CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
 Author| Post time 22-10-2010 02:03 PM | Show all posts
aku tak biasa pikat-pikat ni. lagipun aku jarang minat2 kat sesapa.

cuma suka main2kan perasaan d ...
cintalara Post at 22-10-2010 14:00


wahhh baik2 nnti kena balik... heheheee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 02:08 PM | Show all posts
taklah. sbb sekarang aku betul2 insap.










































































aku dah kaweeeennn!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:08 PM | Show all posts
itulah masaalahnya, aku pun x leh detect .. aku check kat post reply aku cuma ada tajuk je...bod ...
shida81 Post at 22-10-2010 14:03



    sape wei cari haku?
rase cam artis lak haku ni..hehehe..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:10 PM | Show all posts
taklah. sbb sekarang aku betul2 insap.





























...
cintalara Post at 22-10-2010 14:08



patutla..... dah kawen
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:11 PM | Show all posts
sape wei cari haku?
rase cam artis lak haku ni..hehehe..
melinda_gordon Post at 22-10-2010 14:08


feeling artis... ko ada luka ati memana jantz kat sini ke mel
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:11 PM | Show all posts
aku segan nak memikat. kalau ada hati kat mana2 mamat, aku saja buat accident bumping. biar dia perasan kehadiran aku. kalau dia buat dek je maknanya dia tak berminat ler tu. aku malas la nak ambik langkah seterusnya.

masalahnya mamat2 lain pulak yg mengejar aku. mamat yg aku minat buat dek jer.    
kenapa ramai yg kejar aku, tapi yg sorg tu tak kejar? mencik tau!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-10-2010 02:13 PM | Show all posts
feeling artis... ko ada luka ati memana jantz kat sini ke mel
shida81 Post at 22-10-2010 14:11



    weh..mana ade...
awatnya???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:17 PM | Show all posts
aku segan nak memikat. kalau ada hati kat mana2 mamat, aku saja buat accident bumping. biar dia pera ...
cintalara Post at 22-10-2010 14:11


tyme zaman kegemilangan mmg camtu...me pun mcm tu gak... yg kita nk wat x taw..
yg kite x nk berduyun2 submit form cinta:@
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2010 02:18 PM | Show all posts
weh..mana ade...
awatnya???
melinda_gordon Post at 22-10-2010 14:13



   mn taw dia cari kaka mel ngan kaka ape ntah...dia kata dah lama x nampak ko......
x sangka plak benang dia kena campak dlm stor
aku dah tny momod tggu momod reply
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:19 PM | Show all posts
mn taw dia cari kaka mel ngan kaka ape ntah...dia kata dah lama x nampak ko......
x sangka ...
shida81 Post at 22-10-2010 14:18



    sape budak tu?
nama?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:20 PM | Show all posts
org cakap kalo dh jodoh x kemana..
hahaha...
zaman dh modern, so istilah perigi mencari timba dh x boleh pkai...

memandangkan dgn x malunya TT bercerita psl pengalaman dier,
t aku citer kan pengalaman aku plak cos tenet kat opis aku nih prob ckit..
x leh nak taip banyak...kalo taip sampai 3-4 perenggan dh x leh pos...
t aku balik aku citer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:22 PM | Show all posts
sape budak tu?
nama?
melinda_gordon Post at 22-10-2010 14:19



ak x taw la mel.....
x leh trace.......
aku pun x sangka thread dia kena campak klu taw td aku dah tulis nama dia
momod masaalah peribadi dah reply.. bkn kat bod dia..
tggu momod bod gossip plak..
nnti aku pm ko....
benang nie cite pasal exp menekel lelaki la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:24 PM | Show all posts
org cakap kalo dh jodoh x kemana..
hahaha...
zaman dh modern, so istilah perigi mencari timba dh x ...
babydevil Post at 22-10-2010 14:20



   aii tggu taw.. jgn lelama..nnti umah aii bersarang lelabah
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:25 PM | Show all posts
aii tggu taw.. jgn lelama..nnti umah aii bersarang lelabah
shida81 Post at 22-10-2010 14:24


hahaha...
tengah gigih compose kat word nih...
t balik post jer trus...

