CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1927|Reply: 6

Bayi Alia Bhatt dituduh anak luar nikah

  [Copy link]
Post time 16-11-2022 12:47 AM | Show all posts |Read mode

ALIA BHATT

Bayi Alia Bhatt dituduh anak luar nikah

BARU melahirkan anak sulung pada 6 November lalu, aktres terkemuka Alia Bhatt kini dibenarkan pulang ke rumah selepas lima hari berkampung dalam wad hospital.

Ditemani suami tercinta, Ranbir Kapoor, pelakon jelita itu kelihatan tenang mengendong puteri kecil mereka ke kereta biarpun dikelilingi paparazi.

Ketika kelahiran si kecilnya, muncul pelbagai gosip kononnya anak itu adalah anak luar nikah disebabkan lahir hanya tujuh bulan selepas perkahwinan mereka.

Rata-rata menyatakan tarikh kelahiran bayi perempuan itu tidak selari dengan hari perkahwinan mereka yang berlangsung pada April 2022 atau tujuh bulan lalu.

Bayi perempuan yang tidak mengerti apa-apa itu juga dijadikan ‘meme’ segelintir individu sebagai sindiran kepada ibu bapanya.

Namun ada juga peminat berpendapat bayi yang dilahirkan secara pembedahan itu mungkin tidak cukup bulan.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2022/11 ... uh-anak-luar-nikah/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2022 04:16 PM | Show all posts
Well....do the math.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 11:13 AM | Show all posts
takde nye dorang kesah..open dah kan bolly
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa lettew..
Apa yang peliks
Tp ye la..kalau ikut tradisi..of kos.la.calculator kan...cm.kita.kat sini juga
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kat sini pun ada edisi calculator. Diorang tak kisah pun. Baby tu pun born with a silver spoon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 10:15 AM | Show all posts
India dah moden lah ye kann
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:59 AM | Show all posts
india yg high class konon ni open dah lainla yg kt kg hulu banat nu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:57 PM GMT+8 , Processed in 0.095985 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list