CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6790|Reply: 39

Fatin Afeefa Mengamuk! Adam Shahz Ungkit Kisah Cerai, "Kawan Tunjuk Gambar Bekas Isteri Pakai Seksi Dengan Lelaki Lain Di Pub"

  [Copy link]
Post time 28-10-2022 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Adam Shahz mencetuskan ketegangan selepas memuat naik beberapa posting di Tiktok Stories.


Daia menceritakan kisah penceraiannya dengan menyatakan hak penjagaan anak-anak jatuh kepada isteri dan dia memberi nafkah setiap bulan kepada anak-anaknya.


Foto: IG




“Kami bercerai. Isteri dapat hak jagaan anak penuh kerana anak kami 2 orang berumur 5 tahun dan 3 tahun.


“Saya membayar nafkah anak bulanan seperti mahkamah arahkan dan saya dapat hak lawatan. Isteri tidak bekerja pada masa itu.


“Saya tidak mau campur urusan peribadi isteri saya ada pasangan baru atau hidup barunya asalkan dia dapat menjaga anak-anak dengan baik. Dia ada hak untuk hidup bahagia cara dia.”









Foto: via XTRA






Tambahnya, “Satu hari kawan saya menunjukkan pada saya gambar-gambar s*ksi ibu pada anak-anak saya dengan lelaki lain di pub di media sosial. Saya sudah disekat (block). Saya risaukan anak-anak saya. Saya jumpa angkol (pakcik). Angkol suruh saya sediakan semua bukti dan bawa ke mahkamah untuk saya menuntut hadhanah."


Posting tersebut telah menyebabkan bekas isterinya, Fatin Afeefa bengang!


“Elok la post gini buat orang fitnah ya Adam Shahz. Mahkamah arahkan mende, 4 tahun satu sen tak bagi nafkah, lepas aku viralkan baru bagi.


“Dah elok aku tak cari pasal, nak cari gaduh, elok… Im done being nice with you. I mean it this time."






Foto: via XTRA






Tambahnya, "Dah la menipu, ajak orang tambah dosa, fitnah lagi. Itu je la mampu pun. Dah tua dah… dah dah la tu, move on la… 5 tahun dah. Kesian la kat girlfriend tu, tak habis-habis dengan ex-wife."


Di ruangan komen ada juga  mempersoalkan kepada Adam Shahz mengenai anak kerana sebelum ini dia menyatakan anak kandungnya hanya seorang tetapi dalam postingnya sebelum ini mengakui mempunyai dua orang anak.


Untuk info, Fatin Afeefa telah mendirikan rumah tangga pada 2013 namun mengambil keputusan untuk berpisah pada 2017. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 10:45 AM | Show all posts
as usual..air your dirty laundry ppl..
both nak play victim..in the end, anak2 jugak jadi mangsa.. sick!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:01 AM | Show all posts
GELI LA TGOK MUKA ADAM NI. PATIN PON XYAH ACAH KO SUCI. MACAM LA ORG TAK TAU PERANGAI KAU
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:08 AM | Show all posts
lorrrr..... bukak balik cite lama dah nape?? feeling sendu ek?? tayahlah bangkit dari kuburan lagi dek....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:13 AM | Show all posts
Malu lah kat anak tu. Dedua pun mak-bapak budak tu kan. Aiyo
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak professional langsung!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-10-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 aje lah mereka berdua nie. Yg lelaki tu pon, alahaiiii tak gheti duk diam nmpknya. Dah ada girlfriend tu nikoh aje la weiii.. patin jg anak elok2 kot. Nanti sheols nikoh lain Adam tmbah2 lgi lah x gheti duduk diam kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian anak2. Taktau mende. Semua hujung jari mak bapak semua benda nak upload
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 11:15 AM | Show all posts
tengok rhoperr pun dah tahu biawak n sangkak... adan uker ko la patin.. nak sangat laki rhoper gittewww...

in this case kaka side ikan patin tu lah... bukan heshe yang cari pasal pun... jantan tu pun tak reti2 lagi nak move on... sedar lah ko tak mampuuuu dikkk nak jaga dia... ke ko nak dia yang jaga ko balik... dan ko jadi bini dekat rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:22 AM | Show all posts
hat si ex-wife tuh terlebih sosial ker, jahat ker, romen keliling ker, itu hal personal dia....

as long as dia tak bawak anak2 pi menyundal, dia tak jual anak2  untuk dpt simpati dan perhatian, dia bela elok anak2 tuh dan anak2 nampak membesar sihat dan cukup semua, maka ko jgn nak menyalak lelebih yer....

aku memang tak suka si FA nih sbb kes dia mnyondol ngan laki org dan byk lagi kes dia yg hangat seantero mesia, tapi ada gak nampak dia timbul kat tv dan buat produk review untuk support makan pakai anak2 dia tuh.....

belum pernah lagi lar keluar citer dia abaikan anak2 sebab jantan....

tapi hat bekas laki nih, apa kes ko tak abis nak kaitkan cerita silam bekas bini ko tuh???? klu ko nak sgt amik anak2, ko rasa bakal bini baru ko tuh mampu ker nak bela anak2 ko? ko sendiri mampu ker nak bagi makan pakai mcm yg bekas bini ko bagi kat anak2 ko sekarang nih???

or ko buat semua nih sebab ko takleh move on dan still buthurt ngan bekas bini ko pasal kes masa korang kawen dulu????
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:42 AM | Show all posts
oh so diorang mengaku la anak mereka 2 org.  sebab awal2 dulu si patin ni kata the boy tu anak angkat her mom so dia pun tolong jaga.. pernah baca mula2 dia kata tu adik angkat she. lepas tu claim anak angkat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian kt anak² tu woi

tp sore pipah ni nyanyi ngan tomok tu sedap jugak[em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jgk ye penyokong ikan patin tu walaupun dh clear life dia cmna dulu(dan sekarang?)
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaktusmati replied at 28-10-2022 11:42 AM
oh so diorang mengaku la anak mereka 2 org.  sebab awal2 dulu si patin ni kata the boy tu anak angka ...

Tu masa dia baru2 kawin dia cakap macam tu. Bila dh cerai adam tu tak mengaku yg boy tu anak dia. Si tenpipah ni cakap tu anak dgn ex husband sebelum adam pulak. Hidup penuh dgn pembohongan. Sampai lupa apa yg dibohong dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 12:33 PM | Show all posts
Patin janda melawan pitonah..gitiew.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dolmat at 28-10-2022 12:45 PM

Bekas laki bekas bini sama tak sedap 2x5 badigol! Tak tahu jaga diri! Korang dua ekor boleh
tak jaga perangai jaga maruah.. tak malu eh dgn anak2?????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 12:59 PM | Show all posts
halamakkk da kenapa ex laki xley move on. patin ni elok jage ank2 siap bg msok skolah intenesyenel lg da ok la tu.. yg ko jantan tibe meroyan kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah cerai….tak abis2 lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg bekas laki bini ni dh pakat nak upkan nama yg suam sendu kuku cagu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by arffa at 28-10-2022 07:00 PM
irsa replied at 28-10-2022 11:14 AM
Apa2 aje lah mereka berdua nie. Yg lelaki tu pon, alahaiiii tak gheti duk diam nmpknya. Dah ada girl ...


Bukan dia dah nikah ke dengan x gf Jep ke?

Pembetulan baru tau olok - olok je nikah utk shooting drama
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-5-2023 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.126706 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list