CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Tak boleh nak hadap menteri bodoh, team bebal, kementerian sengal' - Tular staff pejabat menteri luah rasa kiciwa di LinkedIn.Sanggup dihadap ke mahkamah

  [Copy link]
Post time 8-10-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:14 AM
Gobind singh mmg d best, mmg betul2 keja utk rakyat, humble sgt dgn rakyat masa jadi menteri, org  ...

Time Ph dulu nampak menteri dap yg ke depan..I ok je ngan dia n Anthony.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-10-2022 09:23 AM
dua_chzy replied at 8-10-2022 08:55 AM
IQ aje la menang. EQ, SQ, AQ (adversity quotient) out. Takpa. Muda lagi kan. Rasanya nanti dia bla ...


Kat memane tempat keje pun GLC ka GLIC ka... even company sdn bhd ke apa... semua diam2 je.. or bawang sekadar corridor talk sahaja.. tak buat benda camni pakai id sendiri.... tepek muka sendiri..

Kalo ada employee buat keje gini.. WAJIB dibuang melalui misconduct -business ethics.. mmg clear sangkut kat labor law
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:29 AM | Show all posts
becir replied at 8-10-2022 09:21 AM
Time Ph dulu nampak menteri dap yg ke depan..I ok je ngan dia n Anthony.

ye hakikatnya zmn ph dap ada ramai menteri2 berkualiti, malangnya kat msia ni org masih duk ckp psl bangsa nak pilih siapa blh buat keja utk kita. Shame!
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm nk bertanding pru je budak ni  haha, mana tau parti muda mau ambik, nampak dah ....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 09:14 AM
Gobind singh mmg d best, mmg betul2 keja utk rakyat, humble sgt dgn rakyat masa jadi menteri, org  ...

Gobind neh parlimen tmpt iols
Surau buat program pon dia datang okay
Weols buat simple2 je..masak sup n nasi
Dia datang juga bg sumbangan n tangkap gambar..sempoi
Kalau dolu bn..siap kena buat mcm2 majlis nak sambut...
Ahli majlis sini pung jenis buat keje punya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 8-10-2022 09:21 AM
Time Ph dulu nampak menteri dap yg ke depan..I ok je ngan dia n Anthony.

Anthony tu kan dtg parlimen dari seremban naik komuter je kan dolu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:09 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 8-10-2022 10:10 AM
shernazz replied at 8-10-2022 09:55 AM
Gobind neh parlimen tmpt iols
Surau buat program pon dia datang okay
Weols buat simple2 je..masak  ...

Dap ni jenis sempoii sebenarnya, mentaliti dorg lain, klu ada majelis2 dorg sendiri kat dewan sekolah cina, dorg provide makanan bungkus letak kat satu meja semua org g ambik sendiri, klu umno utk vvip dah mejaberhias berhidang bagai plus makcik2 kaypoh berdiri keliling meja tgk vvip makan bersedia utk serve vvip, mcm bodoh aku tgk, memalukqn sungguh, dlm dap tak ada benda2 tu, dorg takde amalan layanan vvip bagai ni, dorg punya motip nak buat keja. Gobind Singh mmg humble mmg baik sesangatt budi pekerti dia, jaga kawasan dia semua
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ekod79 replied at 8-10-2022 09:30 AM
mcm nk bertanding pru je budak ni  haha, mana tau parti muda mau ambik, nampak dah ....huhuhu

Muda tu pun bukannya start kerja dari bawah. Dari keluar degree kerjanya berpolitik sajork. So how lah nak memahami kehendak rakyat yang sebenar? It is totally different being inside kena kerah kerja maki segala dengan sekadar mendengar dan membaca pengalaman orang lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 01:56 AM
Friskies mintak keja dgn porem cari tauuuuuuu

Elaun claim tok laki tak cukup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 8-10-2022 10:13 AM
Muda tu pun bukannya start kerja dari bawah. Dari keluar degree kerjanya berpolitik sajork. So how ...

I tetap rasa kalo muda2 ni better keje dulu cari pengalaman.. lepas dah cukup network, cukup pengalaman, cukup fund... then go ahead berenti keje and berbakti lah pada negara
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 8-10-2022 08:54 AM
60% kakitangan kerajaan makan gaji buta & jadi parasit sedut cukai negara untuk bayar emolumen merek ...

Iye , aku setuju dgn ko. Jawatan akub pon rmai makan gaji buta mgkin aku pon ada
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-10-2022 09:55 AM
Gobind neh parlimen tmpt iols
Surau buat program pon dia datang okay
Weols buat simple2 je..masak  ...

Eh bagus nya heols.. semoga orang2 yang cakna camni la diangkat jadi pemimpin.. tak kira lah parti apa ponnnnnnn... asal bukan mat sakau perosak ekonomi negara
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 8-10-2022 10:21 AM
Elaun claim tok laki tak cukup ke?

Chuols ape tau dah la setaun 3-4x yach kena iring laki pi lawatan keja obesi
Nasib paspot diplomat takyah beratoq kat epot dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
26 muda sangat la utk nak memandai bersyarah kt org. Mileage masih rendah
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:59 AM | Show all posts
kesian
gitu je menteri kena maki dgn budak2
yang tua2 plak gigih menjilat angguk2
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-10-2022 10:32 AM
Eh bagus nya heols.. semoga orang2 yang cakna camni la diangkat jadi pemimpin.. tak kira lah parti ...

Haah
Memula weols skeptikal juga sebeno nya..
Pastu bila pengerusi jemput.tu...PA dia reply..gobind ada program.tmpt lain tapi takpe..dia akan datang singgah sekejap utk bg sumbangan..
Weols tak.me gharap apa pung...tapi..majlis start 12.30...pkl 1 gobind datang say sorry lambat..
Siap tangkap gambo lagi..haha...

Ahli.majlis tmpt.weols pung sama juga...pung banyak aktiviti dia twrlibat..bukan nak puji parti apa apa ke..tp kita boleh nMpK la yang buat koje turun padang skali neh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 8-10-2022 10:09 AM
Dap ni jenis sempoii sebenarnya, mentaliti dorg lain, klu ada majelis2 dorg sendiri kat dewan sekol ...

Yezza..kita.nampak.dia ada...dan kita kenal.dia
Bukan.kita nampak dia dalam gambo je..atau kat paper
Itulah wakil rakyat...
Dr mariah pung banyak turun.padang..dia bersatu kalau tak.silap...
Ada masalah apa apa...just jumpa je dia ..ado je kat puchong utama tu..tak pung pesan kat pegawai dia.. nanti ada.la.contact tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang betul kata budak tu. Msia makin tenat disebabkan menteri2 kita bengap
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:11 AM | Show all posts
shernazz replied at 8-10-2022 11:02 AM
Yezza..kita.nampak.dia ada...dan kita kenal.dia
Bukan.kita nampak dia dalam gambo je..atau kat pap ...

Khennn, blh tahu siapa buat keja siapa belagak yb.

Lagi satu gobind singh punya bahasa melayu pun agak bagus, anthony loke pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 11:20 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 01:50 AM
Kat porem ni pun haderrrrr sister
Laki keja gomen gred ptd 48 jek tapi bini membongak serupa  ...

saper tu acikkk

meh la tumpahkan teh boh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.127083 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list