CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Jiran Dah Tak Tahan Bau Tahi Busuk, Aktres Kantoi Suka Buang Air Besar Merata Tempat

  [Copy link]
Post time 9-11-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Saikoooo nyaaaa..  nauzubillah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
asudau replied at 9-11-2022 09:09 AM
lepas berak terus sarung seluar, tak lap, tak selet, tak basuh

mesti busuk

Pastu nanti kang jumpa mana2 lelaki kat bar eh tiba rasa bernafsu kendian main lepas tu tidur pastu bangun pagi terus g keje.
Haaha ni selalu dlm movie omputeh laaa pastu kang balik keje lepak kat bar lagi eh terjumpa lak lelaki lain borak2 then dia ajak balik umah dia kendian main lagi. Cam biasa esok pg bangun tidur betulkan mekap skit dan g keje mcm biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Arak mmg bleh buat terkencit ke proses penyahtinjaan tu rasa cepat je nk kuor..mcm pil diuretic..tp syg Amber muka body cunnn perangai huduhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 10:56 AM | Show all posts
ewww jijiknya ko..
sesuai kahwin dgn pak2 arab dubai yg suka main taik tuh



Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:01 AM | Show all posts
imanamsyar replied at 9-11-2022 08:22 AM
alahai dik amber..awak ni cantik..jaga la perangai..kang tak pasal2 family court amik anak comel si  ...

masalahnya baby tu tak wujud pun...  ramai dah kantoikan baby2 yang dia amek gambar tu baby sewa...  parents baby tu pun dah admit ke press...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok musk yg level tony stark tu selera gak kat dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:02 AM | Show all posts
naina replied at 9-11-2022 08:33 AM
Kantoi terukk..benarlah Johny tidak berbohong. Busuk punya perangai. Arak dan dadah memang patut di  ...

sekejapan je meja dah terbalik ke amber turd...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:04 AM | Show all posts
when nature demands, one cannot deny ahhgittewww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 11:05 AM | Show all posts
VespaSilbe replied at 9-11-2022 10:12 AM
Teringat iols ternampak tahik org kat depan restoran muar  Bangi gateway

euuuwwwww...  tapi biasanya kalau taik manusia depan kedai ni, ada kena mengena dengan ilmu santet...  
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:15 AM | Show all posts
tak classy la amber ni
actress lain pon minum gak mabuk jugak, tp idaklah berak merata
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:36 AM | Show all posts
eyansss replied at 9-11-2022 11:01 AM
masalahnya baby tu tak wujud pun...  ramai dah kantoikan baby2 yang dia amek gambar tu baby sewa.. ...

hoh..lorrrr..ye ke.. yang isu dia dengan pokcik elon pasal anak tu bukan dorang speku oonah tu benih elon ke.. hari tu macam ada gambar dia dengan oonah kat spain..nampak mcm budak tu dah setahun lebih..xtau la pulak tu baby khayalan..eh, pening plak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus auto nampak busuk Amber ni...eeeeee pengotorrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:52 AM | Show all posts
imanamsyar replied at 9-11-2022 11:36 AM
hoh..lorrrr..ye ke.. yang isu dia dengan pokcik elon pasal anak tu bukan dorang speku oonah tu ben ...

sebab tu elon rileks je dengan guhsip tu...  hahaha...  sebab baby tu tak wujud...  gila ko taknak buat apa2 sebab melibatkan reta dia nanti...  yang mat spain tu yang kat laut tu ke...  dah ada orang rekod dia pinjam baby orang... lepas rileks2 amek gambo, dia pulangkan balik baby tu n sambung jimba2...  parents baby tu pun mengaku dia dibayar atas nama "photoshot"...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 11:53 AM | Show all posts
kalau biarkan ni, lama2 mati overdose juga si amber ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-11-2022 11:05 AM
euuuwwwww...  tapi biasanya kalau taik manusia depan kedai ni, ada kena mengena dengan ilmu santet ...

Ilmu santet tu apa chouls.. pelaris ker?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 03:36 PM | Show all posts
rupa lawa rugi la bt perangai mcm ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2022 03:37 PM | Show all posts
eyansss replied at 9-11-2022 11:05 AM
euuuwwwww...  tapi biasanya kalau taik manusia depan kedai ni, ada kena mengena dengan ilmu santet ...

waduhh, adakah neng amber mengamalkan ilmu santet


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 03:52 PM | Show all posts
pompuan giler.

korang yang lelaki ni, jangan percaya dengan rupa.
kalau nak buat bini, tengok sekali perangai dia,
kalau nampak giler, run for your life  
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 9-11-2022 03:52 PM
pompuan giler.

korang yang lelaki ni, jangan percaya dengan rupa.

Tapi lelaki mmg akan pilih rupa hahahha itu nombor 1...hal berak depan umah org mcm kucing belakang kira...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk perangai…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:33 PM GMT+8 , Processed in 0.102286 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list