CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1274|Reply: 2

Sandara Park buat pembedahan payudara?

  [Copy link]
Post time 17-11-2022 10:40 AM | Show all posts |Read mode

SANDARA PARK

Sandara Park buat pembedahan payudara?

BARU-BARU ini, peminat Sandara Park menyuarakan pendapat mereka tentang perubahan saiz payudara yang berlaku kepada artis kegemaran mereka itu.

Hal tersebut menjadi kecoh apabila penyanyi dan juga penari itu memuat naik gambar dalam Instagram miliknya menampilkan saiz dadanya yang kelihatan berbeza berbanding sebelum ini.

Dalam entri tersebut, Sandara atau lebih mesra disapa Dara mengenakan bikini belang dan menunjukkan bentuk badan seksinya dengan kapsyen: “Terima kasih kepada semua yang sudah memberikan ucapan hari lahir buat saya.”

Perkongsian tersebut pantas menimbulkan teka-teki dan berdebat mengenai topik payudara penyanyi Kiss itu dalam kalangan peminat.

“Adakah Dara melakukan pembedahan atau dia menggunakan pelapik payudara,” ujar peminat.

“Kelihatan seperti implan kerana payudara Dara tidak sebesar itu sebelum ini,” komen netizen.

“Mustahil bagi Dara untuk mempunyai payudara sebesar itu dengan berat badannya yang sangat kurus,” kata peminat.

Sehingga kini, Dara tidak mengeluarkan sebarang penjelasan mengenai kekecohan mengenai dirinya walaupun dia kelihatan sangat aktif dalam Instagram miliknya.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2022/11 ... embedahan-payudara/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Whatsofunnyth at 22-11-2022 07:58 PM

Ingatkan iolss je yg notice ni. First time when iolss tengok photo itu pun iolss pun fikir she ada buat pembedahan ke sbb nampak besar sikit tek dia kt situ.

Fikir baik2 je la maybe sbb dress yg dia pakai tu ada push up bra cup yg buat nampak ada isi tek dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 22-11-2022 07:56 PM
Ingatkan iolss je yg notice ni. First time when iolss tengok photo itu pun iolss pun fikir she ada b ...

Tu lah iols mcam eh dh bsr teks nya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.086461 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list