CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2573|Reply: 12

Justin Bieber Bawa Shawn Mendes Pergi Gereja Cari Ketenangan?

  [Copy link]
Post time 28-10-2022 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Justin Bieber dan Shawn Mendes dilihat pergi ke gereja yang sama, baru-baru ini.


Menurut laporan TMZ, kedua-dua penyanyi itu dikatakan mahu mencari ketenangan dan merawat masalah kesihatan mental yang dialami.




TMZ




Mereka dilihat menaiki kenderaan sama menuju ke Churchome di Bev Hills. Bagaimanapun, tidak pasti sama ada kedua-duanya menyanyi di dalam gereja atau sebaliknya. Ini kerana, Justin dipercayai pernah menyanyi di situ.


Usai waktu gereja, Shawn dilihat segera ke kenderaan dan meninggalkan kawasan tersebut bersama Justin.


Seperti umum mengetahui, Shawn telah membatalkan konsert jelajah dunia pada Julai lalu berikutan dia mahu meluangkan masa untuk diri sendiri dan kembali kuat di hadapan peminat.




Shawn dan Justin dalam video muzik Monster




Manakala Justin melakukan perkara sama beberapa bulan kemudian. Menurut Justin, kesihatannya lebih penting dan menjadi keutamaannya pada waktu sekarang.


Kedua-dua bintang pop Kanada berusia 20-an itu nampaknya bersandar kepada kepercayaan mereka untuk membantu melalui waktu yang sukar ini.







Rata-rata peminat turut berdoa agar kedua-dua penyanyi itu sembuh dan kembali ‘aktif’ apabila mereka sudah bersedia.




Sumber: OHBulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
In my wildest dream.... diorg tak pergi gereja tapi.... ahaks.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak breakup dgn camila kepam tu trus mcm tak tntu arah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik ahh bibir ni. Tak bagi bini dia kawan dgn Selena tp dia boleh pulak kawan dgn ex bf bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm2 hal lah korg ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2022 09:17 AM | Show all posts
Dah kaya pon, hidup tak tenang jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2022 05:20 PM | Show all posts
Ketenangan tu bkn bgantung kt lokasi.. tp kt hati kau. ht kau kacau, kau g lah swiss pon ttp x tng
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:31 PM | Show all posts
MoonRise replied at 29-10-2022 09:17 AM
Dah kaya pon, hidup tak tenang jgk.

Pelik kn dorg ni? Mcm Ariana Grande, x henti buat2 plastic surgeries smpaikn muka sheol skrg ni dh pelik. So mknanya dorg ni mmg kya tpi rsa insecure tu sntiasa ada.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 11:33 PM | Show all posts
iolss replied at 3-11-2022 05:20 PM
Ketenangan tu bkn bgantung kt lokasi.. tp kt hati kau. ht kau kacau, kau g lah swiss pon ttp x tng ; ...

Ummah Barat sllu syak yg Justin ni msih ada rsa syg kat Selena, Hailey tu cuma second choice je. Sbb tu Justin sllu nmpk murung & dorg ni kna paps, tu yg kna bnyk brlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:33 PM | Show all posts
Farnor replied at 28-10-2022 08:18 PM
Sejak breakup dgn camila kepam tu trus mcm tak tntu arah.

Ada yg bgithu dorg couple psl contract je, so bila contract dh up lgi2 psl nak promote lgu, jdi trus ptus lh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 11:34 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 28-10-2022 08:07 PM
In my wildest dream.... diorg tak pergi gereja tapi.... ahaks.

Kat DailyMail pun ada komen mcm uol haha.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2022 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-12-2022 11:33 PM
Ada yg bgithu dorg couple psl contract je, so bila contract dh up lgi2 psl nak promote lgu, jdi tr ...

Ya guwe pun ada baca..skrang ada rumour ..shawn ni kapel dgn wanita jauh lebih tua. Nak coverina kot seksualiti c shawn.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 12:20 PM | Show all posts
Farnor replied at 11-12-2022 04:20 AM
Ya guwe pun ada baca..skrang ada rumour ..shawn ni kapel dgn wanita jauh lebih tua. Nak coverina k ...

Siapa plak prmpuan tu uol?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:24 PM GMT+8 , Processed in 0.097993 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list