saya, malah saya pernah dilamar olehnya. Saya tak nak sebut namanya.


"Dia kaya, kacak tapi sayang sudah ada isteri," katanya.




IG Luna




Dalam pada itu, Luna memberitahu dia tidak peduli dengan pandangan orang ramai berhubung dia masih single meskipun usia bakal mencecah 40 tahun.


"Bukan menolak tapi yang penting perkahwinan itu tidak membebankan diri," katanya lagi.




Sumber: mStar








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2022 06:47 PM | Show all posts
cikpet pun dah level level lelong dah pun masih lagi jual mahal... ehehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki incess syahrani ke yg dia maksudkan? Kalau yang tu bukan dia yang tolak lamaran. Parents laki tu yang rejected dia. Sebab? Satu dunia dah tengok apa yg tak patut..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ada org jodoh nya kat dunia. ada yg kat syurga shj. lansung xada pon possible.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2022 10:59 PM | Show all posts
Nizleen86 replied at 17-11-2022 09:50 PM
Laki incess syahrani ke yg dia maksudkan? Kalau yang tu bukan dia yang tolak lamaran. Parents laki t ...

Rasanya bukan tu. Dulu rase prnh baca dia ada rumor pny bf lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cakap la apa pun. laki laki ni pemaaf kepada pompuan cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2022 12:34 AM | Show all posts
kaedahnya replied at 18-11-2022 11:39 PM
cakap la apa pun. laki laki ni pemaaf kepada pompuan cantik.

betul lah tu, org cantik buat ape pun no problem. org x cantik, belum buat salah dah kena jerit
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2022 06:46 PM | Show all posts
Flirting sudah laa  ..watpe bersuami baik blaki lehh tukar2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 08:48 AM | Show all posts
cikpet pun dah merasa terung apa ada hal

gitu la jantan dah guna bukan nak buat bini

bila ada video tersebar pompuan juga kena rejek
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 12:47 PM | Show all posts
rugi muka lawa tp tak kawen2. bukan takde yg nak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.091096 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list