CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: shida81

mari bercerita pengalaman memikat/mengejar lelaki

[Copy link]
Post time 21-10-2010 10:08 AM | Show all posts
yuppp agreed... coz i mase sek pun tomboi...tp i gerenti u mesti dah transform kan....kan.. ...
shida81 Post at 21-10-2010 10:03



    hehehe..
dah la..umo dah 25 dah..kalau tak transform gak,masalah mak noks..
tapi kekasaran dan kebrutalan dlm bahasa tu kengkadang tak leh nak ubah gak..adeh...
mcm mana yek..sila la bantu iols nih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-10-2010 10:08 AM | Show all posts
Reply  shida81


    hang salah paham... aku maksudkan pompuan yg dok maki lelaki gemuk yg ko ci ...
ctzaharah Post at 21-10-2010 10:06



   hehehe.. itulah mintak maap la sesangat..ada plak pm aku td..... ecehhh eceehhhh... pembela kaum la gamaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 10:10 AM | Show all posts
hhahahaha... motip cakap x pernah tekel lelaki
shida81 Post at 21-10-2010 10:05



    hahaha..mcm tu tekel gak ke??tak tau lak..
rasenye tu lebih kepada berterus terang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 10:10 AM | Show all posts
hehehe..
dah la..umo dah 25 dah..kalau tak transform gak,masalah mak noks..  
...
melinda_gordon Post at 21-10-2010 10:08


huhuhuhu... i pun mengalami masaalah yg sama
nasib hb x kisah....
mase memula nk tekel menekel ngan hb...
hb pernah ckp , cuba ko jln elok skit, ni bersepah2.. mcm org berkawad
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 10:14 AM | Show all posts
nak jugak cite pengalaman ngorat laki  

mase blaja dlu kat kolej ade sorang mamat ni iras2 farid kamil, tinggi same muke pon lebih kurang huhuhu... sekali mase sem2 die 1 lec hall... bile die dtg je mst nak usha2... orang blaja pandang depan ni x g pandang mamat 2   pas2 nak jugak tau pasal die mintak sorang member laki ni mintak biodata die suh die tulis dlm buku biodata (zaman ni biodata masih menjadi kenangan ) naseb baik la die nak gak tulis huhu smpan smp skg utk jd kenangan hehehe....

hoho 1 lg, kejadian ni jadi tahun lepas... saye ni kire kerek n selamber la org nye, saya minat sorang mamat neh, start sms2 die mase akhir sem dekat2 nak final, mule2 niat nak wish goodluck jer, last2 berlanjutan pas2 terjatuh minat n ske plak...
so 1 mlm 2 ngn berani nye anta msj kat die bg2 hint ckp nak die jd sum1 spesel tapi gaye sms ala2 cmni "awk.... sy nak awk jadi imam saya n sum1 yg boleh bimbing sy di dunia ni utk jd seorang pompuan yg baik n solehah di dunia ni"     huhuhu (yela kne ckp cmni bab mamat yg saye minat ni ala2 ustaz gitu...
tapi apakan daye die balas ckp belum bersedia utk semua 2 n nak tumpu pada family dulu huhu lagi plak die x bape ske pompuan yg memulakan sesuatu hubungan 2 (kire ala2 ego la) huhuhu
saya agk kecewa   tapi boleh je terima hakikat 2 n life goes on macam biase  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 10:22 AM | Show all posts
nak jugak cite pengalaman ngorat laki  

mase blaja dlu kat kolej ade sorang mamat ni iras2 fari ...
superdodol Post at 21-10-2010 10:14



   alah.... klu i mesti malu .. mencik la kena reject... i x suka kena reject so skang ada bf/tunang/hb? tp sonok kan bli igt2 blk mase tekel lelaki...
motip pompuan suka lelaki mcm ustaz..
my senior dulu pun mcm ustaz tu yang berstokin, pakai tudung litup bagai ....
tp ayat u i x tahan nk gelak la..... nk larriiiii dulu...
ape kata lelaki klu dpt message mcm tu? kite tggu lelaki jawab...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-10-2010 10:31 AM | Show all posts
awk.... sy nak awk jadi imam saya n sum1 yg boleh bimbing sy di dunia ni utk jd seorang pompuan yg baik n solehah di dunia ni"


