CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Tak boleh nak hadap menteri bodoh, team bebal, kementerian sengal' - Tular staff pejabat menteri luah rasa kiciwa di LinkedIn.Sanggup dihadap ke mahkamah

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 09:28 PM | Show all posts
Menteri dgn rakyat lebih kurang je bodohnya....nak mengaku dgn tidak je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-10-2022 09:23 PM
selagi takde tertulis dlm Al Quran, to me bleh je rombak.kenapa perlu tunduk dgn bangsa penjajah?

Ya Allah betul sgt ayat first....manusia lebih takut pada manusia...

Tapi mmg respek budak ni...

Pemimpin2 kita mmg selalu salah guna kuasa betul dlm mentadbir ikut undang2 sendiri...

Budak ni 1 dlm seribu yg berani
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 9-10-2022 02:19 PM

Menteri dgn dua timbalan Kementerian Perabis Beras Negara..


Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 01:50 AM
Kat porem ni pun haderrrrr sister
Laki keja gomen gred ptd 48 jek tapi bini membongak serupa  ...

Acik gomen ni..kata bahagia JD acik konter tp emoticon nangis.. kebahagian Dalam tangisan kah???

Rileks acik..Tu rejeki dialah..setiap org Ada rejeki msg2..JD bersyukurlah..

Marilah Kita nyanyi lagu raihan..syukur..syukur ..syukur Ya Allah.. syukur alhamdulillah...ULANG LAGI SKALI...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon sesiapa siasat dulu background budak ni..nak tau juga..maybe parents kaya maybe sebab tu berani...slalu yg b40 jarang nak merempan..takut kena buang terpaksalah mengipas....

Ramai2 yg sokong ni harap bantulah heols masa nak dapatkan kerja yah...jgn sokong jer...bila heols hantar resume ..kena tolak
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 01:56 AM
Friskies mintak keja dgn porem cari tauuuuuuu

Mampuihhhh.....

Klu friskies jd mod, @CiliPadiSedap @tikusmontok & akak tamat riwayat....



*Mod mesti warganegara okay....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:18 PM
khenn, dorang terlalu jauh dr rakyat. Setuju part pegawai2 khas semua ni, dorg yg lebih2 sudu dr k ...

Amboiiii Bongkak juga si Mail ni rupa-rupanya ya
Kalau macam ni lah punya hanat perangai semoga tak panjang lah usia pemerintahan ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-10-2022 09:23 PM
selagi takde tertulis dlm Al Quran, to me bleh je rombak.kenapa perlu tunduk dgn bangsa penjajah?

Possible dgn 2 cara

1. Mana2 parti kena menang 2/3 then buleh usul parlimen.. then bentang parlimen 2/3 MP kena setuju.. which is highly unlikely this going to happen..  u tau la cemane sentimen sistem demokrasi raja berpelembagaan ni

2. Coup... perang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-10-2022 09:51 PM
Mampuihhhh.....

Klu friskies jd mod, @CiliPadiSedap @tikusmontok & akak tamat riwayat....

Motip momod kena warganegara
Wajib mengundi ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-10-2022 07:57 AM
Sbb tu iols cakap tak matang... bende ni dah tular dalam whatsapp group ofis iols few days ago.. t ...

Akak baca je tgok umor 26......

Mmmmm.....masak kau dik...
Peejalanan kau masih jauh....tapi kau buat onar di garisan permulaan
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-10-2022 10:00 PM
Akak baca je tgok umor 26......

Mmmmm.....masak kau dik...

Itu laaaa pasaiiii... curah pasir kat periuk nasi sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:56 PM | Show all posts
Bg aku ok je dia komen mcm tu walaupon saluran yg tk btl..level2 mcm dia la nnt akn jadi pm ank2 aku..kalau tk stop skang hancur malaysia masa time ank2 kita nnt..silap2 jadi mcm sri lanka time tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:07 PM | Show all posts
tripleid replied at 8-10-2022 09:36 PM
Menteri dgn dua timbalan Kementerian Perabis Beras Negara..

Sakitnya hati      ...team menteri kali ni tah sape2 tah sampai rakyat pun taktau nama.
Depa sedap je kaut gaji bulan.
Celaka menteri mohon 1keturunan bodo
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:16 PM | Show all posts
menteri2 zaman PH
lampu isyarat dan lif pun dirasminya
tak jumpa pulak aku poster yg viral dlm WhatsApp
mujur la 22 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matamata replied at 8-10-2022 09:28 PM
Menteri dgn rakyat lebih kurang je bodohnya....nak mengaku dgn tidak je...

Pemimpin adalah cerminan rakyat... sapa yang pileh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 8-10-2022 12:00 PM
Member ak keje under miti ak tgk dia dah mcm macai..jawatan dia org atas la... Penat nya aK tgk di ...

Yer..kerja kat miti bnyk ptd dari kementerian yg lain..mmg jd balaci depa kat situ. Kat kementerian lain ptd mmg jd bos betul. Miti govt staff mmg teruk kerja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2022 07:48 AM | Show all posts
pu3_rania replied at 8-10-2022 09:53 PM
Amboiiii Bongkak juga si Mail ni rupa-rupanya ya
Kalau macam ni lah punya hanat perangai semoga ta ...

Ye mmg tak sangka rupanya bongkak mcm tu sekali pak mail ni, takde adab langsung dgn rakyat jelata yg dtg jumpa dia, kurg ajar biadab sombong biar berakhir karrier politik dia lol kohkohkohhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-10-2022 09:20 PM
dlm last week akak ada nonton dokumentari di CNA channel news asia
psl food security utk spore
sbb ...

Ya akak... Setuju bangattt.
Sedihhh. Kannn.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
It starts with one person. Macam that guy yg bakar diri kat Tunisia.. akhirnya Arab Spring.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-10-2022 09:56 AM
Anthony tu kan dtg parlimen dari seremban naik komuter je kan dolu...

Tu baru betul. Walaupun ada dreba, tapi sebab menteri pengangkutan kena la tunjuk public transportation kita walaupun tak elok mana Masih boleh rely. Paling best menteri dap takde buat posting or keluar statement merapu bodoh macam Rina harun or azumu tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.121040 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list