CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1728|Reply: 5

Lima Bulan Cerai, Janda Tegar Dah Ada Pengganti

  [Copy link]
Post time 9-11-2022 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Selepas lima bulan bercerai, bekas isteri penyanyi Tegar iaitu Sarah Sheilka didakwa sudah menemui pengganti.


Baru-baru ini, wanita itu mencetuskan spekulasi apabila memuat naik beberapa foto mesra bersama seorang lelaki dalam laman sosial.








Bagaimanapun, Sarah tidak menjelaskan siapa lelaki bernama Fatham itu biarpun mendapat banyak pertanyaan daripada netizen.


Sarah berpisah dengan Tegar pada Jun lalu selepas tidak mampu mempertahankan rumah tangga mereka akibat masalah kewangan.




  



Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Abizard. -CARI


Sumber: Kosmo

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 10:23 AM | Show all posts
Good for her lah kan... so kau kena mengamen mengemis lagi tu kau punya pasal lah.. of course she kena bagi anak makan...
Dah ada nama & peluang, sibuk lah konon nak enjoy masa muda sampai habis duit..

Motips meols ikut perkembangan sinetron yindon? sebab forom ni dah macam forom tabloid yindon dah. hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 04:53 PM | Show all posts
Tu pasal kena pandai ngurusin uwang. Ko dulu dah ngamen, kaya jap..skang ni merempat balik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 01:18 PM | Show all posts
sambung laa buat album.. dia ada talent kot. tp ntah laa pyh nk ckp. aritu elok jer masuk Big Stage rindu anak bini, tup tup dah bercerai plak skrg atas alasan miskin.. huhu sedihnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 02:17 AM | Show all posts
HHHMMMM....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 02:17 AM | Show all posts
HHHMMMM....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:19 PM GMT+8 , Processed in 0.103143 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list