CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
Post time 21-10-2010 10:15 PM | Show all posts
Aku penah ada crush masa umur 18..
Dia ni boleh dikategorikan a cross btw badboy and weirdo..
Muka dia ala2 azhar sulaiman versi chinese tapi dia org melayu...
Aku x reti nak tackle,cuma bila ada subjek yg sekelas dgn dia aku akan pakai kemas2...
Tudung siap bergosok,walaupun gaya stokin warna-warni pelik masih aku gayakan...

Pernah skali masa kat cafe aku terperasan yg dia pandang aku,masa tu aku berbaju kurung...Aku xtahu macamana muka aku,tersangat lah control dup dap dup dap

Pastu ada roommate aku minat kat dia,bagus jugakla sbb dia tolong buat research pasal that guy...
Lepas 3 tahun,baru aku berani cakap dgn dia...tu pun sbb nak bagitau kelas cancel...
Pastu masuk tahun akhir,aku baru berani senyum kat dia supaya dia x cop aku sombong...
Sebelum ni kalau selisih aku buat-buat pandang tempat lain,tak pun senyum kat kawan yg jalan seiring dgn dia...

Pastu bila dah abes blaja,aku dah xtau dia kat mana...mungkin dah ke langit biru sbb dia pandai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 01:16 AM | Show all posts
comel nya baca cita korang
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 01:42 AM | Show all posts
boleh belajar taktik mengorat ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 03:48 AM | Show all posts
hahaha..best gila arr cite-cite ngorat korang nie..
suka...sukaaaa.....

tak sabar plak nak belajar & praktikkan skill2 mengorat yg berjaya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 07:59 AM | Show all posts
nak tumpang story gak.....

ini bukan crita dulu2 tapi cita kini and bakal dijadikan kenangan ma ...
nur82 Post at 21-10-2010 21:04



pas nie motiipp lelaki lagak jd alim memandangkan ramai tul pompuan jatuh ati kat lelaki yg mcm2 alim...termasuk la i...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 08:07 AM | Show all posts
pas nie motiipp lelaki lagak jd alim memandangkan ramai tul pompuan jatuh ati kat lelaki yg mc ...
shida81 Post at 22-10-2010 07:59



   alim ada makna 2.....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-10-2010 08:48 AM | Show all posts
Reply 1# shida81


    lawak ar citer ko ni.. dr jln bersepah,, dh berkepit ek..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 08:54 AM | Show all posts
aku lakkkkkkkk hehehehe..mase tuh aku ting 4..aku ni jenis rajin g public library..lepas time sekolah...masa tu ader mamat tuh (sek arab).bejiran ng sekolah aku lah....dia asik pandang jek aku....memula tu aku tak perasan...bila aku da perasan..mula la aku pon perasan yg dia suka kat..aku..makanya makin rajin lah aku g library tiap2 petang..kalu dia x datang agak prast la aku ketika itueee....lama gak la kita saling pandang memandang....SETELAH sekian lama ko pandang aku pandang ko...SATU ari dia pon tegor aku...dia pon kenalkan diri dia....bla bla bla...........LAST2 sekali...dia tunjuk kan aku BATU2 cincin yang cantik.....upa2nyer dia nak meniaga ngan hakuuuuuuuu.....la nan hadoooooooo..terus aku hilang minat nak bekenalan lebey lanjut ngan dia......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2010 08:55 AM | Show all posts
aku memg dh ader boipren,, tp tgh dok ngurat sorg mamat yg eksen lg ensem ni.. tgk muker dier memg tak leh tahan..   tp dier ramai aweks.. cung2 plak tu.. so aku memg takde harapan.. aderkah aku harus mmbuke dada n berjalan spt itik serati tuk menggode mamat tu?.. itula care kotor setakat ni yg buleh aku pikir..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:01 AM | Show all posts
aku lakkkkkkkk hehehehe..mase tuh aku ting 4..aku ni jenis rajin g public library..lepas time sekola ...
makadek Post at 22-10-2010 08:54



   hahahahaha ....abih ko bli x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:02 AM | Show all posts
aku memg dh ader boipren,, tp tgh dok ngurat sorg mamat yg eksen lg ensem ni.. tgk muker dier memg t ...
plainjane Post at 22-10-2010 08:55


ko mesti suka cabaran kan? saje je nk tekel mamat tu? nk test market.......kena tny pendapat owang laen.. aku no komen....
takut tektik kotor tu mkn diri ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:04 AM | Show all posts
Reply  shida81


    lawak ar citer ko ni.. dr jln bersepah,, dh berkepit ek..
plainjane Post at 22-10-2010 08:48


ingat senang nk jln kepit2...i practice taw.... sengal2 kaki
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:08 AM | Show all posts
Reply 70# shida81


    beli mendernyer...duit pon tadek..nak kena sesah ngan bapak aku beli bebukan...bapak aku pon tokey batu cencen..heheheh....aku just puji2 je lah...akan kecantikan batu2 itu..n slow2 aku ngorak langkah dan bla..sejak ari tu aku jarang g library...hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:08 AM | Show all posts
Reply 72# shida81


   
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:08 AM | Show all posts
Reply 71# shida81


   
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:09 AM | Show all posts
apsal xbnyk forumer yg citer pnglmn dorng nih,pnt tunggu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2010 09:13 AM | Show all posts
apsal xbnyk forumer yg citer pnglmn dorng nih,pnt tunggu
nazareth Post at 22-10-2010 09:09


taw pun, aku pun letih nunggu....xkan x de pompuan tekel lelaki.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:18 AM | Show all posts
Reply 77# shida81


    cube u bkk thread tnye lelaki plk...mesti berdoyon2 dtg citer..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2010 09:20 AM | Show all posts
Reply  shida81


    cube u bkk thread tnye lelaki plk...mesti berdoyon2 dtg citer..
nazareth Post at 22-10-2010 09:18



   owang lelaki lelaki mmg byk cite, silap2 nnti cite dlm kain pun dia bukak.. tu yg mls nk tny
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2010 09:21 AM | Show all posts
wa akk x de pengalaman menekel laki...akk inesen gitu

laki sajork yg memikat akk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 04:03 PM GMT+8 , Processed in 0.396966 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list