CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 71663|Reply: 1717

Hanis Haizi, Arianna rose and Abdul Rahman Amougou V72

  [Copy link]
Post time 15-11-2022 10:56 AM | Show all posts |Read mode
Rumah baru kepam dimulai dengan kehadiran baby gukguk Ariana Rose Amougou

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-11-2022 11:06 AM | Show all posts
tengok dyna keluar dgn fyda n nora happening je. muka laki dyna pun sengih jee
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 15-11-2022 11:06 AM
tengok dyna keluar dgn fyda n nora happening je. muka laki dyna pun sengih jee

While kak pam n laki dia ambik gmbr berdua je bwh pokok krismas.. sian baby kena duduk tepi2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:13 AM | Show all posts
i menjemput diri sendiri masuk ke dungeon kepam ni sambil bawak baju2 zara dan h&m je isi penuh2 dalam stroller keriuk je.. maafla takde beg.. masuk dlm stroller je ye boleh kan?

maafla i mampu shopping baju zara hnm je skrg ni. balenciaga kenzo apa semua tu i mampu tengok je skrg ni.. tambah skrg dah ada baby kan.. kos makin meningkat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:19 AM | Show all posts
Edited by jassy50 at 15-11-2022 03:25 AM

Kepam tu berbulu je tu sebab tak pergi dengan geng2. Tapi terpaksala pura2 happy dengan the so-called chef wannabe. Sian AR kena tolak tepi. Jauh kan? mesti orang yang amik gambar hairan dah kenapa tak nak amik sekali dengan anak. Atau maybe ade gambar bertiga tapi post kat public berdua je la.

Meanwhile 3 sekawan happy2 tanpa Kepam. Dyna makan sushi, dia pun nak makan sushi. Tak nak kalah.  Hujung minggu gi rumah Dyna sebab elaun hari ni dah habis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
bff dia acik2 porem… sanggup yach ambik gambar penuh meja order 2 kali. kalau mmg gambar skrg bukan gambar lama2 buat igs nak nampak tak stemet sudah ler
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lantak la kak hanis kitorang don’t care sbnrnya tapi sbb kak hanis suka respond jadi hiburan kita semua kat sini… alala free show badut. Gambar dlm cermin harini awful sgtlah kak hanis. Berbeza betul dgn nora & fida yg anggun bergaya. pdehal nora & fida lagi tua dari kak hanis. tapi tetaplah kak hanis nampak macam immigrant tua semekin  muehehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
whyyy oh whyy kak hanis suka diri ditertawakan ehy anak grenfade whyyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kata introvert sangattt.. duk je la diam2 kat dungeon jgn kacau girls day out orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang makan rojak
Dia makan kapur
Orang tak mengajak
Dia nak masuk campur

Pantun buat Kepamss
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:36 AM | Show all posts
che-cikL replied at 15-11-2022 11:35 AM
Orang makan rojak
Dia makan kapur
Orang tak mengajak

ngekek i baca tiber ada pantun buat kakpam di CALI. i mampu balas pantun chuols dgn ngekekan je tanda i terhibur. nak balas pantun i tak pandai
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:37 AM | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 11:33 AM
kata introvert sangattt.. duk je la diam2 kat dungeon jgn kacau girls day out orang lain

kepam claim dia introvert ke? sama dgn wani bader la suka juga claim sheols introvert
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:47 AM | Show all posts
tengok pada baby gukguk ni, panjang nampak mcm anak melayu je. tp muka mmg sebijik ngikut kinte. kulit pon. i percaya tu dah filter. tp nampak pendek baby ni banding dgn baby lotsofmix lain. adakah ketinggian dia mewarisi kepam yg pengkor dan bantut?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tengok muka baby mcm kesian..makpak tak announce kehadiran didunia

tak kisah la baby gc ke kalkulator ke..semua org (kecuali wives of LA) tau perangai kakpam yg menjalang tu..nak malu apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-11-2022 11:37 AM
kepam claim dia introvert ke? sama dgn wani bader la suka juga claim sheols introvert










This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-11-2022 11:35 AM
Orang makan rojak
Dia makan kapur
Orang tak mengajak

Ala. Nk beli pantun tp xpandai. Hahah. Hebat la u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 11:29 AM
bff dia acik2 porem… sanggup yach ambik gambar penuh meja order 2 kali. kalau mmg gambar skrg bukan ...


U i nk balas komen u kat sane dah katup hahahah

Btol ckp u
Match in hell
Kak pam pn jenis suke bg iv konon2 die berjaya sgt
Sebijik same ngn AR senior tu hahaha

Btw vid AR sr kt dapo  tu mmg tb je tu
Time pandemic tu je kitchen die tu operate
Tu pn sekejap je kot
Maybe xleh dine in so xleh jadi waiter time tu

Dua2 pn konon terpaling ceo
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:07 PM | Show all posts
Edited by jassy50 at 15-11-2022 04:10 AM

Kepam tu takut orang mintak hutang suruh bayar balik. Dia kan international scammer. Dari France, UK, Malaysia, US semua ada.
Sebab tu takut unknown number. Introvert la sangat.
Nanti kalau lama2 dah berkawan dengan Dyna, boleh la minta duit buat cerita sedih. Makan pun dah free. Setakat 1000-2000 Dyna ok je kut halalkan.

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 12:01 PM

Introvert mase kt msia je
Lari dr hutang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 12:09 PM | Show all posts
ok nak masuk mencemar duli jugak.
pam try hard sgt nk join dyna semua tu. i xde la suka pun dorang tu tp sbb dorang happy2 x kacau org.. so ok je. pam tu, air muka pun penuh negative vibes.. blergh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.458976 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list