CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
Post time 22-10-2010 11:46 AM | Show all posts
pastu cuti sem....dia blk johor n keje part time. aku slalu la ber'sms' ngan dia. tp asyik2 aku yg s ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 11:08


sedihnyer baca cter awk...
hurm...sy penah rsa minat kt sorg yg agak islamic...
dia pn akui kt mak sy dia perasan sy dpt terima dia seadanya....
tp alih2 dia kwin ngn org lain....skrg tgh tgu hr nk timang baby....
papepn sy rsa dorg cocok la...sy tgk kt gmbr je...
msa dorg kwin sy x g pn...alasan sy sb sy ada 2 jmputan kwin...
huhuhuhu

skrg sy bsyukur sgt wlupn sy xdpt sesorg yg cm dia, Allah berikn sy sesorang yg sgt2 hargai sy...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 11:47 AM | Show all posts
nak share citer pasal sorg kawan aku ngorat lelaki...masa tu depan kitorang bertiga....
dia tengok  ...
ctzaharah Post at 22-10-2010 11:12



patut la ur fren brani nk tekel ngn kaedah tu...
sb dia mmg cun pn...
huhuhuu
so skrg ur fren tu stil kwn ngn mamat tu ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 11:50 AM | Show all posts
hehe bes la cite korang ni..
haku sangat xreti nk tackle laki kekdahnye...

tp, c ...
hAzEL^nut Post at 22-10-2010 10:34



   me pun sama mase abg senior di tekel pompuan feeling ustazah....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 11:56 AM | Show all posts
i tak penah pikat lelaki..
melinda_gordon Post at 20-10-2010 17:09



    mel kat board gossip ada org cari ko.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 12:21 PM | Show all posts
Reply 101# aKudaRikayanGan


    hahaha..tp ada lg citer ni....nk dijadikan cerita....hampir 2 thn lps tu tiba2 dia kontek blk. masa ni plak aku pun baru putus cinta lg ngan sekor mangkuk ayun  ( aku tertifu.....dia dh kawen upanye...).. masa ni bdk ni dh keje. dia nk smbg study. so, tnye aku study2 ni la. aku yg baru frust ni pun membara blk ingatan terhadap dia...hehe...last2 kami berjumpa juga....sblm tu ckp tipon n sms je. dia ada la ckp...dia dh berubah...x mcm dulu...aku x amik pot sgt. tp aku rasa dia dh x skema sgt...dh pandai gurau2 n kenakan aku.so, terhiburla....last2 kami berjumpa kembali...aduhai....hensemnya dia....dh makin dewasa..hihi. x lama lps tu, dia tetiba buat pengakuan yg dia bkn teruna lg....aku terkexut badak...tp wat cool n gurau2 ngan dia...'ooooo dh kawin senyap2 ek..ni nape cari saya....nnti bini marah..' .

ala...member ajak gi mkn..nnti la smbg....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 12:28 PM | Show all posts
Reply  aKudaRikayanGan


    hahaha..tp ada lg citer ni....nk dijadikan cerita....hampir 2 thn l ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 12:21



adehhhh cm tgk tv plak tup2 de iklan plak...
tucen pas mkn trus smbg cter tau...
xcited nk thu ni....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-10-2010 01:16 PM | Show all posts
mel kat board gossip ada org cari ko.....
shida81 Post at 22-10-2010 11:56



    huh?sape?
haku tak penah masuk situ wei..haku xminat..
sape wei?ko ckp btul2..jgn memain...
haku tak mudah terpedaya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 01:20 PM | Show all posts
Reply 1# shida81

aku xkeja lakilaki keja aku
hahhahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2010 01:28 PM | Show all posts
Reply  aKudaRikayanGan


    hahaha..tp ada lg citer ni....nk dijadikan cerita....hampir 2 thn l ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 12:21



    ko kena hati2 ngan mamat jenis nie.....sekali dah rase nk rase lagi....:@
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 01:28 PM | Show all posts
huh?sape?
haku tak penah masuk situ wei..haku xminat..
sape wei?ko ckp btul2..jgn ...
melinda_gordon Post at 22-10-2010 13:16



   dia tny kaka mel... ko kan tu? ko x pernah masuk board gossip ke? aku rase aku pernah jumpe ko kat sana la....
ke aku salah owang
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 01:32 PM | Show all posts
dia tny kaka mel... ko kan tu? ko x pernah masuk board gossip ke? aku rase aku pernah  ...
shida81 Post at 22-10-2010 13:28



    kalau sebut kaka mel tu haku ler tu..
tapi masalahnye haku mmg tak penah port kat sana pun..
kat benang mana wei??meh sini haku nak skodeng sat..
kat mana??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 01:40 PM | Show all posts
kalau sebut kaka mel tu haku ler tu..
tapi masalahnye haku mmg tak penah port kat sana pu ...
melinda_gordon Post at 22-10-2010 13:32