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:25 PM | Show all posts
Reply 132# shida81


    kioh kot...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:27 PM | Show all posts
Reply  shida81


    kioh kot...
melinda_gordon Post at 22-10-2010 14:25



   ntah....momod gossip x reply la... bz kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 02:31 PM | Show all posts
Reply 106# aKudaRikayanGan


    ok..dh abis mkn..blur la plak lps pekena burger McD ni... k sambung...

dia cam mrh sket ar bila aku wat main2.....so, aku pun serius la...tnye la cmne jd cam tu. so, dia cite la....member 1 umah dia suka tgk video porn....mula2 dia x join...bila dh tgk skali....jd la berkali2...lps tu plak dia ada awek...hmmm..apa lg....dia praktikkan apa yg dia tgk la....smpai dia jd ketagih. last2 aweknya cabut lari coz x tahan...aku rasa aku tau awek ni sape....cuma dia x ckp la...tp bkn yg pakai tudung besar tu. yg tu dia ckp dia x penah pun couple kt bdk tu. dia ckp la dia dh stop n nk berubah....tp dia takut kalo ada awek nnti dia buat lg. hmmmm....apa nk buat ek? aku just nasihat2 dia je la. aku ckp sbg kakak(tiba2 jd kakak...dulu duk gila kt bdk ni), aku hrp dia boleh berubah...bla..bla...bla..... dia ckp..apa plak sbg kakak...kita kawan kan? 'yelah...kwn....'. dia ckp aku dh x suka kat dia la tu...' x la....sy biasa je'. awak dh takut ngan sy ye? 'buat apa sy takut...awk bkn nak "buat" kat sy pun...'. kalo ngan awak sy nak' . eeeiiiii...berasap aku...td ckp nak bertaubat. ngok btul bdk ni. lps tu aku duk nasihat gitu2 je la....... aku x reti nak nasihat2 org ni. diri sendiri pun x terjaga.

dia ada tnye...awk boleh terima tak org pnah terlanjur mcm sy jd pasangan hidup awk? ' sy x pnah pikir psl ni...tp rasa x mgkin sy trima. x tau la kalo Allah tentukan jodoh sy mcm tu. awk jgn sebut2 terlanjur...x de istilah ter-ter ni. awak dh berzina tau.' ye sy tau.....tlg la sy berubah. 'sy boleh nasihat je...semuanya dlm diri awak sendiri'. aku suruh dia cari blk awek dia tu....dia kata awek tu mmg btul2 dh x nak ngan dia. lps tu ada la 2-3 kali aku jumpa dia...mkn2...tgk wayang....sugul je dia.

sementara tu di opis plak ada sorang staf yg baru masuk ni asik menganggu idup aku. dia ni pun muda dr aku...muda 2 thn...asyik duk sms...tipon..emel....n pantang nmpk aku ade je yg dia nk nyakat. berpuluh2 kali ajak kuar baru la aku setuju. aku ni kalo ngan geng2 1 opis aku payah sket coz x mo diorg tau life aku kt luar cmne. first time kuar dia boleh tepon mak dia cakap dia bawak bakal menantu mak kuar ni. hangin btul aku.....tp 2 bln lps tu aku bertunang ngan dia.....dan 5 bln lps tu aku kawen ngan dia.....hahaha....

pasal bdk terlanjur tu....memula dia ada tnye kabar..aku jwb gitu2 jela. lama2 dia pun senyap. kwn dia yg selalu temankan kitorang dulu tu ada sambung study kat sini. dia pun ada apply tp x de rezeki kot. kalo dia sambung lg, dh tentu aku akan berjumpa dia lg......aku harap dia dah berubah...tu aje cite aku....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 03:06 PM | Show all posts
Reply  aKudaRikayanGan


    ok..dh abis mkn..blur la plak lps pekena burger McD ni... k sambung ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 14:31



ooo....camtu plak kesah nyer....
wondering jgk tau y guy yg kta nmpk ngn mata kta sndiri sllu solat but that same guy sllu bt pkra yg cmtu....(u know wat rite)
de dua org guy yg i knl mngaku kt i dorg pnah bt kje cmtu or at least sllu lyn cd cmtu..siap de personal collection...

so u kwin ngn ofis mate u jgk la?
wahhhh klu dh jodoh kn...
tahniah.....menarik cter awk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 03:08 PM | Show all posts
Reply 131# babydevil


    taip la kt word dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 03:42 PM | Show all posts
me pun sama mase abg senior di tekel pompuan feeling ustazah....
shida81 Post at 22-10-2010 11:50



    rasa mebuak2 cm nk muntah tak tme tgk aksi tekel menekel diorg tuh???

tp, apekan daya, sape cepat, dia dapat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.342999 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list