CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
Post time 22-10-2010 09:26 AM | Show all posts
Reply 79# shida81


    tu jenis xphm soklan tuh..kasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 09:32 AM | Show all posts
hehehehehehe
best jgk ek cter korg...
thanks to TT bkak thread ni.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:35 AM | Show all posts
hehehehehehe
best jgk ek cter korg...
thanks to TT bkak thread ni.....
aKudaRikayanGan Post at 22-10-2010 09:32



   x ramai bukak cite nie.... i pun mengalu2alukan lelaki yg ditekel pompuan share exp.....dulu mase i cite ngan mak pasal i tekel my senior my mom ckp i x malu .....
terhegeh kat jantan
i bukan tekel murahan taw huhuhu...
i tekel berhemah ....
i siap bg taw my mom...
klu senior i masuk minag trima je jgn tny2 i.....
motipp berangan....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:46 AM | Show all posts
..........

kalu lelaki nak citer pasal ditakel bleh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:51 AM | Show all posts
..........

kalu lelaki nak citer pasal ditakel bleh
aminkdt Post at 22-10-2010 09:46



   boleh je... silakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:10 AM | Show all posts
x ramai bukak cite nie.... i pun mengalu2alukan lelaki yg ditekel pompuan share exp.....dul ...
shida81 Post at 22-10-2010 09:35



hehehehehehe alih2 ur mom dpt rombongn dr org len (ur hb la)...
dat time ur mom tny kt u x nk trima ke x?   

hehehehehe
i penah ke tekel guy?hurmmmm(nk pk dlu)
main2 mata tu ada la kot...kihkihkihkih
now he is my bf...& smeday will be my hubby....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-10-2010 10:20 AM | Show all posts
comelnya kisah korang...

rasanya xpenah pikat lelaki..
tapi kalo sekadar curi pandang ada laa..
masa form 4, baru masuk sekolah baru....
pastu st time tgk ada sorg cikgu tingkatan 6 lalu depan kelas..terus rasa suka tgk muka dia..
tiap2 hari mesti tunggu bila la diA  nk lalu depan kelas ni..hehe
hampir 6 bulan,baru ku tanya budak kelas pasal cikgu tu...
depa citer cikgu tu mmg hensem tapi panas baran..asek cerai je...dah dua kali cerai....masa tu baru kawin ngn bini baru
sejak haritu kurang la suka tgk muka dia...




tapi................
ada sorang cekgu lak mcm bg hint minat kat i
tapi dia dh kawin..
dia ajar subjek ekonomi..ku amik subjek tu sebagai subjek tambahan....
selalu je cikgu tu jln belakang ku..
pastu pijak kasut smpai tercabut..
malu woooooooooooooo...
tiap hari mesti jalan pndang belakang..takot cikgu tu tetiba ada kt belakang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:30 AM | Show all posts
ni cite masa aku mula2 keje....baru grad ms tu.aku keje kt lab n slalu in charge student practical. ada sorg bdk ni aku suka sgt... muka dia sweet sgt. org nye pun baik je. dia pun slalu pandang2 aku (prasan lak). kalo aku lalu kat workbench dia tu...ada saje soalan yg dia nk tnye (soklan bodoh yg buat aku rasa bdk ni saje nak bercakap ngan aku). dia saje buat keje lmbt2  n bila bdk2 kelas dia dh blk....dia sibuk lg nak borak ngan aku.suka tnya asl mana la...umur bape...mcm2 la.

menda ni ulang2 dlm 3-4 dia punye praktikal class la...drp aku suka sbb dia sweet mulala aku suka dia kot lain. tp kontrol2 la psl bdk ni student n aku staf kat situ. tambah lg dia muda 4 thn dr aku. slalu duk borak2 tu..rupa2 nya dia duk x sampai 100m dr umah sewa aku. skalu tu dia tnye mlm aku mkn kt mana..aku ckp kdg2 masak(ceh...nk menunjukkan aku ni pompuan yg baik la...) ...kdg2 mkn kat gerai je. so, dia ajak aku kluar mlm tu. aku pun serba slh mlm tu nk pakai cmne sbb bdk ni ala2 islamik skit. x kan nk pakai baju kurung plak. kengkawan serumah aku duk pelik dh aku nk gi mana...nk kata gi dating tgh gaduh besar ngan pakwe....lg pun ms ni pakwe aku duk jauh n kitorang kalo kuar pun siang2 ari minggu je (hehehe...sbnrnye ms ni aku masih ada pakwe tp dlm proses nk clash sbb dia psg awek baru kat upm). itu yg aku pun wat perangai tuh...last2 aku rs baik aku jd diri aku sendiri je...so pakai mcm biasa je la. dh bdk ni smpai kt umah aku...dia call n aku pun kuar la.....adoiyyyaaa...siap bwk kwn satu klas dia plak.bengkek je. yg kawan dia ni lak siap ckp...'la...ko nak kuar ngan akak lab ni ke...ingatkan sape...eh, akak ni vogue gak eh...'.perghh..nak je aku lepuk kepala dia.

