CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2202|Reply: 6

9 Inci Penarik Memikat Wanita! Jay Pharoah Dedah Saiz Zakar Pete Davidson

  [Copy link]
Post time 14-11-2022 07:17 AM | Show all posts |Read mode
Jay Pharoah menyifatkan dia dan teman baiknya, Pete Davidson sebagai pasangan ‘kembar’ kerana memiliki saiz zakar yang sama.


Mendedahkan hal tersebut dalam satu temu bual baru-baru ini, pelawak itu berkata, Pete pernah memberitahu alat sulitnya bersaiz sembilan inci dan ia menjadi penarik memikat wanita.




GExperience





Disebabkan itu juga dakwa Jay, sahabatnya itu berjaya mendapatkan perhatian selebriti terkenal seperti Ariana Grande, Kim Kardashian dan Kate Beckinsale.


"ete ada sesuatu istimewa. Itulah Pete! Ia diwarisi. Saiznya sembilan inci," dedahnya.


Dalam pada itu, Jay turut meluahkan rasa simpati terhadap Pete kerana sering malang dalam percintaan.


"ete, kamu boleh lakukan apa sahaja yang dikehendaki. Kami sentiasa menyokong.


"Dia memiliki segalanya dalam sebuah perhubungan. Dia seorang yang baik," kata Jay lagi.


Pete dan Kim mengumumkan perpisahan mereka pada Ogos lalu dan sehingga kini pelawak itu masih belum menemui pengganti.




Sumber: mStar








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2022 06:13 PM | Show all posts
wtheck... ini  pon ble jd news ae..hayooo
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Then, x guna jugalah  
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:03 PM | Show all posts
Pasal size pun boleh naik jdi news

Ex heollss dulu2 jenis badan kurus kering, mcm mana la boleh dptetibe dpt kim yg besar from head to toe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb apa putus dengan kim
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:44 PM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 29-11-2022 05:03 PM
Pasal size pun boleh naik jdi news

Ex heollss dulu2 jenis badan kurus kering, mcm mana la boleh dpt ...

Yg ni lah dorg pnggil BDE, big dick energy. Ariana ex heol pun prnh bgithu Pete ni "best" & "HUGEEEE", sbb kote heol je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:40 AM | Show all posts
nek dionne pun nak jugeekkk....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.090958 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list