CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2054|Reply: 8

Cantik, Tapi Song Ji-Hyo Dikata Terlalu Seksi Pakai T-Shirt Putih Ketat

  [Copy link]
Post time 17-11-2022 03:24 PM | Show all posts |Read mode
Tular di laman Twitter video penampilan pelakon Song Ji-hyo yang kelihatan seksi menerusi adegan pendek dalam episod terbaharu program ‘Running Man’.




Twitter




Menerusi video itu, kesemua ahli Running Man sedang melakukan misi di mana mereka perlu menukar baju kasual kepada baju seragam yang merupakan t-shirt berwarna biru muda.




IG Ji-hyo




Bagaimanapun baju t-shirt putih ketat yang dipakai Song Ji-hyo selepas membuka knitted sweater menarik perhatian netizen yang rata-ratanya menganggap ia terlalu seksi.


Selain itu, bukan sahaja memiliki kecantikan semula jadi, Song Ji-hyo juga dipuji kerana mempunyai bentuk badan yang dianggap ‘bodygoals’ bagi para wanita di luar sana.







Pada 11 November lalum Song Ji-hyo datang ke Malaysia bagi mempromosikan sebuah produk kosmetik jenama antarabangsa selain beramah mesra bersama peminatnya.




Sumber: Gempak








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis2 korea ni rajin juga dtg msia..agaknya sbb nampak.peminat msia mcm jakun tgk mrk
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ji hyo kan buat breast surgery
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 17-11-2022 11:31 PM
Ji hyo kan buat breast surgery

tu ji hyo lain kot..song ji hyo ni haritu dia gemuk kejap..ni baru slim balik tu yang breast membuak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 12:54 AM | Show all posts
Tek buatt tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 02:15 AM | Show all posts
The breasts looks way too big. Fake breasts.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 02:16 AM | Show all posts

Confirm!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 20-11-2022 12:54 AM
Tek buatt tu

Punya dia ni Tak kecik tak besar sgt ga. klu pakai baju ketat baru nampak besar tek dia, selama ni dia suka pakai loose shirt tu yang nampak mcm kecik je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 10:35 AM | Show all posts
tu baju inner time winter kan? macam longjohn je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:08 PM GMT+8 , Processed in 0.085852 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list