bengkek je....smbil jln tu (nk gi mkn kat kedai dekat umah je)....aku tnye bdk tu 'apsal bwk  kwn dia ni skali? segan la....' dia kata sbb x tau cmne nk 'lari' dr kwn dia ni.dh terbiasa kemana2 berdua'. so, go-on je la......lps dh 3-4 kali kuar skli ngan kwn dia tu. baru la dia brani kuar ngan aku je. dia pun mula la tnye psl pakwe aku tu.....syg ke kt pakwe tu? 'syg lg tp dh org ada yg lain...' . mmg nk clash ke? 'yup....tiada maaf kalo bab curang'. bape lama couple? ' 5 thn'. umur dia bape? '** , muda sethn dr sy'. oooooo...muda dr awk jugak la.....' kenapa ckp 'laaa..' plak?' sy pun muda dr awk gak...' awak bukan pakwe sy'. ada can sy? 'hah? tgk la....awk nk ke pompuan yg tua dr awk? lg pun sy ni masih lg awek org pun...' . hmmm...x pela...bkn isteri org pun. dlam hati ku...yuhuuu....dia mmg btul suka kt aku la...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 10:32 AM | Show all posts
nak jugak cite pengalaman ngorat laki  

"awk.... sy nak awk jadi imam saya n sum1 yg boleh bimbing sy di dunia ni utk jd seorang pompuan yg baik n solehah di dunia ni"  
superdodol Post at 21-10-2010 10:14



    hahaha mau gelak guling2 aku baca nih...

buleh praktisssssssssss....

tp, takut direjek jugakkkkkkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:34 AM | Show all posts
hehe bes la cite korang ni..
haku sangat xreti nk tackle laki kekdahnye...

tp, cuma mau meroyan sengsorang dlm bilik bile nengok laki yg kuminati ditakel pompuan len..........
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:52 AM | Show all posts
hahaha mau gelak guling2 aku baca nih...

buleh praktisssssssssss.. ...
hAzEL^nut Post at 22-10-2010 10:32



    ala... kalo kne reject pon bukan nye end of our life, kalo malu pon kejap je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 10:54 AM | Show all posts
ni cite masa aku mula2 keje....baru grad ms tu.aku keje kt lab n slalu in charge student practical.  ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 10:30



   dah tu? kapel x?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 10:56 AM | Show all posts
Reply 90# hAzEL^nut


    malu.... tapi mahu  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 10:59 AM | Show all posts
hehehehehehe alih2 ur mom dpt rombongn dr org len (ur hb la)...
dat time ur mom tny kt u x nk ...
aKudaRikayanGan Post at 22-10-2010 10:10


hohoho my senior lambat 2 hari.. i da kapel ngan hb.... hehehe.. cisss.....:@since i sowang yg setia, i lepaskanlah pancing i kat dia
motippp baru 2 ari kapel.. dah setia....

ada satu lagi...
mase kat library konon2 nk g toilet saje je lalu depan senior tu...
kat dlm toilet duk la dlm 2 3 min sambil2 betulkan tudung betulkan kain then kuar nk lalu depan dia lagi..
otw nk lalu depan dia terserempak ngan kawan dia, yg hensem gak... dia senyum kat i..
wahhh terperasan i ...
pastu i rse ngape kaki i rase sejuk ni...
i tunduk bawah tgk kaki...
allaaaaaa... kain senteng sebelah nampak kaki maluuuuuu....
patutla dia senyum
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 11:08 AM | Show all posts
pastu cuti sem....dia blk johor n keje part time. aku slalu la ber'sms' ngan dia. tp asyik2 aku yg sms dulu...terasa la gak...tp nk amik hati punye psl...buat jela. time ni aku dh clash ngan pakwe secara rasminye setelah berbalas2 serangan. so, usaha lebih la nk psg baru..hehe. bila sem bukak bdk ni mcm agak dingin ngan aku...lama x jumpa, kaku la plak. aku plak masa ni byk outstation...so, jarang jumpa dia. tp aku slalu la belikan ole2 utk dia. blk je dr outstation mesti gile nk tgk muka dia dulula. kalo beli mknn tu beli byk skit la sbb dia kan duk ramai satu umah....kwn dia siap ckp ' akak ni baik betula la...gi mana2 ada je buah tangan utk kitorng. kalo gi penang lg beli la byk buah pala..sy suka buah pala' . eeiii...byk cantik muka dia...aku belikan utk buah hati aku ni...bkn utk ko la..hukhuk. mlm2 sesaje la buat2 lapo....kirim dia beli mknn...mls ar nk kuar byk sgt ngan dia. dh dia htr mknn tu..lepak r kejap borak2 kat dpn umah.

