CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
 Author| Post time 25-10-2010 09:06 AM | Show all posts
berapa kerat je la pompuan yg nak ngaku... hmmm.. kat keliling ni byk je aktiviti pikat burung, tp m ...
salwani911 Post at 23-10-2010 13:45



   my hb x nagku i tekel dia...dia ckp dia yg tekel i.....
motip x nk kalah dia tu....
x perla i kan insan yg lemah.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2010 09:12 AM | Show all posts
errr..tak pernah la ditekel oleh pompuan...tetapi..sure rasa cam pelik jek....kalau ada pompuan nak tekel aku.....betul ke pompuan nie dia...???..kot2 dia demam ke apa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2010 12:13 PM | Show all posts
dlu mse i stdy de awek ni gigih nk tackle i. die ni sekelas ngn i. die dgn gentlewoman ngaku yg die suke kt i.dah tu hari2 dok ngorat i dpn kwn2 seklas.malu siot xmemasal i jd bhn lawak kwn2. de sekali tuh die selmber je ckp bibir i ni cute,pe kejadahnyer..:@ kwn2 pe lagi pkat gelak mcm kne meroyan.. 2 sem jgk la die mencuba tp gagal. sbp lpas tu i dh de gf tp lps tu dh lain plk.hri2 dok ngumpat buruk2 kn i, dh tu kalo wat asigmnt mesti nk rendah2 kn i.. duh dh xdpt dh la.. tp skrng jmpe blik die dh ok dh,dh xmcm dlu.yela die pon dh de bf..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2010 04:58 PM | Show all posts
dlu mse i stdy de awek ni gigih nk tackle i. die ni sekelas ngn i. die dgn gentlewoman ngaku yg di ...
nazareth Post at 25-10-2010 12:13



   motippp minah tu bengang ko x nk dia.. hahahahaako pun kejam asal x nk ia..
x lawa kah pompuan itu.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2010 05:06 PM | Show all posts
Reply 164# shida81


    dh mse tu aku dh de yg aku admire,xkn la aku nk amik dua2 kn..yg die bengng tu bile aku dpt awek yg aku admirer tuh,tu yg die bengng sgt tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2010 05:13 PM | Show all posts
Reply  shida81


    dh mse tu aku dh de yg aku admire,xkn la aku nk amik dua2 kn..yg di ...
nazareth Post at 25-10-2010 17:06


hahaha patut la..nasib baik aku x pernah di reject.. huiihhsss dasyat.....
tp mamat yg kena reject tu 2 mggu x nk jumpe aku... cian dia
tp nk wat camno dah bukan rezeki dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-10-2010 05:21 PM | Show all posts
Reply 166# shida81


    tua ar,bkn sume yg kte nk akn dpt kntp last2 aku dua2 melepas..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2010 06:45 PM | Show all posts
Reply 167# nazareth


org tamak selalu rugi, xper sila cuba lagi.   gurau je hehehehehe..!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2010 09:02 PM | Show all posts
be myself.truly myself...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 08:28 AM | Show all posts
Reply 168# tak_tahu


    i tamak ker :@hehehe..mne de la.kalo tamak i dh ambik dua2 dh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 10:06 AM | Show all posts
menariklah t6opik nie...

terkenang zaman skolah dulu..aku ade minat sorang mamat nie..alim2 kucen & ketua pustakawan tu...he he..aku jatuh cinta pandang pertama kat die..ms tu form 4 tiap kali ade dedication day aku mesti blikan die rose la..cokelat la..bgtau dia ada secret admirer tgh usha dia dr jauh..kalau time cuti skolah, aku sggp tipon rumah dia, tp bila ada org angkat...aku letak fon..mcm haram je rasa ms tutime perhimpunan aku slalu jengah2 tmpt budak kelas dia beratur. kira dpt tengok dia aku dh sngt hepi dah...pastu slalu study kat library dgn harapan terserempak dgn die...ape lagi ek...oh hujung2 tahun kan slalu sekolah ambik gambar setiap kelas kn? aku sanggup beli gambar kelas dia semata2 nak tengok dia..hahaha

masa matrik ditakdirkan aku jumpa dia lagi. kali ni aku dpt duduk sekelas dgn dia...tp oleh sbb aku ni pemalu yahamat aku cuma mampoo usha dia dari tepi meja jer...nak bercakap pon segan gila...hahaha..

oleh sbb aku dgr dia amik kos engineering maka aku pun sggp tak pegi interview utk kos medic, aku cancel application nak blajar medic dan trus masuk kos engineering sama2 dia...sungguh bongok aku nie kan..

tp kami just hai hai je. tak penah rapat pun sbb sama2 pemalu. 4 tahun kat uni dia tak penah kapel...aku pulak yg tersangkut ngn Ex BF ku masa final year...

skrg aku masih berhempas pulas mempertahankan cinta...dia pulak dah kawin dh..aku dgr bini dia budak kampung jer, n bini dia yg tekel dia...n aku tgk pesbuk dia, bini dia tak cun sngt ponnn...aku lagi cun maaa...waaa...perasssstttnya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 11:03 AM | Show all posts
Reply 171# mareenie


    aduh ruginyer,awat xshoot jer dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 04:38 PM | Show all posts
macam2 laa korang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 07:26 PM | Show all posts
Reply 170# nazareth


err.. itulah yg dinamakan yg dikejar x dpt, yg dikendong berciciran ngahaha..! memain je.

takpe, belum jodoh lg. sok2 da tua, duduk2 dgn org rumah smbil tgk cucu2, msti mcm sweet je terkenang cite lama. bkn senang nak kutip pengalaman kan. masing2 akan tempuh/lalui crita yg berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 08:41 PM | Show all posts
Reply 167# nazareth


   respek la citer korang..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 08:25 AM | Show all posts
Reply 174# tak_tahu


    tu ar,ade gk citer nk story kt cucu2 n cicit2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2010 08:31 AM | Show all posts
Reply 175# hike80


    hidup bgai kn pentas opera..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 08:34 AM | Show all posts
Reply 177# nazareth


   berani siot korang..lepas sorang ke sorang...HAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 08:38 AM | Show all posts
Reply 178# hike80


    berani krn benar {:3_84:}
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 09:03 AM | Show all posts
i sgt free hari nih, so i nk share pengalaman memikat lelaki, kawan2 yg lain mari kite berkongsi cer ...
shida81 Post at 20-10-2010 16:46




lawak n suka sngt

















nota kaki; xnah ngorat..........memikat tu camner?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 08:10 PM GMT+8 , Processed in 0.085828 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list