  bukan kat gossip la... thread tu dah jd thread bermasaalah... heehehheeedia bukak kat "masaalah Peribadi"
x tau kenapa kn banned
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 01:42 PM | Show all posts
senang je nak ngorat lelaki yg kita suka..ctrl ayu & sopan santun aje la depan si dia..
tp ai x suka ngorat lelaki, biar lelaki yg ngorat ai dulu..play hard to get dulu la..
bila rasa2 dah suka, barula kita ngorat dia balik...biar si dia terkenang2 kebaikan kita, caranya:
1) kalau b'day si dia, xyah beli prezen mahal2..just buat kek & buat card sendiri itu lebih dihargai..(tunjukla kreativiti sket)
2) kalau valentine's day ke b'day si dia, ai buat surprise...cth, hntr blue roses ke, chocolate ke opis si dia via noel delivery.
3) kena pandai masak kegemaran si dia, x kisah la..kalau dia suka western food i pon kena belajar la..now ai dah expert masak spagheti, steak, chicken chop, fish n chip, etc.
4) bila dah kawin, lagi la terer ai ngorat hubi i...mesti pandai massage, pakai seksi2 or pakai costume dlm rumah, manja2...barula hubi syg.
5) and jgn lupa sentiasa solat berjemaah sama2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 01:44 PM | Show all posts
bukan kat gossip la... thread tu dah jd thread bermasaalah... heehehheeedia bukak kat "masaa ...
shida81 Post at 22-10-2010 13:40



    hang ni ckp mcm kap lam ya nga pung hade..
tadi ko ckp kat board gosip..ni bkn kat bod gosip plak..hape ni wei??
hehehehe..ko bagi aku link kat benang tu..
tak pun ko bagi haku benang tu tajuk hape dan kat bod mana..
senang haku g selidik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 01:49 PM | Show all posts
hahahahaa....
aku sbuk menjoyah kat board gossip td.....
tu tertype board gossipp.. sowoi..sowi....
aku x dpt detect la board mn, sbb dowang dah classified as post bermasaalah....
tp tajuknya "di mana ko menghilang"
nnti aku check blk..... sambil2 tu ko selidik la dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 01:52 PM | Show all posts
senang je nak ngorat lelaki yg kita suka..ctrl ayu & sopan santun aje la depan si dia..
tp ai x suk ...
sherryda Post at 22-10-2010 13:42



   ai suka ngorat lelaki... challenge myself.. tp klu laki tu dah jatuh cinta boring plak.. hehehelagi susah nk dpt lagi i bersemangat like my senior tu la... bape taun i amik nk rapat ngan dia
mase me ngan hb dulu suka bg kad kecik2.. pastu wish "selamat hari rabu"
depends on ari yg aku kasi.. klu kamis "selamat ari kamis"..... hahaha boleh
geli aku.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 01:55 PM | Show all posts
hahahahaa....
aku sbuk menjoyah kat board gossip td.....
tu tertype board gossipp.. sowoi..sowi.. ...
shida81 Post at 22-10-2010 13:49



    yela yela joyah oi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:00 PM | Show all posts
Reply 115# shida81


    weh..
haku tak jumpa...kat bod mana eh??
sape punye thread?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 02:00 PM | Show all posts
aku tak biasa pikat-pikat ni. lagipun aku jarang minat2 kat sesapa.

cuma suka main2kan perasaan dorg je bila dorg try pikat aku. bila aku dpt agak lelaki tu suka aku, aku makin siram api dgn minyak petrol wlupun aku takde hati kat dia. aku saja menggedik manja2 gitu. saja tanya bila dia nak pinang aku. saja tanya tak mau kasi bunga ke, hadiah ke. kadang2 saja je ckp dia hensem la, sweet la. nanti dia tersipu2 malu.


kalau dia dh mula nak luahkan perasaan, cthnya dia ckp, "saya nak berkawan rapat dgn awak boleh tak?" aku akan jawab dgn loyar buruk, "laa kan kita dh duduk cukup rapat ni."
kalau dia kata nak kawin dengan aku, aku jawab aku nak lelaki yang kaya raya, ada banglo 10 tengkat, ada keta menjalar 20 bijik. klu dia tak de, aku tak mo kawen dgn dia. lepas tu aku alih topik laen.... boleh?

kesian la mamat2 yg pernah aku permainkan dulu. tapi sekarang aku dah insap dah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 02:03 PM | Show all posts
Reply  shida81


    weh..
haku tak jumpa...kat bod mana eh??
sape punye thread?
melinda_gordon Post at 22-10-2010 14:00


itulah masaalahnya, aku pun x leh detect .. aku check kat post reply aku cuma ada tajuk je...bod ----> STOR 1 (POST BERMASAALAH)
tp aku ade reply la.. aku ckp ko lepak kat bod sini... pastu aku kuar lunch blk lunch td aku chk dah x jumpe....
nk tny momod pun aku x tau, bod mn... ko tggu jap aku nk tny momod Cinta & Perhubungan-->masaalah peribadi....
aku rase mcm kt bod nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 07:20 PM GMT+8 , Processed in 1.710370 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list