dlm dkt sethn duk gitu jela...kitorng x couple pun. bdk ni sbnrnye kaki surau. so, kalo nk keluar mlm tu....kena lps dia blk solat isyak kat surau la....sejuk hati aku. satu mlm tu kitorng ber'sms' . ntah cmne keluar la cite psl status hubungan kitorng ni. tp masing2 punye ayat sgt2 la berlapik n main berkias2 pulak. summarynya:

1. aku ngaku suka kat dia..tp x berapa yakin sbb dia muda drp aku..
2. dia suka aku jugak tp x de peluang. yg bab peluang ni mmg aku x paham kenapa sbb dia x mo ckp trus trg. yg pasti dia kata sbb ni bkn kerana aku atau dia
...bkn dia ada awek ke apa.... aku rasa mgkin family dia kot sbb dia ni kan ala2 alim.so, mgkin dia ada cite psl aku kt family dia.
3. last2 dia ckp kalo ada pluang pasti akan bersama nanti....

mlm tu aku langsung x tido. n sejak mlm tu aku memperlahankan 'aktiviti' mengejar dia. sem seterusnya aku dh in-charge praktikal dia. so, sgt jrg jumpa. kalo jumpa pun aku mcm serba salah. dia ajak kuar aku bg alasan. last2 dia tnye, awk dh ada pakwe ye skrg? ' x la...awk ada nmpk ke? . takla...awk mcm lari dr say je... 'sy x nk ganggu awk..nnti x de awek nk dkt ngan awk..' hehe..dia gelak je. beberapa bln lps tu ada staf kaki gossip duk cite2 psl student yg couple. org tu ngan org ni...org ni ngan org tu...so aku buat2 la tnye student ni ngan sape...student tu lak ngan sapa. sambil2 tu masukkan nama bdk ni skali. member ni ckp oooo dia ni ngan sorg awek ni.bg nama dia N la. aku x kenal N ni... so, aku siasat la....ooooo...awek ni pun cam alim2 jugak...tudungnya agak labuh...siap pakai stokin. so, aku rasa seswai la ngan dia...awek vogue mcm aku mana la layak kan..... jadi, aku pun menyepikan diri. x lama lps tu plak dia gi praktikal di hospital selama setahun n aku pun x ambil tahu. cuma masa dia sms raye je aku reply....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 11:10 AM | Show all posts
hohoho my senior lambat 2 hari.. i da kapel ngan hb.... hehehe.. cisss.....since i sowang yg s ...
shida81 Post at 22-10-2010 10:59



adeh....mst malu gler kn...
hehehehehe

msa mula2 knl ngn bf i, i perasan dia sllu dok pndang i...(ke i yg perasan)
time ni ktorg de kt 1 karnival ni...time nk blk tu huhuhuhu dia ngn sunglass dia tu dok pndang i je...
i perasan tp bt donno je...smp my sister ckp, long he looking at u....then i jwb, yes dear..i know dat..
huhuhu tu yg aku blas blk pndangan dia (wlupn i xbpe nk perasan bola mata dia kt ne sb dilindungi oleh sunglass nyer...
huhuhu to me dat time, pkara yg susah nk lupakn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 11:12 AM | Show all posts
nak share citer pasal sorg kawan aku ngorat lelaki...masa tu depan kitorang bertiga....
dia tengok mamat sorang tu macho, sedang berdiri sorang2... kitorang lalu dan tiba2 dia cakap...
"hensemnya mamat tu, machonya...machonya...kene tekel nih..."

kitorang cabarlah...dia pun dengan selamba pegi kat mamat tu n cakap,

"abang... abang berdiri kat sini sorang2 tak panas ke, kalau panas apa kata kita masuk kat restoran sana tu dan belanja saya minum.... "

peh...cair mamat tu....




tapi member kitorg tu mmg cun pun mata coklat lagi... mamat mana yg tak cair...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 11:22 AM | Show all posts
nak share citer pasal sorg kawan aku ngorat lelaki...masa tu depan kitorang bertiga....
dia tengok  ...
ctzaharah Post at 22-10-2010 11:12



   hohoho.. cuber aku yg ckp mcm tuh.... harus mamat tu akngkat kaki...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 11:24 AM | Show all posts
pastu cuti sem....dia blk johor n keje part time. aku slalu la ber'sms' ngan dia. tp asyik2 aku yg s ...
tucenmeow Post at 22-10-2010 11:08


alah ciannya...xper x per tggu dia clash (jahatnya aku) nnti bleh bg dia ur shoulder to cry on
i dulu pun start rapat ngan senior tu after dia clash ngan makwe dia...
mase tu lah i masuk jarum......
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 11:39 AM | Show all posts
Reply 97# ctzaharah


    beraninye...tak kenal pun laki tu baik ke jahat ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 07:39 PM GMT+8 , Processed in 0.608773 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list