i rasa lelaki tu rejek sebab u buat satu mistake...suppose u mention dunia dan akhirat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 10:51 AM | Show all posts
alah.... klu i mesti malu .. mencik la kena reject... i x suka kena reject so skang a ...
shida81 Post at 21-10-2010 10:22



    dah biase arr direject, mungkin sbb saye ni x kup comeiii kottt die agk encemm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2010 10:52 AM | Show all posts
awk.... sy nak awk jadi imam saya n sum1 yg boleh bimbing sy di dunia ni utk jd seorang pompuan yg b ...
ctzaharah Post at 21-10-2010 10:31



    huhu mungkin la... gopoh sgt nak bgtau smp lupe nak type akhirat kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 10:52 AM | Show all posts
huhu mungkin la... gopoh sgt nak bgtau smp lupe nak type akhirat kot
superdodol Post at 21-10-2010 10:52



   neves tu... paham.. paham....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 10:53 AM | Show all posts
dah biase arr direject, mungkin sbb saye ni x kup comeiii kottt die agk encemm
superdodol Post at 21-10-2010 10:51



   x per u ckp dlm ati, dia yg rugi sbb reject u
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:00 AM | Show all posts
x pernah pun tekel lelaki nih... tp kena tekel banyak kali ler..... tp dgn hubby paling simple... dah kenal dia lama sebelum couple.... dia cakap "jom kawin", ingatkan dia memain rupanya serius....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:03 AM | Show all posts
x per u ckp dlm ati, dia yg rugi sbb reject u
shida81 Post at 21-10-2010 10:53



    huhuhu xtau la... pas kne reject ngn die mmg saye pegang pada prinsip "laki baik utk pompuan baik, pompuan jht utk laki jht"
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:04 AM | Show all posts
neves tu... paham.. paham....
shida81 Post at 21-10-2010 10:52



    tau xpe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 11:10 AM | Show all posts
huhuhu xtau la... pas kne reject ngn die mmg saye pegang pada prinsip "laki baik utk pompu ...
superdodol Post at 21-10-2010 11:03


betul2... x per jgn putus asasomeone somewhere is made for u ;)
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:45 AM | Show all posts
betul2... x per jgn putus asasomeone somewhere is made for u
shida81 Post at 21-10-2010 11:10



    huhu insyaallah... aminnnn  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2010 01:55 PM | Show all posts
salah parking la.... blh move x? hehehehe.....trus kan je la....
klu momod blh movekan...
...
shida81 Post at 20-10-2010 16:54


takpernya... tak move pun tak per kot... nanti stok2  --sheols,hoccay, noks-- boleh cerita pengalaman dia orang memikat/mengejar lelaki--kalau ada.  Aku pun pernah kena orat dgn spisis ni. haha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2010 02:02 PM | Show all posts
takpernya... tak move pun tak per kot... nanti stok2  --sheols,hoccay, noks-- boleh cerita penga ...
kawankau Post at 21-10-2010 13:55



   sile bercerita....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 09:04 PM | Show all posts
nak tumpang story gak.....

ini bukan crita dulu2 tapi cita kini and bakal dijadikan kenangan manis dihari tua nanti..
i x perasan since bila suka usha 1 mamat ni kat cafe tpat keja ...tp apa yang i ingat asalnya i suka tgk dia sbb dalam ramai mamat2 kat meja makan tempat dia selalu makan tue...cuma dia sorang jer x pg smoking room lepas makan n kalau x silap i dia rajin p surau ( means bersolat)...then start dari situ i suka usha dia......kebetulan meja dia paling depan n my meja paling blakang...so i makan mengadap lah dgn dia n bila xda org makan depan kami....kelihatannya kami makan mengadap walaupun dijarakkan oleh beberapa buah meja makan yang lain.......
tiap2 kali time makan n break time...i akan curi2 tgk dia......hehehe
kadang2 mcm sama2 memandang antara 1 sama lain dgn dia tp i buat2 x tau atau cepat2 larikan mata....hehehe

kadang2 lepas makan boleh terserempak dekat kedai tapi buat x tau n rasa x bersalah jer..
but lately, kami park keta dikawasan yang sama then nmpak ada mcm2 accessories dalam keta dia....ada bear siap tergantung lagi....sure da kawen mamat tue
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 09:30 PM | Show all posts
lama dah x ngorat2 ne
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 04:19 PM GMT+8 , Processed in 1.130255 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list